Naj bo vaš poročni dan čaroben

Ob toliko idejah, ki jih je mogoče poiskati na spletu, je načrtovanje poročnega dne lahko res stresno. Kaj vključiti v najbolj romantičen dan svojega življenja, je resnično težko presoditi, a tukaj so trije detajli, na katere bi morali bi pozorni vsi, ki se pripravljate na svoj veliki dan.

Naj tematika poroke sporoča zgodbo ženina in neveste:

O kakšnem poročnem ambientu sanjate? Minimalističnem in intimnem, elegantnem in ekstravagantnem, preprostem in rustikalnem – ne
glede na to, za kaj se boste odločili, se zavedajte, da bo zasnova vaše poroke narekovala celostno razpoloženje. Ob tem ne pozabite upoštevati logističnih informacij, od števila in narave gostov, prevoza in oddaljenosti od lokacije do vremena. Z odgovori na ta vprašanja boste veliko bližje postavitvi temeljev vašega poročnega dne.

Drobne pozornosti za velik učinek:

Drobni detajli vašega poročnega dne bodo poročni dan naredili poseben, unikaten in čisto zares VAJIN dan. Pomislite na vse aktivnosti, hrano in pijačo, izdelke, kraje, cvetje in dišave, ki jih obožujeta kot par ali so vaju povezale na edinstven način. Delita to z vajinimi gosti! Vaju je prevzela Toskana? Podarite gostom v zahvalo za prisotnost na poroki dišavo za dom z vonjem po sivki. Naj omizje krasi cvetje, s katerim je ženin prvič prvič presenetil svojo nevesto. Naj natakarji strežejo vajino najljubšo sladico, bend pa zaigra venček pesmi, ki opisujejo vajin romantičen odnos.

Hrana in pijača naj sledita poročni zgodbi:

Hrana in pijača sta zagotovo pomemben del poročnegadne. Ne glede na to, ali se bosta odločila za postreženo hrano, "finger food" ali samopostrežno različico, je pomembno, da hrana sledi ambientu in se preko nje izrazita tudi mladoporočenca. A ker bosta na ta dan zagotovo še posebej iskrivo razpoložena, svetujemo, da gostje vajini ljubezni nazdravijo z romantično penino Rosé iz Vinske kleti Zlati grič.

 

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jan 10, 2020 189

Kako izboljšati partnerski odnos?

Ob začetku leta si marsikdo zada zaobljube, med katerimi se neredko znajde tudi želja po…
Dec 19, 2019 254

Kar 1.668 novih parov na ona-on.com – Rekordno leto 2019!

Na ona-on.com se vsako leto bolj iskri – v letu 2019 rekordnih 52.800 novih uporabnikov…
Nov 05, 2019 492

Laž ima kratke noge

Z Melito Kuhar, strokovnjakinjo za partnerske odnose, družinsko dinamiko in osebnostno…
Oct 28, 2019 125

Z ona-on.com do ljubezni? Zvezde pravijo DA!

Zasebni stiki in spoznavanje prek ona-on.com so super. Tako menijo tudi znani iz…
websi
Sep 17, 2019 186

Samski? 25.000 parov na ONA-ON.COM

Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Že res, da se je…