Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8 v znamenju pobega iz …

... samskosti? Zakaj enostavno morate v petek, 27. januarja ob 21h, priti v klub Cvetličarna na Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room?

Ker ste samski in ste med svoje novoletne zaobljube uvrstili tudi druženje z pozitivnimi ljudmi, med katerimi se lahko tako čisto po naključju najde tudi vaš bodoči partner ali partnerka?

Pa niti ne toliko zato, ampak ker je Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com in radia Antene najboljša spoznavna žurka leta! In ker se bo tam dogajalo marsikaj. Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Kaj imajo skupnega zmaji, mafijci in (morda tudi) vaš bodoči partner ali partnerka?

Escape Room! Jaa, v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna bo tudi spoznavna postaja Escape Room – Pobeg iz ... hmm, samskosti?

Tam boste v paru, ki vam ga »zrihtamo« mi, reševali uganke, ki vas bodo vodile do cilja – spopadli se boste z ljubljanskim zmajem ali pa boste kot mafijec ali njegova prijateljica ujeti v nevarnem ljubezenskem trikotniku. Morda bo tukaj izpolnjen še vaš drug cilj: najti pravega partnerja ali partnerko zase.

ona-on zmenki

Ampak ne le to, čakajo vas še Spoznavalnica, Moje ime je, Električna napetost, Ujemanje, Zmenek na slepo in še in še in še. Pridružite se nam na največjem spoznavnem vrtiljaku v S-LOVE-niji!

Skupina Joker, Balonji ples in Nipke

Ni prave žurke brez prave glasbe! In brez skrbi, da bo skupina Joker poskrbela, da se bodo vaše pete iskrile od Balonjega plesa. Se sprašujete, kaj je to? To boste morali ugotoviti kar na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8.

Plesa bo ogromno – naučili se bomo celo nove plesne koreografije in nato tekmovali za lepe nagrade. Ugotovili boste tudi, kako se je razpletla zgodba Nipke-ja in njegove Urške, ki sta se spoznala prek spleta.

 

Kaj vse vas čaka na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVEniji 8?

 

Kdo je kupid Ljubo?

Zvezda večera, ki skrbi, da iskrice švigajo vse povprek! Ljubo vam bo dal svoj nasvet za osvajanje ter vas in vašega izbranca ali izbranko ustrelil s svojo ljubezensko puščico. :)

Se vidimo v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna na največji spoznavni žurki Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room?

Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnico v predprodaji.

Bi raje zmenek prek spleta?

Ste bolj »ziheraš« in želite svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSITE ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Oct 28, 2019 46

Z ona-on.com do ljubezni? Zvezde pravijo DA!

Zasebni stiki in spoznavanje prek ona-on.com so super. Tako menijo tudi znani iz…
websi
Sep 17, 2019 103

Samski? 25.000 parov na ONA-ON.COM

Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Že res, da se je…
Aug 13, 2019 105

Ali nošnja poročnega prstana dobro vpliva na naše zdravje?

Seveda! Poročni prstani so glavni vir dobrega počutja poroča Dejan, lastnik zlatarne…
Jul 12, 2019 97

Naj bo vaš poročni dan čaroben

Ob toliko idejah, ki jih je mogoče poiskati na spletu, je načrtovanje poročnega dne lahko…
Jul 02, 2019 178

Sanjska poroka na Ona-on

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA! Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski…