V Sloveniji na voljo pametni telefon Huawei P smart Pro

Novinec s tremi zadnjimi kamerami, od katerih ima glavna 48 milijonsko tipalo, ponuja vrhunsko fotografsko izkušnjo po zelo dostopni ceni.

Pametni telefon Huawei P smart Pro, ki je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 349 €, poleg sistema treh zadnjih kamer odlikuje tudi izskočna prednja kamera ločljivosti 16 milijonov slikovnih pik in zaslon imenovan »Ultra FullView« z diagonalo 16,7 cm (6,59 palcev). Delovanje glavne zadnje kamere z 48-milijonskim tipalom podpira umetna inteligenca, da lahko z njeno pomočjo naredite kakovostne fotografije tudi v slabših svetlobnih razmerah.

Huawei P smart Pro 1

Zabavna izkušnja vsakodnevnega fotografiranja

Huawei s pametnim telefonom Huawei P smart Pro ponovno dokazuje odločnost v izdelavi naprav za mlade, saj jim nudi brezhibno delovanje in dolgo trajanje baterije in hkrati ohranja fotografsko odličnost. Zmogljivosti kamer so namreč izboljšanje zahvaljujoč integraciji strojne in programske opreme, kar uporabnikom ponuja nove načine fotografiranja pomembnih življenjskih trenutkov.

Kamera z ultra širokim objektivom in tipalom ločljivosti 8 milijonov slikovnih pik nudi 120° vidni kot, kar je skoraj dvakrat več od kota običajnih kamer (78°). Ne glede ali fotografirate naravne lepote, arhitekturo ali skupinsko ljudi imate na razpolago veliko širše vidno polje. Tretja kamera ločljivosti 2 milijona pik pa poskrbi za zajem podatkov o globini posnetka, ki pridejo še posebej prav pri učinku zamegljenega ozadja.

Zadnje kamere so narejene za jasne in kakovostne fotografije, sprednja s 16-milijonskim tipalom pa za odlične selfije. Tudi njeno delo podpira umetna inteligenca, ki poskrbi za primerno osvetlitev (AI Backlit Imaging) in za funkcije olepšanje obraza (AI Beauty).

 

 

Izvrsten 16,7-cm zaslon » Ultra FullView«

Zaslon pametnega telefona Huawei P smart Pro nima zareze ali luknjice, zato nudi čisto in jasno izkušnjo celozaslonske slike. Gornji in spodnji rob sta izredno tanka, zaslon z diagonalo 16,7 cm (6,59 palca) pa zasede kar 91 odstotkov sprednje površine naprave in je sposoben prikazati 16,7 milijona barv pri ločljivosti 2340 x 1080 pik in kontrastnem razmerju 1500:1. Ker uporabniki s svojimi telefoni danes preživijo vedno več časa, so pri Huaweiu zaslon opremili še z novim načinom udobja za oči (»Eye Comfort Mode«), ki se ponaša s certifikatom TÜV Rheinland, in učinkovito filtrira modro svetlobo ter na ta način prepreči utrujenost oči pri daljši uporabi.

Huawei P smart Pro 2

Huawei P smart Pro 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zmogljivost, dovolj prostora in velika baterija

Tipalo prstnega odtisa je pri pametnem telefonu Huawei P smart Pro v bočnem gumbu. Poganja ga sistem na čipu Kirin 710F, ki mu skupaj s 6 GB pomnilnika RAM in 128 GB delovnega pomnilnika razširljivega na 512 GB preko reže za pomnilniške kartice zagotavlja visoko zmogljivost. Ta je podkrepljena z baterijo kapacitete 4000 mAh, ki je garancija, da vas telefon nikdar ne bo pustil na cedilu.

 Huawei P smart Pro 4

Huawei P smart Pro 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Več informacij o pametnem telefonu Huawei P smart Pro najdete na: https://consumer.huawei.com/si/phones/p-smart-pro/

O podjetju Huawei

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:
Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Jan 18, 2022 139

Zgodovina telefonov serije Huawei P: Desetletje izjemne mobilne telefonije

Vse od daljnega leta 2012 so pametni telefoni serije P vedno znova želi priznanja za…
Dec 14, 2021 199

Dan na off s Kayo Solo in aplikacije, ki žejno izpijejo baterijo vsakega pametnega telefona…. razen…..

Izzvani telefon: Huawei nova 9Mučiteljica: Kaya SoloVideo dvoboja Kaye in Huawei nova 9…
Dec 13, 2021 293

Vrhunske pametne ure Huawei Watch GT 3 na voljo v Sloveniji

Težko pričakovane pametne ure Huawei Watch GT 3 so od ponedeljka, 13. decembra, na voljo…
Nov 12, 2021 281

Nika nam je predstavila novega!

Niko Zorjan, energično prekmursko glasbenico, je omrežil novi. Spoznala ga je na Dunaju…
Nov 09, 2021 190

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…