Kako spolno aktivni smo Slovenci?

Spletni portal Urgenca.com, največji slovenski erotični portal za vroča srečanja, je raziskoval med Slovenci, kakšne so njihove spolne navade, kako pogosto seksajo Slovenci in druge žgečkljive podrobnosti. 6.379 anketirancev je odgovarjalo, kako zelo poredni so med in izven rjuh.

Kako pogosto seksamo Slovenci? Posteljne aktivnosti so na urniku Slovencev dvakrat (23%) do štirikrat (16%) na teden. Večina vprašanih (70%) si želi v prihodnje seksati več, povprečni spolni odnos pa traja 25 minut (brez predigre) oziroma 49 minut s predigro

Iskanje seksa po spletu? Internet postaja vsestransko orodje, zakaj ga ne bi uporabljali tudi za iskanje spolnih partnerjev? Zelo pogosto se tega načina poslužuje 27% Slovencev, 41% ljudi pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil. 

Mnenje o takšnem načinu iskanja spolnih partnerjev je pozitivno –28% anketirancev pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala raste! Med vprašanimi je kar 17% Slovencev odgovorilo, da pozna in uporablja erotični portal Urgenca.com (lani 14%), 37% (lani 36%) vodilnega erotičnega portala še ne pozna, vendar ga nameravajo preizkusiti, 22% anketiranih pa je za Urgenca.com že slišalo, vendar je še niso preizkusili.

 

Brezplačni preizkus Urgence? Kliknite tukaj in preizkusite!

 

 

Smo kaj poredni? Nagajive zgodbe Slovencev v praksi ne poznajo meja. Med njimi anketiranci navajajo seks na javnem mestu (bazen, morje, parki, kino, trgovina, savna, nakupovalni center, avto, ...). Gre za zelo pogosto fantazijo. Občutek, da te lahko nekdo zaloti, mnogim predstavlja dodatno vzburjenje. 

Med porednimi stvarmi so še seks s pripomočki (46%), seks preko telefona (45%), seks brez penetracije (30%). 

Najbolj priljubljeni seks položaji so jahanje (66%), pasji položaj (65%), oralni seks (61%), misijonarski položaj (57%), položaj 69 (50%), analni seks (30%).

Kaj nas med seksom dodatno vzburja, smo Slovenci že kdaj zaigrali orgazem in katere zvezdnike bi povabili med rjuhe, preberite tukaj.

   

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Feb 24, 2021 456

Spletno spoznavanje v teoriji in v praksi – 4 zanimive zgodbe

Tehnologija na eni strani in romantika na drugi strani. Kako združiti oboje, smo…
Feb 14, 2021 2950

Razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo

Z Melito Kuhar, univerzitetno diplomirano socialno pedagoginjo in diplomirano socialno…
Nov 11, 2020 7495

Partnerski odnos je tveganje

Z Melito Kramar, specialistko zakonske in družinske terapije iz Zakonskega in družinskega…
Sep 25, 2020 1159

Zelena pošast ali ljubosumnost

Pogosto se srečujemo z dilemo, kako prepoznati oz. kdaj občutimo ljubosumnost in kdaj…
Aug 23, 2020 3120

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…