Sanjska poroka na Ona-on

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA!

Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski dan. Bil je sončen, vroč in čudovit. Svoj sanjski dan, sta na Sanjski ona-on.com poroki, dočakala zdaj žena in mož - Urša in Sandi, ki sta se poročila v Gostilni Repnik. Kako je dan potekal in kdo vse je poskrbel za čudovit dan si lahko preberete spodaj. Celega leta, z zaključkom na poročni dan, si ne predstavljamo brez pomoči čudovite, skrbne in srčne poročne načrtovalke Tatjane, Chic Weddings.

 

Dan se je začel na dveh lokacijah. Ženina so svatje pričakali že zgodaj dopoldan in ga dodobra namučili 'na šrangi'. Da si nevesto res zasluži, je dokazal z mnogimi spretnostmi. Ko je opravil vse naloge in dolžnosti, se je s Porsche Inter Auto Slovenija odpravil proti svoji nevesti.

 

Že tako lepa nevesta, je medtem poskrbela za svoj urejen videz. Za igrivo pričesko, ki je obstala celo noč je poskrbel frizerski salon Zvezda in za make up, obstojen vse do jutra, je poskrbela Makeup by D.

 

Čustva so privrela na plano že, ko smo prvič videli čudovito nevesto Uršo s čudovitim šopkom Cvetličarne Vrtnica in v prekrasni obleki, ki jo je tako za ženina kot nevesto priskrbel poročni atelje Karizma. Vrhunec pa je bil zagotovo poročni obred, izmenjava prstanov Zlatarnice in prvi poljub, kot žena in mož. Za prekrasno vzdušje sta na obredu poskrbeli Petje na poroki Ines in Urška. Njun glas je angelski! Za trenutek se je čas ustavil.

 

Po vseh opravljenih protokolih je bil čas za dobro večerjo in žur do jutranjih ur. Da se je plesalo vse do jutra, je poskrbel Ansambel Galop. Seveda pa nista manjkala slavnostni poročni ples, pri katerem je spretnih korakov nevesto in ženina učil priznani Andrej Rebula in torta za prste obliznit izpod kreativnih rok Yammy Tammy.

ona on-poroka-5

Da bo dan ostal v prelepem spominu in da bosta svojo poroko ponosno kazala naslednjim generacijam sta poskrbela fotografa Tanja in Jany Photography in Jaka Sajovic z videom.

In za konec še povzetek njunih besed: 'Za nama je čudovit dan! Najprej bi se zahvalila spletni strani VSI KI STE SAMSKI. :)ona-on.com za izbor za sanjsko poroko, katera je bila res SANJSKA!'

 

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com in si želita Sanjske poroke? Oddajta vajino zgodbo TUKAJ in prejmita 6 nagrad za vajino razvajanje.
Si že na ona-on.com in svojo ljubezen še iščeš? Izkoristi 20% popust!
Če svojega ona-on.com profila še nimaš pa lahko brezplačno preizkusiš TUKAJ

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jul 02, 2019 101

Sanjska poroka na Ona-on

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA! Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski…
Jun 11, 2019 165

3 ideje za samske, ki ne želijo čepeti doma

Vedno lepši dnevi nas vse pogosteje spravijo ven, v naravo, na kratek vikend oddih, na…
Jun 10, 2019 221

Okrepimo partnerski odnos v času dopusta

Pred vrati je čas poletnih dopustov, ko si večina družin in parov vzame vsaj dva tedna…
Jun 05, 2019 105

Ona-on Sanjska poroka 6: Glasovanje se je začelo

Kdo je tvoj favorit? Komu najbolj privoščiš Sanjsko poroko 2020? Katero izmed nagrad…
May 21, 2019 216

5. Sanjska ona-on poroka: Urša in Sandi bosta rekla DA!

Bodoča mladoporočenca sta tik pred Sanjsko poroko pri kateri bosta prihranila kar 80…