Samski? 25.000 parov na ONA-ON.COM

Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Že res, da se je za vse storitve, ki jih ponujamo uporabnikom, potrebno najprej brezplačno registrirati, vendar se od tukaj dalje odpirajo različne možnosti spoznavanja novih simpatij.

 

Kaj realno pričakovati? Do pravega partnerja v 3-12 mesecih.
Za novo simpatijo ni potrebno vložiti ogromno časa niti denarja. Potrebuješ pa nekaj vztrajnosti, da se medsebojno odkrijeta s pravo osebo, nato pa nekaj zmenkov v živo in kmalu bodo metuljčki letali tudi po tvojem trebuhu.

 

Mlajši ona-on.com pari

 

 

Ona-on.com pari srednjih let 

 

 

 Ona-on.com simpatije v zrelih letih

 

 

Najina zgodba – Sanjska poroka

Že res, da se pari poslovijo z izbrisom profila in pomahajo v slovo, vendar z njimi ostajajo v stiku. Vse pare nagradijo s 6-imi razvajanji v okviru natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com in enemu paru letno organizirajo gala poroko, spodaj video utrinki s Sanjskih ona-on.com porok.

 

 

Večini najbolj ustreza prvi stik prek spleta, kaj pa tebi?
Logično, saj je največ ponudbe na spletu! Pravo mesto za to je največji spoznavni portal ona-on.com, kjer je preko 180.000 iskalcev ljubezni, med 18 in 70+ let (ca 80.000 mesečno aktivnih)!
Le od tebe je odvisno, kako hitro želiš na prvi zmenek v živo. Ona-on.com je prijazen in vodi po korakih do uspeha, vsakdo ga hitro osvoji. Nudijo pa tudi pomoč uporabnikom, tako tehnično, kot tudi vsebinsko, z nasveti o tem, kako od spletnih pogovorov do zmenkov v živo.

 

Ona-on.com je uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (2018)
Oglej si video predstavitev ona-on.com mobilne aplikacije, ki deluje v spletnem brskalniku pametnega mobilnega telefona, brez nameščanja aplikacije (WebSi Prvak, naj mobile app).

 

 

Imaš raje spoznavanje novih ljudi v živo?
Preko 50 ona-on.com družabnih srečanj na leto je več kot odlično izhodišče, da si obogatiš socialno življenje. Druženje je spontano, brez odvečne treme. Še preden se sploh zaveš, si že v družbi novih sogovornikov.
Dogodki so tematsko obarvani in vključujejo šport, kulturo, izobraževanje, kulinariko, izletništvo. Preveri vzdušje na spoznavnih dogodkih v spodnjem videu.

 

 

Namig, da si resnično na pravem mestu: Večina iskalcev sorodne duše dandanes uporablja mobilno aplikacijo ona-on.com, ki je tudi uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji v 2018 – prejemnik nagrade Websi Prvak.

websi 

 

Če si torej želiš partnerstva, brezplačno preizkusi! Izgubiti ne moreš ničesar, lahko pa veliko pridobiš! Prvi korak? Brezplačna registracija na ona-on.com!

Mimogrede, ona-on.com lahko preizkusiš tudi v skritem načinu – nihče te ne bo videl, vse dokler se ne odločiš drugače! Začni tukaj.

 

promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Mar 19, 2020 178

Zdravljenje neplodnosti – 10 naravnih načinov kako odpraviti neplodnost

Ali je možno odpraviti neplodnost na naraven način? Preden se zatečete k ekstremnim…
Jan 10, 2020 535

Kako izboljšati partnerski odnos?

Ob začetku leta si marsikdo zada zaobljube, med katerimi se neredko znajde tudi želja po…
Dec 19, 2019 406

Kar 1.668 novih parov na ona-on.com – Rekordno leto 2019!

Na ona-on.com se vsako leto bolj iskri – v letu 2019 rekordnih 52.800 novih uporabnikov…
Nov 05, 2019 705

Laž ima kratke noge

Z Melito Kuhar, strokovnjakinjo za partnerske odnose, družinsko dinamiko in osebnostno…
Oct 28, 2019 212

Z ona-on.com do ljubezni? Zvezde pravijo DA!

Zasebni stiki in spoznavanje prek ona-on.com so super. Tako menijo tudi znani iz…