Kaj si ženske želijo od moških?

 

Najpogostejše vprašanje, ki pesti vsakega zemljana. Kaj si ženske v resnici želijo? Kljub splošnemu prepričanju, da je to nerešljiva uganka, je mogoče najti precej preproste odgovore na to večno vprašanje.
Predstavljamo vam seznam 10 stvari, kaj ženske pričakujejo od moških. Fantje, vzemite svinčnik in papir in skrbno sledite navodilom!

 

 

Cenimo spontanost
To seveda ne pomeni, da po celem stanovanju leži vaše umazano perilo!
Spontanost pomeni izraziti se preko malenkostnih gest, ki nam polepšajo trenutek. Pokličite nas na ples, sprehod, ali nam napišete sporočilo, ki ga ne pričakujemo.
Ne, to ne vključuje slike penisa ali pošiljanje pornografske vsebine, razen če je to vaši dragi všeč. Če imata za obletnico vedno isti načrt, presenetite vašo drago z nečim drugim. Ni nujno, da naredite nekaj drastično drugačnega. Majhne pozornosti so veliko bolj učinkovite kot pretiravanje z velikimi gestami.

Bodite malce uporniški
Ko vaša žena reče »ne«, potem to pomeni »ne«. V primeru, da gre za malo manj pomembne stvari, potem »ne« lahko prevedete kot »da» ali »morda«. Včasih ženske besede zahtevajo prevajalca, da bi določil njihov pravi pomen. Pri tem seveda ne gre za to, ker ne vemo, kaj hočemo, temveč bolj za dejstvo, da pogosto vemo, kaj hočemo in smo s tem odgovorom želele pokazati, da beseda »ne« pravzaprav lahko pomeni »da«, le da se je potrebno za to malo potruditi.
Na primer: "Bi rade sladico?" Če smo rekle »ne«, pravzaprav prosimo, da nas še malo nagovarjate, da na koncu le pristanemo.

Pokažite svojo hvaležnost
Vsaka ženska je pripravljena, da postane vaš največji in najbolj goreč oboževalec. Če ste ujeli največjo ribo ali pripravili dobro kosilo, bo vsaka normalna ženska cenila vaš trud in svojo hvaležnost tudi pokazala. In enako pričakuje tudi od vas!
Ne glede na to, kaj partnerka počne za vas in družino, vedno jo bo razveselilo spoznanje, da jo cenite in prepoznate njen trud. Seveda, če se boste zahvalili za vsako oprano nogavico, zahvala ne bo padla na plodna tla in bo posumila, da vaši nameni niso pristni.

Poskrbite, da boste izbrali pravo darilo
Če res mislite, da dekleta osreči le diamant, drag nakit ali potovanje na konec sveta, je očitno, da ste bili doslej v celoti obkroženi z napačno vrsto žensk. Ne, ne sanjamo vse o tem, da bi živele na vaš račun in da nas zasipavate z dragimi darili.
Če nam že nameravate kaj podariti, bo največjo pozornost pritegnilo majhno in premišljeno darilo. Samo pozorno poslušajte, kaj govorimo. Prej ali slej boste izvedeli, kaj nam je všeč. Morda je to knjiga, ki nas spominja na otroštvo, morda imamo rade določeno vrsto vina, ali pa le najljubša jed, ki nam jo lahko pripravite.
Zdaj veste, kaj storiti. In, ni za kaj.

Smisel za humor
Verjetno ste velikokrat srečali par, kjer je ženska bolj privlačna od moškega. Najprej vam pade na pamet, da je moški sigurno bogat, ali da ima velik avto - naj vam bo jasno, da tu ne govorimo o avtomobilih. Mogoče moški ni ravno najlepši na svetu, vendar ima fantastičen smisel za humor in vedno ve, kaj žensko spravi v smeh. Če ne verjamete v moč humorja, ne pozabite, da so tudi znanstveniki dokazali, da je smeh eden izmed najmočnejših naravnih afrodiziakov.
Povlecite iz rokava neko nevtralno šalo in nas poskusite nasmejati. Ampak ne pozabite, da obstajajo stvari, o katerih se ne smete šaliti. Kilogrami, prijatelji in (v mojem primeru) čevlji, nikoli ne smejo biti predmet posmeha.

Bodite pozorni
Samo ne pretiravajte. Ne kličite nas 100-krat na dan in ne pošiljajte na milijone sporočil. Zalezovalci nam niso zabavni. Na prvem zmenku nas ne sprašujete o bivših fantih, ali pa o višini plače. Nobena si ne želi preveč intimnih vprašanj na prvem zmenku, še manj pa izpolnjevanja anketnega vprašalnika.
Nekaj preprostih in iskrenih vprašanj nam bo pokazalo, da vam je v resnici mar za nas. Vprašajte nas, kako smo preživele dan, kako se počutimo, kaj hočemo in kaj mislimo o določeni temi. In poskrbite, da boste pokazali iskreno zanimanje.

Bodite pozitivni
To ne pomeni, da morate nositi bombažno obleko, plesati okoli nas in nas zasipavati s cvetjem vrtnice. No ja, cvetni listi vrtnice so lahko v nekem posebnem trenutku zelo velik plus. Saj veste kaj mislim, kajne? Ne obnašajte se, kot da doživljate manično fazo. Imejte dober, pozitiven pogled na življenje in delite to veselje z nami.

Včasih morate pokazati, da ste tu za nas
Morda boste presenečeni, ampak tudi ženske imamo slab dan. Včasih si želimo samo, da bi se lahko pokrile z odejo čez glavo in preživele cel dan v pižami. Če morda niste vedeli - ženske smo lahko veliko bolj čustvene in bolj potrte kot moški. Zato včasih potrebujemo le ramo osebe, ki nas razume.

Pustite nam, da se malo pritožujemo nad življenjem in svojo usodo. Ampak samo malo. Če vidite, da smo žalostne, nam dajte vašo pozornost in razumevanje. Če vidite, da smo jezne, nam ne obrnite hrbta in pobegnite brez besed. Razumeti morate, da bo jeza hitro minila in takrat bomo potrebovale nežnost in ljubezen.

Bodite iskreni
Mnogi se poslužujete argumenta: »nisem povedal, ker bi se sigurno razjezila«. Ja, in zdaj, ko vem, da lažeš, sem vesela, kot da je novo leto! Ne podcenjujte naše inteligence in intuicije. Večina žensk lahko začuti, kdaj želite prikriti resnico. Če želite preživeti noč s svojimi prijatelji, ker ima vaš najboljši prijatelj rojstni dan, nam to preprosto sporočite!
Ne zapletajte se z neumnimi izgovori in zgodbami o tem, kako delate in da boste nedosegljivi. Vsaka ženska pozna razliko med resnico in lažjo. Ko ženska nekaj posumi, naredi bolj podrobno raziskavo kot FBI. Tudi če se bojite za svoje življenje, nam vedno povejte resnico!

Spoštujte nas
Če še vedno mislite o nas, da smo šibkejši del človeštva, potem resnično ne veste ničesar. Zavedamo se, kakšno vrednost imamo kot ženske in pričakujemo, da boste to spoštovali. Smo zelo sposobne, ljubeče, imamo dobro srce in močan um. Na mnogih področjih našega življenja se moramo dokazovati zgolj zato, ker smo ženske. Delamo več in bolje, smo močnejše in bolj trpežne pri spopadanju s predsodki, prav tako pa se zavedamo, da smo podcenjene. Tega si v svojem domu ne želimo!
Spoštujte nas, saj smo bitja, ki si zaslužimo spoštovanje! In to ne zgolj zato, ker smo ženske. V mnogih pogledih smo enake kot vi, ali pa še veliko boljše. Spoštujte nas, saj na ta način pokažete celotni družbi, da si to zaslužimo!

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

May 22, 2020 190

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…
May 15, 2020 1809

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 389

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…
Apr 23, 2020 153

NOVO! Člani ona-on.com odslej prejmejo ugodnosti vrhunskih ponudnikov s področja zdravja in dobrega počutja

Presenečenje, za 19. rojstni dan obdarujemo naše člane! Zanje smo združili top ponudnike…
Mar 27, 2020 320

Spolne navade Slovencev in vpliv izolacije na spolnost | Nagradna anketa

Tudi v 2020 se pojavljajo zanimivi trendi v spolnosti med Slovenkami in Slovenci. Ljudje…