Huawei ob predstavitvi telefona P smart raziskuje kakšno je vaše razmerje s partnerjem

Dandanes si je težko predstavljati življenje brez pametnega telefona. Čeprav tega ne želimo priznati, je uporaba pametnih telefonov neizogiben del naših vsakdanjih rutin. Opozarjajo nas na dejavnosti, organizirajo čas, zagotavljajo zabavo, omogočajo poslušanje glasbe, najdejo pot do neznanih krajev ter nas v nekaj sekundah povežejo z ljudmi po vsem svetu. In to s samo nekaj dotiki po zaslonu.

Na eni strani pametni telefoni pomagajo graditi, vzpostavljati in ohranjati dobre odnose z najbližjimi, po drugi strani pa z njihovo uporabo pogosto pretiravamo do te mere, da se sprašujemo, katera zveza nam je resnično pomembnejša. Mobilna ali tista prava, ljubezenska?

Lani je Huawei v predvalentinovem času opravil mednarodno raziskavo, ki je pokazala, da primarna funkcija pametnega telefona ni več telefoniranje, pač pa iskanje informacij, ki ji sledijo zabava, brskanje po družbenih omrežjih, iskanje partnerja oziroma flirtanje s partnerjem ter fotografiranje. Slednjega se je lani posluževalo skoraj dve tretjini uporabnikov. Prav zanimivo bi bilo videti kako so se uporabniške navade in razmerja s telefoni spremenili v enem letu.

In zato se je Huawei tudi letos odločil za anonimno anketo, ki jo je poimenoval #SmartLove, katere cilj je odkriti navade uporabnikov pametnih telefonov. Hkrati bo anketa tudi razkrila, v kakšni meri so pametni telefoni pomembni za uspeh, vzdrževanje in krepitev medosebnih odnosov.

Odkrijte katera ljubezen vam je bolj pomembna s klikom na ANKETO!

valentinovo p smart 3

Veliko glasbe za malo denarja

Huawei P smart 2019 je opremljen z velikim zaslonom FullView Dewdrop ter novim in bolj zmogljivim procesorjem Kirin 710. Vsestranski novi telefon, ki cilja predvsem na uporabnike, ki želijo zelo dober telefon po postopni ceni, dopolnjujeta še napredni AI-kameri na sprednji in zadnji strani. Posebej pa velja izpostaviti tudi 64 GB notranjega pomnilnika in baterijo s kapaciteto 3.400 mAh.

valentinovo p smart 2

Poleg premijskega zaslona, ima Huawei P smart 2019 tudi izboljšani sprednjo in zadnjo kamero. Sprednja, ki se nahaja v zarezi, ima senzor ločljivosti 8 MP in zaslonko f/2.0. Sodobnim časom primerno podpira nove AI in AR zmožnosti ter napredno upravljanje prek potez. Portretni način uporabnikom omogoča enostavno apliciranje učinkov polepšanja fotografije, tako da lahko ustvarijo resnično popoln selfi za objavo na družbenih omrežjih. Sprednja kamera je sicer zmožna prepoznati osem različnih kategorij ozadij in temu primerno samodejno optimizirati nastavitve.

Zmogljiva dvojna AI-kamera

Huawei je kot vodilni na področju mobilne fotografije, poznan po zmogljivih kamerah pri vseh svojih telefonih. Dvojna AI-kamera novega telefona Huawei P smart 2019 vsebuje glavni senzor ločljivosti 13 MP in zaslonko f/1.8 (ta omogoča nastavljanje virtualne razprtosti od f/0.95 do f/16) ter sekundarni senzor ločljivosti 2 MP, ki skrbi za segmentacijo globine na fotografiji in s tem prikaz avtentičnega učinka zameglitve ozadja (t. i. bokeh). Popolna kombinacija za vrhunski portret. V ozadju pa deluje tudi tehnologija umetne inteligence, ki omogoča prepoznavo 500 različnih scenarijev in samodejno optimizacijo nastavitev v realnem času. Tako lahko tudi popoln fotografski začetnik zajame odlične fotografije. Po zaslugi posebnega sistema AI-stabilizacije pa lahko uporabnik zajame svetlo in podrobno sliko tudi ponoči. In to brez namenskega stojala.

Razpoložljivost v Sloveniji

Novi Huawei P smart 2019 bo do valentinovega že voljo pri vseh slovenskih operaterjih in če vas zanima ali ste tudi vi en tistih, ki ste bolj tesno povezani s svojim telefonom, kot s svojo 'boljšo polovico' brž izpolnite anketo. Rezultate pa bomo objavili še pred praznikom zaljubljenih.

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Oct 02, 2019 51

Huawei izboljšuje planet za vse njegove prebivalce

Huawei se kot vodilno globalno tehnološko podjetje zaveda odgovornosti ter je prepričano,…
Sep 30, 2019 50

Huawei Mate 30 Pro se je zavihtel na vrh prestižne fotografske lestvice

Za inovativne kamere kinematografske kakovosti je pametni telefon Huawei Mate 30 Pro…
May 28, 2019 209

NTF x Huawei Najboljši modni dodatek za mobilnik Huawei oblikoval Mark Cvelbar!

Ljubljana, 24. Maj 2019 - Podjetje Huawei kot najbolj prodorno telekomunikacijsko…
May 20, 2019 227

Znani so rezultati ankete: Ali Huawei P30 Lite uteleša zahteve sodobne mladine?

Ljubljana, 17.5.2019 – V četrtek, 16. maja 2019, je bil v čudovitem ambientu Čolnarne…
May 13, 2019 254

Huawei P30 in P30 Pro: Na voljo video način »dveh kamer«

Uporabniki pametnih telefonov Huawei P30 ali P30 Pro lahko sprostijo ustvarjalnost s…