Na prvi poletni dan Dogodki za Samske beležijo že več kot 950 parov, 13 otročkov in 6 porok!

Slovenci smo vedno bolj odprti za spoznavanje in tudi statistika novih parov pri Dogodkih za Samske ni nič drugačna. Prav na prvi poletni dan Dogodki za Samske beležijo več kot  950 parov, 13 otročkov in 6 porok!

V 7 letih so Dogodki za Samske organizirali že več kot 1000 dogodkov in 7 potovanj, na katerih se je spoznalo vsega skupaj več kot 15.000 oseb, kar je vsekakor pokazatelj tega, kako odprti smo postali Slovenci za nova spoznavna doživetja!

Dogodki za Samske nikakor ne nastopajo kot ženitna posredovalnica, pač pa kot organizacija, ki samskim preko dogodkov ponuja nove priložnosti - za nova doživetja, za nova poznanstva, za nova doživetja. Predvsem pa želijo samskim ponuditi čudovite večere, dni ali ekskluzivna potovanja, kjer je navezovanje stikov nadvse enostavno, sproščeno in zabavno.

Da bi kar najbolj pokazali, kako se udeleženci počutijo po dogodkih in kaj si o takih načinih spoznavanja mislijo, je Nina Slapnik, organizatorica Dogodkov za Samske, začela snemati AUDIO IZJAVE udeležencev takoj po dogodkih.

Tokrat vas vabimo, da si jih poslušate, saj so izredno doživete in ponujajo vpogled v doživljanje udeležencev pred, med in po dogodku.

 

audio-izjave

 

Vse AUDIO IZJAVE si lahko poslušate na naši spletni strani ali na YouTubu

 

"To poletje bo za samske še posebej pestro, saj se bomo srečevali vsak poletni torek na SALSA ZMENKIH, poleg tega pa nas čaka tudi POLETJE V ŠKOLJKI - celodnevni izlet na morje, kjer se bomo prepuščali zabavi in poletnemu vzdušju na panoramski vožnji na ladjici z bogato pogostitvijo, Piranu, sprehodu ob morju, kopanju, ribji večerji in zabavi v Portorožu. Vse, kar morajo samski narediti je to, da se odločijo, da bodo svoje poletne dni preživeli čudovito! Ko je ta korak narejen, je vse ostalo več kot enostavno. Mi smo tukaj, da vsak mesec ustvarjamo različna nova doživetja, kjer se samski lahko spoznavajo na čudovit način. Na njih pa je, da jih izkoristijo maksimalno, pridejo in uživajo ob spoznavanju.", pravi Nina Slapnik, idejna vodja in direktorica Dogodkov za Samske.

 

Napovednik poletnih dogodkov za samske si lahko ogledate tukaj: www.dogodkizasamske.si/napovednik.html

 

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jan 10, 2020 243

Kako izboljšati partnerski odnos?

Ob začetku leta si marsikdo zada zaobljube, med katerimi se neredko znajde tudi želja po…
Dec 19, 2019 270

Kar 1.668 novih parov na ona-on.com – Rekordno leto 2019!

Na ona-on.com se vsako leto bolj iskri – v letu 2019 rekordnih 52.800 novih uporabnikov…
Nov 05, 2019 507

Laž ima kratke noge

Z Melito Kuhar, strokovnjakinjo za partnerske odnose, družinsko dinamiko in osebnostno…
Oct 28, 2019 130

Z ona-on.com do ljubezni? Zvezde pravijo DA!

Zasebni stiki in spoznavanje prek ona-on.com so super. Tako menijo tudi znani iz…
websi
Sep 17, 2019 190

Samski? 25.000 parov na ONA-ON.COM

Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Že res, da se je…