Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8 v znamenju pobega iz …

... samskosti? Zakaj enostavno morate v petek, 27. januarja ob 21h, priti v klub Cvetličarna na Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room?

Ker ste samski in ste med svoje novoletne zaobljube uvrstili tudi druženje z pozitivnimi ljudmi, med katerimi se lahko tako čisto po naključju najde tudi vaš bodoči partner ali partnerka?

Pa niti ne toliko zato, ampak ker je Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com in radia Antene najboljša spoznavna žurka leta! In ker se bo tam dogajalo marsikaj. Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Kaj imajo skupnega zmaji, mafijci in (morda tudi) vaš bodoči partner ali partnerka?

Escape Room! Jaa, v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna bo tudi spoznavna postaja Escape Room – Pobeg iz ... hmm, samskosti?

Tam boste v paru, ki vam ga »zrihtamo« mi, reševali uganke, ki vas bodo vodile do cilja – spopadli se boste z ljubljanskim zmajem ali pa boste kot mafijec ali njegova prijateljica ujeti v nevarnem ljubezenskem trikotniku. Morda bo tukaj izpolnjen še vaš drug cilj: najti pravega partnerja ali partnerko zase.

ona-on zmenki

Ampak ne le to, čakajo vas še Spoznavalnica, Moje ime je, Električna napetost, Ujemanje, Zmenek na slepo in še in še in še. Pridružite se nam na največjem spoznavnem vrtiljaku v S-LOVE-niji!

Skupina Joker, Balonji ples in Nipke

Ni prave žurke brez prave glasbe! In brez skrbi, da bo skupina Joker poskrbela, da se bodo vaše pete iskrile od Balonjega plesa. Se sprašujete, kaj je to? To boste morali ugotoviti kar na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8.

Plesa bo ogromno – naučili se bomo celo nove plesne koreografije in nato tekmovali za lepe nagrade. Ugotovili boste tudi, kako se je razpletla zgodba Nipke-ja in njegove Urške, ki sta se spoznala prek spleta.

 

Kaj vse vas čaka na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVEniji 8?

 

Kdo je kupid Ljubo?

Zvezda večera, ki skrbi, da iskrice švigajo vse povprek! Ljubo vam bo dal svoj nasvet za osvajanje ter vas in vašega izbranca ali izbranko ustrelil s svojo ljubezensko puščico. :)

Se vidimo v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna na največji spoznavni žurki Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room?

Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Bi raje zmenek prek spleta?

Ste bolj »ziheraš« in želite svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSITE ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jun 04, 2020 133

4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in…
May 22, 2020 267

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…
May 15, 2020 1968

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 535

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…
Apr 23, 2020 215

NOVO! Člani ona-on.com odslej prejmejo ugodnosti vrhunskih ponudnikov s področja zdravja in dobrega počutja

Presenečenje, za 19. rojstni dan obdarujemo naše člane! Zanje smo združili top ponudnike…