Naj bo vaš poročni dan čaroben

Ob toliko idejah, ki jih je mogoče poiskati na spletu, je načrtovanje poročnega dne lahko res stresno. Kaj vključiti v najbolj romantičen dan svojega življenja, je resnično težko presoditi, a tukaj so trije detajli, na katere bi morali bi pozorni vsi, ki se pripravljate na svoj veliki dan.

Naj tematika poroke sporoča zgodbo ženina in neveste:

O kakšnem poročnem ambientu sanjate? Minimalističnem in intimnem, elegantnem in ekstravagantnem, preprostem in rustikalnem – ne
glede na to, za kaj se boste odločili, se zavedajte, da bo zasnova vaše poroke narekovala celostno razpoloženje. Ob tem ne pozabite upoštevati logističnih informacij, od števila in narave gostov, prevoza in oddaljenosti od lokacije do vremena. Z odgovori na ta vprašanja boste veliko bližje postavitvi temeljev vašega poročnega dne.

Drobne pozornosti za velik učinek:

Drobni detajli vašega poročnega dne bodo poročni dan naredili poseben, unikaten in čisto zares VAJIN dan. Pomislite na vse aktivnosti, hrano in pijačo, izdelke, kraje, cvetje in dišave, ki jih obožujeta kot par ali so vaju povezale na edinstven način. Delita to z vajinimi gosti! Vaju je prevzela Toskana? Podarite gostom v zahvalo za prisotnost na poroki dišavo za dom z vonjem po sivki. Naj omizje krasi cvetje, s katerim je ženin prvič prvič presenetil svojo nevesto. Naj natakarji strežejo vajino najljubšo sladico, bend pa zaigra venček pesmi, ki opisujejo vajin romantičen odnos.

Hrana in pijača naj sledita poročni zgodbi:

Hrana in pijača sta zagotovo pomemben del poročnegadne. Ne glede na to, ali se bosta odločila za postreženo hrano, "finger food" ali samopostrežno različico, je pomembno, da hrana sledi ambientu in se preko nje izrazita tudi mladoporočenca. A ker bosta na ta dan zagotovo še posebej iskrivo razpoložena, svetujemo, da gostje vajini ljubezni nazdravijo z romantično penino Rosé iz Vinske kleti Zlati grič.

 

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Jun 04, 2020 168

4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in…
May 22, 2020 315

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…
May 15, 2020 2086

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 660

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…
Apr 23, 2020 248

NOVO! Člani ona-on.com odslej prejmejo ugodnosti vrhunskih ponudnikov s področja zdravja in dobrega počutja

Presenečenje, za 19. rojstni dan obdarujemo naše člane! Zanje smo združili top ponudnike…