Sanjska poroka na Ona-on

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA!

Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski dan. Bil je sončen, vroč in čudovit. Svoj sanjski dan, sta na Sanjski ona-on.com poroki, dočakala zdaj žena in mož - Urša in Sandi, ki sta se poročila v Gostilni Repnik. Kako je dan potekal in kdo vse je poskrbel za čudovit dan si lahko preberete spodaj. Celega leta, z zaključkom na poročni dan, si ne predstavljamo brez pomoči čudovite, skrbne in srčne poročne načrtovalke Tatjane, Chic Weddings.

 

Dan se je začel na dveh lokacijah. Ženina so svatje pričakali že zgodaj dopoldan in ga dodobra namučili 'na šrangi'. Da si nevesto res zasluži, je dokazal z mnogimi spretnostmi. Ko je opravil vse naloge in dolžnosti, se je s Porsche Inter Auto Slovenija odpravil proti svoji nevesti.

 

Že tako lepa nevesta, je medtem poskrbela za svoj urejen videz. Za igrivo pričesko, ki je obstala celo noč je poskrbel frizerski salon Zvezda in za make up, obstojen vse do jutra, je poskrbela Makeup by D.

 

Čustva so privrela na plano že, ko smo prvič videli čudovito nevesto Uršo s čudovitim šopkom Cvetličarne Vrtnica in v prekrasni obleki, ki jo je tako za ženina kot nevesto priskrbel poročni atelje Karizma. Vrhunec pa je bil zagotovo poročni obred, izmenjava prstanov Zlatarnice in prvi poljub, kot žena in mož. Za prekrasno vzdušje sta na obredu poskrbeli Petje na poroki Ines in Urška. Njun glas je angelski! Za trenutek se je čas ustavil.

 

Po vseh opravljenih protokolih je bil čas za dobro večerjo in žur do jutranjih ur. Da se je plesalo vse do jutra, je poskrbel Ansambel Galop. Seveda pa nista manjkala slavnostni poročni ples, pri katerem je spretnih korakov nevesto in ženina učil priznani Andrej Rebula in torta za prste obliznit izpod kreativnih rok Yammy Tammy.

ona on-poroka-5

Da bo dan ostal v prelepem spominu in da bosta svojo poroko ponosno kazala naslednjim generacijam sta poskrbela fotografa Tanja in Jany Photography in Jaka Sajovic z videom.

In za konec še povzetek njunih besed: 'Za nama je čudovit dan! Najprej bi se zahvalila spletni strani VSI KI STE SAMSKI. :)ona-on.com za izbor za sanjsko poroko, katera je bila res SANJSKA!'

 

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com in si želita Sanjske poroke? Oddajta vajino zgodbo TUKAJ in prejmita 6 nagrad za vajino razvajanje.
Si že na ona-on.com in svojo ljubezen še iščeš? Izkoristi 20% popust!
Če svojega ona-on.com profila še nimaš pa lahko brezplačno preizkusiš TUKAJ

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jun 04, 2020 116

4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in…
May 22, 2020 255

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…
May 15, 2020 1927

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 488

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…
Apr 23, 2020 188

NOVO! Člani ona-on.com odslej prejmejo ugodnosti vrhunskih ponudnikov s področja zdravja in dobrega počutja

Presenečenje, za 19. rojstni dan obdarujemo naše člane! Zanje smo združili top ponudnike…