Ob nakupu P40 ali P40 Pro vrhunsko darilo!

Od danes pa do 30. junija oziroma do odprodaje zalog, vsak novi kupec pametnega telefona Huawei P40 ali P40 Pro na izbranih prodajnih mestih, brezplačno prejme pametno uro Huawei Watch GT 2e in 50 GB prostora v Huaweievem oblaku za obdobje enega leta.

Družina premijskih pametnih telefonov Huawei P40 ponuja neprekosljive fotografske zmogljivosti v vseh svetlobnih razmerah, povezljivost z omrežjem pete generacijo in vrhunsko oblikovanje. Njihovo srce je sistem na čipu (procesor) Kirin 990 5G, ki med drugim zagotavlja podporo za mobilna omrežja pete generacije (5G) in hitra brezžična omrežja Wi-Fi 6. Napredna tehnologija pa je vgrajena v čudovito, a hkrati tudi kompaktno ohišje z izjemnim zaslonom.

Vizionarska fotografija

Pametna telefona Huawei P40 in P40 Pro se ponašata z naprednima sklopoma kamer »Ultra Vision Leica«, s tremi oziroma štirimi kamerami. Model Huawei P40 ponuja izjemne fotografske zmogljivosti z ultra širokokotno, širokokotno in tele-kamero, medtem ko model Huawei P40 Pro odlikuje sklop štirih kamer s funkcijo »SuperSensing Cine« in kamero za 3D-globinsko zaznavo s podporo za 50-kratno povečavo SuperZoom.
Skokovit napredek v fotografski zmogljivosti premijskih modelov družine Huawei P40 omogoča tipalo »Huawei Ultra Vision Sensor«. Pravo čudo inženirskega dela in tehnologij je veliko 1/1,28 palca (po diagonali), s sposobnostjo združevanja pik pa doseže, da je ena velika kar 2,44 μm. Odlikuje ga tudi zmogljiv sistem faznega samodejnega ostrenja »Octa PD AutoFocus« ter inovativna tehnologija »Huawei XD Fusion Engine«, ki s pomočjo umetne inteligence poveča reprodukcijo podrobnosti na fotografijah v vseh mogočih svetlobnih pogojih.

Huawei P40 Pro približa oddaljene predmete s 5-kratno optično, 10-kratno hibridno in 50-kratno digitalno povečavo, prvič pa je v to vključen barvni filter RYYB, ki poskrbi za boljši zajem svetlobo in s tem boljšo kakovost povečanih fotografij. Ton in teksturo kož zvesto reproducirata novo več spektralno tipalo temperature in z umetno inteligenco podprti algoritem za samodejno prilagajanje beline (AWB), ki povečata natančnost barv za 45 odstotkov. Algoritmi poglobljenega učenja pa hkrati zagotavljajo optimizacijo portretov v realnem času z izboljševanjem osvetlitve in podrobnosti.

p40 pro p40 gt 2e bundle 2

Pametna ura za ljubitelja aktivnega življenjskega sloga

Pametna ura Huawei Watch GT 2e je zasnovana, da v vaše življenje prinese zavedanje o pomenu zdravega življenjskega sloga, podprtega z znanstvenimi dognanji. Podpira natančno spremljanje srčnega utripa ter opozori v primeru, da zazna neredni ritem. Poleg tega spremlja spanje in raven stresa, baterija pa še vedno zdrži do dva tedna. Z naborom različnih funkcij torej pomaga razumeti zdravstveno stanje v realnem času. Prvič pa ima katera od Huaweievih nosljivih naprav sposobnosti spremljanja ravni kisika v krvi (SpO2). Hitreje od ene minute lahko na preprost način pridobite podatek, ki še iz enega zornega kota oceni telesno pripravljenost.

Če ste ljubitelj tradicionalnih športov ali pa prisegate na bolj sodobne vadbe, v obeh primerih lahko uživate v edinstvenih zmogljivostih sledenja, ki vam jih zagotavlja pametna ura Huawei Watch GT 2e. Na voljo je namreč 100 profesionalnih športnih načinov. V teh ura ohranja popoln nadzor, saj lahko beleži tja do 190 podatkov in z njimi zagotovi učinkovito vadbe.

Oblačna shramba za varnost podatkov!

Varno hranjenje datotek je v sodobnem svetu vse bolj pomembno, še posebej čudovitih fotografij, ki vse pogosteje prikazujejo pomembne in vredne življenjske trenutke. Fotografije in druge podatke s pametnega telefona pa je najbolj varno in hkrati preprosto hraniti v podatkovni shrambi v oblaku. Huawei jo je ponudil že pred časom in se je uveljavila kot odlična rešitev za hranjenje podatkov vseh uporabnikov njegovih naprav. Prostora pa nikdar ne more biti preveč, zato je 50 GB za obdobje enega leta odlična nadgradnja 5 GB, ki so brezplačno na voljo vsakemu imetniku Huaweievega računa.

Ponudba je trenutno na voljo pri Telekomu Slovenije, z 19. 6. pa še pri Telemachu. Za vse podrobnosti ponudbe se obrnite na omenjena operaterja oziroma preverite na Forumu Huawei https://consumer.huawei.com/si/community/details/Ob-nakupu-P40-ali-P40-Pro-brezpla%c4%8dno-prejmete-Watch-GT-2e-in-50-GB-prostora-v-Cloud/topicId_27557/ .

Več informacij o izdelkih podjetja Huawei pa najdete na https://consumer.huawei.com/si/.

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Mar 24, 2021 115

Huawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober…
Mar 17, 2021 121

Svet e-športa na dosegu roke s Huaweievim digitalnim pomočnikom

Globalno tehnološko podjetje Huawei je naznanilo, da bo njihov digitalni pomočnik Huawei…
Mar 08, 2021 96

Huawei ob dnevu žena predstavil program, s katerim želi opolnomočiti ženske

Tehnološko podjetje Huawei je danes, 8. marca, ob obeležitvi dneva žena, uradno…
Mar 04, 2021 113

Huawei z največjim tržnim deležem pametnih zapestnih naprav

Že odkar so začeli z izdelovanjem pametnih nosljivih naprav, pri tehnološkem podjetju…
Mar 01, 2021 139

MWC Shanghai 2021: Huawei predstavil projekt pametnega doma

Na tehnološkem dogodku MWC Shanghai 2021 je globalno tehnološko podjetje Huawei…