Iztisnite največ iz slušalk Huawei FreeBuds 3

Huaweieve najnovejše slušalke FreeBuds 3, ki so na voljo tudi v rdeči barvi, s pomočjo čipa Kirin A1 ponujajo pameten zvok. Z naravnim in dinamičnim pravim stereo zvokom, aktivnim dušenjem hrupa, vam omogočijo uživanje v glasbi v hrupnem okolju, slušalke pa lahko upravljate tudi preko aplikacije Huawei AI Life.

Z ergonomsko zaobljeno krivuljo in naravno obliko sta slušalki udobni in stabilno ležita v ušesnem kanalu, zato ju lahko uporabnik brez težav nosi tudi več ur. Iskanje novih oblik, ki imajo estetske, ergonomske in zvočne prednosti, je prineslo tako imenovano delfinje bionično oblikovanje slušalk Huawei FreeBuds 3. Navdih so namreč našli v naravni ukrivljenosti zvočne votline delfinov. Oblika, osredotočena na zvok in zmožnost, da ušesna čepka »sedita« nekoliko globlje v ušesu, pa zagotavlja opazno izboljšanje kakovosti zvoka. Obliko dopolnjujejo sijajna črna, bela ali rdeča barva.

Za celovito izkušnjo uporabe slušalk Huawei FreeBuds 3 na svoj pametni telefon namestite aplikacijo Huawei AI Life. Uporabite lahko brskalnik pametnega telefona, da skenirate kodo QR na škatli s slušalkami ali pa jo poiščite v tržnici AppGallery.

 

Huawei AI Life začetni zaslon

 

AI life zaslon 1 1

AI life zaslon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po vsakem zagonu aplikacija prikaže seznam povezanih naprav, po prvem pa začetni zaslon. Če želite z napravo seznaniti slušalke Huawei FreeBuds 3, se v obeh primerih na zaslonu dotaknite znaka »+«.

 

Samodejno iskanje

AI life zaslon 3

 

Aplikacija samodejno poišče naprave, ki so povezane v omrežje Wi-Fi. Ko se na seznamu prikaže naprava, ki jo želite dodati, se dotaknite možnosti »Vzpostavi« poleg njenega imena.

 

Ročno iskanje

 

AI life zaslon 4

 

Napravo lahko dodate ročno ali da preberete kodo QR izpisano na škatli. V obeh primerih nato sledite navodilom, ki vam jih bo aplikacija izpisala na zaslonu.

 

Čarovnik za namestitev

 

AI life zaslon 6

 

AI life zaslon 7

 

Aplikacije je preprosta za rabo, zato ima čarovnika, ki vas bo vodil prek postopka seznanjanja. Med tem pa morata slušalki ostati v pomnilni škatlici. Le njen pokrov odprite in zadržite gumb na škatlice približno dve sekundi, da sijalka LED med čepkoma začne utripati.

 

Nadzorni zaslon

 

AI life zaslon 8

 

Po seznanitvi aplikacija prikaže raven napolnjenosti baterij obeh čepkov in tudi polnilne škatlice.

Prilagajanje »bližnjic«

 

AI life zaslon 9

 

Privzete nastavitve slušalk so naslednje. Dvakratni dotik na dotik občutljivega mesta (na vrhu paličice blizu stika z ušesnim čepkom) leve slušalke vklopi ali izklopi aktivno dušenje hrupa, desne pa zaustavi predvajanje skladbo ali začne predvajati naslednjo. Bližnjice pa lahko tudi spremenite, jih prilagodite svojim potrebam.

Aktivno dušenje hrupa

S sposobnostjo hitre obdelave zvoka ter natančnimi algoritmi za dušenje hrupa v realnem času, slušalke Huawei FreeBuds 3 učinkovito zmanjšajo zvoke okolice. Huawei je upošteval različne dejavnike učinkovitega dušenja hrupa, vendar so zgradbe sluhovodov uporabnikov različne, prav tako pa načini, kako slušalke nosite in jih uporabljate. Zato je dejavnike težko prilagoditi na način, ki bi ustrezal vsem.

Na podlagi podatkov o zgradbah sluhovoda uporabnikov, njihovih starosti, spolu, velikosti ušes, načinov nošenje in podobnega, je Huawei oblikoval devet ključnih lastnosti slušalk, ki jih glede na lastne želje lahko prilagajate v aplikaciji Huawei AI Life.

 

AI life zaslon 10

 

Aplikacija AI Life najbolje deluje na telefonih Huawei, katerih ponudba na našem trgu je dovolj pestra, da zadosti željam in potrebam uporabnikov. Med drugimi so trenutno najbolj aktualni modeli Huawei nova 5T, Huawei smart Z in Huawei smart Z, o katerih lahko več izvesti na povezavi https://consumer.huawei.com/si/.

O podjetju Huawei

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:
Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Jun 30, 2020 77

Slovenci imamo športno kri: rekreiramo se vsaj trikrat tedensko in smo zadovoljni s svojo pripravljenostjo

Koliko nam je rekreacije v resnici važna? Kako merimo njene učinke? Telovadimo več ali…
Jun 16, 2020 184

Ob nakupu P40 ali P40 Pro vrhunsko darilo!

Od danes pa do 30. junija oziroma do odprodaje zalog, vsak novi kupec pametnega telefona…
Jun 10, 2020 122

Nagla rast priljubljenosti nosljivih naprav Huawei

Trg pametnih nosljivih naprav je v zadnjih nekaj letih v polnem razmahu in se je…
Jun 04, 2020 136

Huawei z novimi napravami in odličnimi poslovnimi rezultati napoveduje vroče poletje

V soju sončnih žarkov in objemu prostranih zelenic Smlednika je danes Huawei predstavil…
May 18, 2020 123

Uporabite svojo domišljijo: sodelujte v Huaweievem natečaju in osvojite izjemni telefon P40 Pro

V času, ko se držimo pretežno doma, lahko marsikomu hitro postane dolgčas. Huawei zavzeto…