Kdo vse se je spoznal na ona-on.com?

Ona-on.com že 5. leto zapored časti sanjske nagrade! Sta se tudi vidva spoznala na ona-on? Obnovita vajino zgodbo za sanjsko nagrado!

Mateja in Brane 4-min

Na največjem spoznavnem, spletnem portalu ona-on se lahko poleg največ ustvarjenih ljubezenskih zgodb pohvalimo s kar 4 organiziranimi Sanjskimi porokami, ki smo jih pripravili izbranim parom. Trenutno poteka načrtovanje 5. Sanjske poroke! Imata ona-on zgodbo tudi vidva?

Uporaba spletnega portala ona-on na lastno odgovornost!

Zelo verjetno je, da ne boste več dolgo samski ;-)

Mateja in Brane, maj 2018.

Njuna poroka je bila odlična zabava in druženje s prijatelji. Pečat so pustili: Pravljična kočija grofa Štatenberškega, rdeča preproga, barva kombinacija, ki odlično paše v letni čas, čustveno-duhovito prepletanje dogodkov in živahna plesna koreografija.

Spoznala sta se ker ... se je Mateja registrirala iz radovednosti in ker je bil Brane, kot ga je opisala Mateja: "Urejen fant s kravato, s pristnim nasmehom, veselih očk, s samozavestno držo. Opa, sem si mislila, tega bi pa rada spoznala. " In mu je odgovorila še dodaja.

O poroki: Energičen, čustven, čudovit par s pozitivnim pogledom na življenje in širokega nasmeha. Vse to odraža njuno poroko, k je bila zares Čudovita. Spomine je ujel Max Verderber.

Mateja in Brane 1

 CTA gumb

Monika je na prvem zmenku tekla kolikor je lahko

Monika in Borut, maj 2017.

Sanjska poroka, ki je bila res sanjska. Princeska Monika in uglajeni Borut sta imela na poroki lastno penino in kar štirinadstropno torto. V očeh jima je sijala ljubezen drug do drugega iz nasmeha pa je bilo razbrati Ljubim te.

Zadnji dnevi samskega življenja... Moniko je za ona-on navdušila sestra (še dobro pravi danes), prvi stik pa je kot pravi moški vzpostavil Borut. Borut se je ja ona-on prijavil, ker je želel najti svojo princesko in uspelo mu je zelo hitro. Po tednu dopisovanja sta se dogovorila, da se dobita na zmenku na Ljubljanskem maratonu, kjer je Monika tekla, Borut pa jo je prišel spodbujat. Zmenek pa je trajal več kot do polnoči.

O poroki: Pred sodelovanjem v natečaju Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com, kjer sta kot zmagovalca prejela Sanjsko poroko, se je Borut o natečaju samem podrobno pozanimal. Svoji Moniki je namreč želel podariti nepozabno poroko in ničesar ni želel prepustiti naključju. Seveda je poskrbel tudi za to, da sta v natečaju zmagala in načrtovanje poroke se je pričelo.

Ženin in nevesta sta dobro vedela kaj želita in sodelovanje z njima je bilo zato še toliko enostavneje in prav prijetno. Poročni dan je bil čustven, romantičen in pravljičen. Tak kot si ga želi vsak zaljubljeni par. Na poroki sta navdušila s čustvenim poročnim plesom in požela aplavz med svati s poljubom ob koncu le tega. Piko na i pravljični poroki je dala unikatna štirinadstropna torta, ki je bila pravi užitek za borbončice. Fotografije in spomine je ustvaril Jean Kanoyev.

Monika in Borut 1

CTA gumb

Na prvem zmenku so ju vrgli iz bara

Romana in Marko, maj 2016.

Čudovita poroka, kjer so svoj pečat pustili 6pack Čukur, kočija s črnima vrancema in rdeča preproga. Romana je sijala v vsem svojem mladostnem sijaju, Marku pa se je od ponosa širil nasmeh.

Kako je uspelo in pripetljaj že na prvem zmenku ... Prvi klik je naredil Marko, predlog za srečanje v živo pa je prva predlagala Romana. Velikih pričakovanj nista imela, sta pa že pred srečanjem vedela, da se odlično ujameta. To potrjuje tudi pripetljajček na prvem zmenku. Po več urah klepetanja (čas je njima ta dan tekel popolnoma drugače) so ju morali 'vreči ven' iz lokala, saj je bila ura, ko navadno zapirajo lokal, že zdavnaj mimo.

O poroki: Ko sta izvedela, da sta prav onadva zmagovalca in dobitnika Sanjske poroke sprva nista mogla verjeti. Da je prav njiju doletela takšna sreča.

Poroka je bila skrbno in do potankosti načrtovana, zagotovili smo jima namreč profesionalno poročno organizatorico, ki je poskrbela za prav vsak detajl pred in na poroki. Prihod s kočijo, sprehod po rdeči preprogi do oltarja, čudovito urejena nevesta Romana in prekrasen ženin Marko, oltar ob ribniku, ... Vse to je dajalo vtis, kot da gledamo romantičen film nagrajen z oskarjem. Dan, ki bo zagotovo ostal v njunih srcih in spominu za kar je poskrbela tudi fotografinja KMarcella.

 Romana in Marko

CTA gumb

Ko sta se dogovorila za prvi zmenek, sploh nista prišla! Ali pač?

Žiga in Sara, maj 2015.

Njuno poroko bi lahko opisali kot sanjsko, pravljično in magično. Sara je sijala kot prava princeska, Žiga pa svoje sreče in ponosa ni skrival.

Zanimiv pripetljaj pred poroko... v času spoznavanja, ko sta se preko ona-on dogovorila za prvo kavo imata prav hecno zgodbo. Skoraj se bi njun prvi zmenek povsem ponesrečil. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam sta menda bila oba, a drug drugega nista videla. V šali si zato še danes postavljata vprašanji, kot sta "Kje si bil/-a?" in "Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?".

O poroki: Poročni dan sta načrtovala skupaj s portalom ona-on in načrtovalko porok Petro Starbek, ki jima je odnesla večino skrbi povezanih z načrtovanjem. Njun najlepši dan se je začel z obiskom frizerja in make up mojstrice, oblačenjem skrbno izbranih poročnih oblek in drugimi malimi pripravami. Civilni obred je potekal v prekrasnih dvoranah posestva Brdo. Poljub ob njunem 'da' je poskrbel za kakšno solzico sreče. Poročna zabava se je nadaljevala v dvorani Splendens na Brdu, kjer sta mladoporočenca navdušila s poročnim plesom, torta pa je presegla vsa pričakovanja.

Za vso magičnost in večni spomin pa je poskrbela fotografinja, ki je ustvarila fotografije kot iz kakšnega romantičnega filma. FOTO: Ana Gregorič.

Sara in Žiga

CTA gumb

Kaj pa letošnja poroka - 2019?

Načrtujemo jo prav zdaj skupaj z Uršo in Sandijem. Nekaj utrinkov iz pomerjanj in ogledov.

Urša in Sandi

CTA gumb

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Naravno zdravljenje neplodnosti
Mar 19, 2020 242

Zdravljenje neplodnosti – 10 naravnih načinov kako odpraviti neplodnost

Ali je možno odpraviti neplodnost na naraven način? Preden se zatečete k ekstremnim…
Jan 10, 2020 559

Kako izboljšati partnerski odnos?

Ob začetku leta si marsikdo zada zaobljube, med katerimi se neredko znajde tudi želja po…
Dec 19, 2019 425

Kar 1.668 novih parov na ona-on.com – Rekordno leto 2019!

Na ona-on.com se vsako leto bolj iskri – v letu 2019 rekordnih 52.800 novih uporabnikov…
Nov 05, 2019 742

Laž ima kratke noge

Z Melito Kuhar, strokovnjakinjo za partnerske odnose, družinsko dinamiko in osebnostno…
Oct 28, 2019 222

Z ona-on.com do ljubezni? Zvezde pravijo DA!

Zasebni stiki in spoznavanje prek ona-on.com so super. Tako menijo tudi znani iz…