Ali nošnja poročnega prstana dobro vpliva na naše zdravje?

Seveda! Poročni prstani so glavni vir dobrega počutja poroča Dejan, lastnik zlatarne Brežnik v Celju.

Najlepši del poročne ceremonije je ravno zaobljuba, da prstana ne bodo nikoli sneli s prsta. Poleg tega pa smo priča statističnem porastu ločitev in zlomljenih obljub. Veliko ljudi se odloči, da svojega poročnega prstana ne bodo nosili ravno zaradi njegove močne sporočilne vrednosti.

Kaj sporočamo s prstanom:
1. Prstan je prva stvar, ki jo ljudje opazijo, kadar se pogovarjajo z vami. Predpostavljali bodo ideje o vašem samskem stanu oz. vaši dosegljivosti. Prstan tako predstavlja vašo integriteto in lojalnost vašemu soprogu ali soprogi.
2. Vaš poročni prstan vas dnevno spominja na vaše zaobljube partnerju. Krog je simbol večnosti. Ko dahnemo svoj DA, s tem tudi sporočamo ljubljeni osebi, da vse kar se dogaja z nami, vpliva tudi na naš zakon, na našega partnerja.
3. Prstan je simbol spoštovanja vaše ljubljene osebe. Kot vemo besede niso tiste, ki izkažejo naše spoštovanje. Kar je najbolj pomembno, so naša dejanja. Z nošnjo poročnega prstana sporočamo svojo odločitev o naši zvezi.
4. Poročni prstan je prva stopnja obrambe pred nezvestobo. Z njim sporočamo, da nam je mar za našega partnerja in za najino zvezo.
5. Otroci po prstanu prepoznajo vašo predanost.
Nošnja prstana bo tako dobro vplivala na vas, vašega partnerja in na vaše splošno dobro počutje. Seveda je pomembno, da si ga kdaj pa kdaj snamete, predvsem kadar ste noseči in vam prsti zatekajo.

milan4

Kako pa izbrati tisti »pravi« poročni prstan, katerega boste pripravljeni nositi skozi vse življenje in vas bo opominjal na vašo zvestobo in zaobljube?
Naša zlatarna vam ponuja širok spekter različnega nakita, ki vam bo ustavil dih ob vsakem pogledu na njegovo veličino in lepoto, predvsem pa dovršenost ter perfekcijo profesionalnega tima. Naša vrata so za vas odprta že od leta 1999. Naš prvi lokal se je odprl v Celju in kasneje tudi v Žalcu. Naša posebnost so ročno izdelane unikatne mojstrovine. Če ste oseba s prefinjenim okusom z veliko merico stila, smo pravi naslov za vas. Strankam, ki želijo unikaten nakit, pa izdelamo nakit po njihovih željah. V zlatarni Brežnik se lahko pohvalimo tudi z linijo unikatnih poročnih prstanov, ki res pritegnejo pogled. V zlatarni v Celju in v Žalcu pa prodajamo tudi modni nakit s kamni Swarovski.
Usposobljeni zlatarji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Več na www.zlatarna-breznik.si

 

promocijsko sporočio

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Aug 13, 2019 34

Ali nošnja poročnega prstana dobro vpliva na naše zdravje?

Seveda! Poročni prstani so glavni vir dobrega počutja poroča Dejan, lastnik zlatarne…
Jul 12, 2019 33

Naj bo vaš poročni dan čaroben

Ob toliko idejah, ki jih je mogoče poiskati na spletu, je načrtovanje poročnega dne lahko…
Jul 02, 2019 124

Sanjska poroka na Ona-on

Na 5. ona-on.com Sanjski poroki sta rekla DA! Komaj smo ga čakali! Predzadnji junijski…
Jun 11, 2019 189

3 ideje za samske, ki ne želijo čepeti doma

Vedno lepši dnevi nas vse pogosteje spravijo ven, v naravo, na kratek vikend oddih, na…
Jun 10, 2019 259

Okrepimo partnerski odnos v času dopusta

Pred vrati je čas poletnih dopustov, ko si večina družin in parov vzame vsaj dva tedna…