Naj bo vaš poročni dan čaroben

Ob toliko idejah, ki jih je mogoče poiskati na spletu, je načrtovanje poročnega dne lahko res stresno. Kaj vključiti v najbolj romantičen dan svojega življenja, je resnično težko presoditi, a tukaj so trije detajli, na katere bi morali bi pozorni vsi, ki se pripravljate na svoj veliki dan.

Naj tematika poroke sporoča zgodbo ženina in neveste:

O kakšnem poročnem ambientu sanjate? Minimalističnem in intimnem, elegantnem in ekstravagantnem, preprostem in rustikalnem – ne
glede na to, za kaj se boste odločili, se zavedajte, da bo zasnova vaše poroke narekovala celostno razpoloženje. Ob tem ne pozabite upoštevati logističnih informacij, od števila in narave gostov, prevoza in oddaljenosti od lokacije do vremena. Z odgovori na ta vprašanja boste veliko bližje postavitvi temeljev vašega poročnega dne.

Drobne pozornosti za velik učinek:

Drobni detajli vašega poročnega dne bodo poročni dan naredili poseben, unikaten in čisto zares VAJIN dan. Pomislite na vse aktivnosti, hrano in pijačo, izdelke, kraje, cvetje in dišave, ki jih obožujeta kot par ali so vaju povezale na edinstven način. Delita to z vajinimi gosti! Vaju je prevzela Toskana? Podarite gostom v zahvalo za prisotnost na poroki dišavo za dom z vonjem po sivki. Naj omizje krasi cvetje, s katerim je ženin prvič prvič presenetil svojo nevesto. Naj natakarji strežejo vajino najljubšo sladico, bend pa zaigra venček pesmi, ki opisujejo vajin romantičen odnos.

Hrana in pijača naj sledita poročni zgodbi:

Hrana in pijača sta zagotovo pomemben del poročnegadne. Ne glede na to, ali se bosta odločila za postreženo hrano, "finger food" ali samopostrežno različico, je pomembno, da hrana sledi ambientu in se preko nje izrazita tudi mladoporočenca. A ker bosta na ta dan zagotovo še posebej iskrivo razpoložena, svetujemo, da gostje vajini ljubezni nazdravijo z romantično penino Rosé iz Vinske kleti Zlati grič.

 

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Aug 13, 2019 52

Ali nošnja poročnega prstana dobro vpliva na naše zdravje?

Seveda! Poročni prstani so glavni vir dobrega počutja poroča Dejan, lastnik zlatarne…
Jul 12, 2019 47

Naj bo vaš poročni dan čaroben

Ob toliko idejah, ki jih je mogoče poiskati na spletu, je načrtovanje poročnega dne lahko…
Jul 02, 2019 137

Sanjska poroka na Ona-on

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA! Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski…
Jun 11, 2019 212

3 ideje za samske, ki ne želijo čepeti doma

Vedno lepši dnevi nas vse pogosteje spravijo ven, v naravo, na kratek vikend oddih, na…
Jun 10, 2019 274

Okrepimo partnerski odnos v času dopusta

Pred vrati je čas poletnih dopustov, ko si večina družin in parov vzame vsaj dva tedna…