Huawei Y6p in MatePad T8 - tako je videti gola moč

Življenje v sodobnem svetu brez tehničnih pripomočkov je skoraj nemogoče. Komur pa se najbolj naprave zdijo predrage, naj preveri ponudbo v srednjem razredu, ki z naborom funkcionalnosti in cenami nenehno pozitivno presenečajo. Med njimi sta gotovo v vrhu pametni telefon Huawei Y6p in tablični računalnik MatePad T8, ki ju odlikuje prilagojenost dejanskim potrebam uporabnikov.

Naj gre za pametni telefon ali tablični računalnik, napravi igrata pomembno vlogo v vsakodnevnem življenju. Nakupovanje na spletu, redna komunikacija s prijatelji, poslušanje priljubljene glasbe ali gledanje najljubših filmov, je le nekaj razlogov, zakaj Huaweieve naprave uporabljajo uporabniki po celem svetu in zakaj je Huaweiu pomembno, da jim nenehno zagotavlja najboljše in najnovejše tehnološke rešitve. Popolna primera tega sta nov pametni telefon Huawei Y6p in tablični računalnik MatePad 8T, saj z odličnimi zmogljivostmi in funkcijami nudita najboljšo uporabniško izkušnjo.

Neomejene možnosti zaradi dolge življenjske dobe baterije

Pri nakupu pametnega telefona je baterija z dobro avtonomijo zagotovo ena od pomembnejših lastnosti. Pri Huaweiu Y6p vam glede tega ni treba skrbeti, saj omogoča, da ostanete povezani skozi cel dan. Impresivna baterija kapacitete 5000 mAh namreč zagotavlja do 32 ur predvajanja video posnetkov ali do 20 ur brskanja po spletu prek mobilnega omrežja četrte generacije (LTE). Prav tako impresivno baterijo pa najdete tudi v tabličnem računalniku Huawei MatePad T8. S kapaciteto 5100 mAh zagotavlja 12 ur neprekinjenega predvajanja video posnetkov, v stanju pripravljenosti z izključenim zaslonom pa lahko zdrži kar 600 ur. Tako je tablični računalnik vedno pripravljen, da z njim preverite najnovejše spletne novice, sporočila, ali do konca poslušate skladbo oziroma zaključite ogled filma.

Pametno upravljanje z energijo

Pametni telefoni služijo uporabi aplikacij, kot so koledar, kalkulator, budilka, kamera in zemljevidi, potrebujemo pa jih tudi za druženje in opravljanje dela, zato je avtonomija baterije še kako pomembna. Pametni telefon Huawei Y6p v najboljši meri omogoča, da izkoristite njegovo veliko baterijo. Na voljo pa je tudi izredno varčen način, v katerem delujejo le izbrane aplikacije oziroma funkcije – klicanje, kratka sporočila, imenik in še tri aplikacije, ki jih določite sami. Način drastično podaljša delovanje pametnega telefona. Tudi če je v bateriji samo še 5 % energije, lahko deluje naslednjih 12 ur in vam niti v skrajnih primerih ni treba skrbeti, da bi ostali odrezani od sodobnih komunikacijskih poti.
Tablični računalnik Huawei MatePad T8 pa je opremljen z načinom za udobje oči, ki vpliva na manjšo porabo energije, a hkrati tudi optimizira barvno temperaturo slike na zaslona. Lahko jo prilagodite na način, ki vam najbolj ustreza.

Najboljše zmogljivosti za dnevne potrebe

Huawei je pametnemu telefonu Y6p namenil zadnjo različico operacijskega sistema EMUI 10.1 narejenega na osnovi odprtokodne različice Androida s številnimi sistemskimi optimizacijami in intuitivnimi funkcijami za izboljšanje uporabniške izkušnje. Huaweiev datotečni sistem EROFS pa dviguje hitrost branja podatkov s pomnilnika in njegov odzivni čas ter lahko zagotovi približno 2 GB več prostora kot drugi datotečni sistemi. Dovolj za tisoč fotografij ali petsto dodatnih glasbenih datotek.

Opremljen z istim sistemom, tudi tablični računalnik Huawei MatePad T8 ponuja številne pametne funkcije. Prilagojen je hitremu odzivu naprave, temni način, narejen na podlagi Huaweievih raziskav uporabe naprav, pa nudi udobno branje. Na voljo je tudi revijalni prikaz, barvna paleta Morandi pa naredi uporabniški vmesnik bolj očarljiv in eleganten.

Y6p in MatePad T8 sta novi Huaweievi pametni napravi, ki ne zagotavljata le fantastičnih lastnosti svojih predhodnikov, temveč dajeta mnogo več. Narejeni sta, da nudita največje udobje uporabe in zagotavljata najboljšo kakovost po neverjetni ceni. Opremljena sta s tržnico AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia. V njej je tudi že 60 aplikacij slovenskega porekla, med drugim tudi plačilna platforma mBills, kmalu pa bo dostopna tudi aplikacije naše največje banke NLB.

Huawei Y6p 1

Huawei MatePadT8 1

O podjetju Huawei

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Jan 18, 2022 139

Zgodovina telefonov serije Huawei P: Desetletje izjemne mobilne telefonije

Vse od daljnega leta 2012 so pametni telefoni serije P vedno znova želi priznanja za…
Dec 14, 2021 199

Dan na off s Kayo Solo in aplikacije, ki žejno izpijejo baterijo vsakega pametnega telefona…. razen…..

Izzvani telefon: Huawei nova 9Mučiteljica: Kaya SoloVideo dvoboja Kaye in Huawei nova 9…
Dec 13, 2021 293

Vrhunske pametne ure Huawei Watch GT 3 na voljo v Sloveniji

Težko pričakovane pametne ure Huawei Watch GT 3 so od ponedeljka, 13. decembra, na voljo…
Nov 12, 2021 281

Nika nam je predstavila novega!

Niko Zorjan, energično prekmursko glasbenico, je omrežil novi. Spoznala ga je na Dunaju…
Nov 09, 2021 190

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…