Spolne navade Slovencev in vpliv izolacije na spolnost | Nagradna anketa

Tudi v 2020 se pojavljajo zanimivi trendi v spolnosti med Slovenkami in Slovenci. Ljudje brišemo meje skrivnostnega in neznanega, ter dojemamo bistvo svojih spolnih fantazij.

Sodeluj v vse-slovenski raziskavi, izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020 in dodaj svoj delež k najbolj zanesljivim rezultatom o spolnih navadah pri nas!

Tehnologija se je zavlekla v vse pore našega življenja in nič drugače ni, ko govorimo o spolnih navadah. Še vedno narašča trend iskanja spolnega partnerja preko spletnih aplikacij. Ugotavljamo ali gre za pomanjkanja časa, udobnejši način komunikacije, sramežljivost v živo, možnost v krajšem času doseči več potencialnih partnerjev, ...?

Spletni portal Urgenca.com se lahko pohvali že s preko 119.000 registriranimi člani. Preko 70% vseh, spletno stran obišče s pomočjo mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija.

Kako bo koronavirus vplival na spolnost Slovencev? V tokratni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev se sprašujemo tudi o pomembnosti vpliva koronavirusa in posledic družbene izolacije prebivalcev na spolnost. Lahko pričakujemo babyboom čez 12+ mesecev, več ločitev, kaj se dogaja s tistimi, ki imajo redne spolne odnose z ljubimci in ne doma? Vse to in še več!

Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže pomembno gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da Slovenci postajamo čedalje bolj odprti za do nedavnega nepredstavljivo.

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo« in obratno?

Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja, ter posledično takšni tudi odgovori. »Vroče« vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020«!

KakoSexamo2020 BENERJI 728x90

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Sep 25, 2020 900

Zelena pošast ali ljubosumnost

Pogosto se srečujemo z dilemo, kako prepoznati oz. kdaj občutimo ljubosumnost in kdaj…
Aug 23, 2020 2713

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Jun 13, 2020 1477

Kako se dotakniti srca?

Ker ne poznamo bistvenih razlik v moški in ženski miselnosti drug od drugega pričakujemo…
Jun 04, 2020 290

4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in…
May 22, 2020 496

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…