S slušalkami Huawei FreeBuds 3 je mestni hrup tišji

Meščanom je na voljo veliko priložnosti, vendar ima bivanje v urbanem okolju tudi slabe plati. Gost promet, hitro življenje in hrup, ki bi prebudil mrtve.

Neželeni zvoki so znak sodobnega časa. Obdajajo nas z vseh strani. Ne pustijo nas spati, povzročajo glavobol, motijo počitek in slabo vplivajo na naše zdravje. Kateri zvoki nas najbolj dražijo?

1/ Alarm v avtomobilu

Kričeč zvok alarma v avtomobilu prežene tatove, vendar je postal tudi sovražnik številka ena. Toliko bolj, ker gre dostikrat za lažne alarme, na primer zaradi grmenja bližnje nevihte.

2/ Rušilno kladivo

Ko so zvoki z bližnjega gradbišča zgodnja ponedeljkova jutranja budnica, se še kako želite, da bi bili čim prej v pisarni. Še huje pa je, če se sosed loti hrupnega preurejanja stanovanja.

3/ Otroški jok

Radi imamo otroke in vemo, da je jok njihov način komuniciranja s svetom. Zvoki pa so namenoma takšni, saj nas prisilijo, da se osredotočimo in naredimo vse, da bi otrok prenehal jokati.

4/ Promet in javni prevoz

Gneča na ulici je mora vseh mest. Ne samo, da v zastojih izgubljamo čas, tudi hrup je zaradi tega večji. Motorji niso tihi, potem pa je tu še stalno speljevanje in zaviranje, da o hupanju niti ne govorimo.

5/ Množica

Ena sam človek ne naredi veliko hrupa, razen če kriči. Na stotine ljudi, ki hodi, govori in dela običajne stvari, pa je čisto druga zgodba. Glasen hrup, da se še pogovarjati ne moreš!

Izničite hrup s Huaweiem

Da bi premostili vrzel med inženirskim pristopom ter umetnostjo razvijanja kakovostnega zvoka, so za čip A1 razvili napredi zvočni digitalni procesor signala. S sposobnostjo obdelave zvoka s hitrostjo 356 MHz ter natančnimi algoritmi za dušenje hrupa v realnem času, slušalke Huawei FreeBuds 3 učinkovito zmanjšajo zvoke okolice. Zaradi tega je uporabniška izkušnja med poslušanjem glasbe boljša, med telefonskimi pogovori pa jasneje slišimo sogovornika.

Huawei FreeBuds3 3

Huawei FreeBuds3 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huawei FreeBuds 3 so prve brezžične slušalke z ločenima zvočnima kanaloma (TWS), ki omogočata zmanjševanje hrupa med klicem ter aktivno dušenje v realnem času. Čepka prilagajata izhodno frekvenco in intenzivnost signala za dušenje oblikam ušesnih kanalov, zaradi česar je aktivno dušenje učinkovitejše. Funkcijo aktivnega dušenja vklopimo, če dvakrat tapnemo na dotik občutljivo površino levega čepka.

Huaweieve slušalke FreeBuds3 so poleg v klasični beli in črni po novem na voljo tudi v rdeči različici. Še posebej primerni za obdarovanje ob prihajajočem dnevu zaljubljencev. Več pa najdete na povezavi bit.ly/FreeBuds3_Slovenija.

Huawei FreeBuds3 4

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Mar 26, 2020 88

Huawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil…
Mar 16, 2020 173

Znate poslušati svoje telo?

Človeški organizem deluje v 24-urnem cirkadianem ritmu ali »telesni uri«. Ta uravnava…
Mar 10, 2020 100

Pametni telefon za mlade, ki radi igrajo igre in delijo fotografije

Huawei je predstavil pametni telefon P40 lite z osupljivo zasnovo, inovativnim sklopom…
Mar 03, 2020 86

Huawei je posodobil družino prenosnikov MateBook X Pro

Huawei je predstavil novo generacijo prenosnikov družine Huawei MateBook X Pro, ki jih…
Feb 26, 2020 95

Huawei predstavil vizijo platforme AppGallery za izgradnjo varnega in zanesljivega mobilnega ekosistema

Postopno širjenje omrežja 5G bo na mobilno izkušnjo vplivalo revolucionarno. Potrošniki…