Huawei kot primer dobre prakse izpostavlja vodilno aplikacijo za učenje jezikov Mondly

Vodilno globalno tehnološko podjetje Huawei bo v seriji spletnih seminarjev usmerilo pozornost na aplikacijo Mondly, kjer želijo na praktičnem primeru pokazati, kako lahko razvijalci prek trgovine AppGallery dosežejo številne nove uporabnike.

Mondly velja za eno najbolj priljubljenih aplikacij za učenje jezikov. Učenec tuji jezik spoznava prek svojega, medtem ko aplikacija vsebuje na pogovoru temelječe učne načrte, osredotočene na prepoznavanje govora in kratke ter lahko obvladljive učne lekcije. Aplikacija, ki so jo razvili v Romuniji, ima več kot 60 milijonov uporabnikov po vsem svetu, ponuja učenje 41 jezikov in je kot prva v učni proces vključila navidezno resničnost, ki deluje po principu učenja prek iger in vključuje pametnega pogovornega pomočnika (chatbot) sposobnega prepoznati izgovorjeno besedo. V sodelovanju z založnikom Oxford University Press so pred kratkim oblikovali tudi nabor preizkusov znanj iz angleščine, ki vsebujejo več kot 3500 vprašanj in so na voljo v 33 jezikih.

Mondly je predstavnik številnih aplikacij z globalnim dosegom, zrelih za vstop na kitajski trg z 904 milijoni uporabnikov mobilnega interneta in lani doseženimi 100 milijardami prenosov. Ena od pomembnih vstopnih točk zanj je Huaweieva trgovina AppGallery, ki razvijalcem ne pomaga samo pridobivati uporabnikov, monetizaciji poslovne ideje in zagotavljanju kakovostne uporabniške izkušnje, temveč nudi tudi svetovanje glede skladnosti s predpisi in zakoni – ena največjih ovir za razvijalce, ki želijo svoje aplikacije ponuditi na kitajskem trgu.

Huawei AppGallery Mondly 2

»Mondly je odličen primer aplikacije za e-učenje, ki uporabnikom pomaga pridobiti nova znanja in je še posebej primerna v času globalne zdravstvene krize,« je dejal Wang Heng, predsednik globalnega partnerstva in ekološkega razvoja pri Huauwei Consumer BG v regiji CEE & Nordics. »Še naprej želimo podpirati evropske razvojne partnerje in jim nuditi podporo, da s svojimi aplikacijami dosežejo milijone prenosov. Zato na Huaweievih spletnih seminarjih – Grow with AppGallery in China – izpostavljamo aplikacijo Mondly kot enega od primerov dobre prakse.«

Huaweievi spletni seminarji so edinstvena priložnost spoznavanja prednosti sodelovanja s podjetjem Huawei. Govorci so osredotočeni na podporo integracije mobilnih storitev HMS in skupno kampanjo z razvijalci XDA, ki opisuje metode za dostop in izvajanje skupnih aplikativnih programskih vmesnikov (API), ki jih uporabljajo kitajske aplikacije. Predstavljane so še podrobnosti o plačanih promocijah v trgovini AppGallery, s katerimi lahko razvijalci dosežejo boljše rezultate pri pridobivanju uporabnikov in ustvarjanju prihodkov.

»Prizadevamo si, da bi uporabnikom zagotovili najsodobnejši in najbolj učinkovit način učenja jezikov,« je povedal Alexandru Iliescu, izvršni direktor podjetja Mondly. »Prisotnost naše aplikacije v trgovini AppGallery nam ne odpira le kitajskega trga, temveč tudi trge številnih drugih držav, kjer lahko zadovoljimo potrebe uporabnikov željnih razširiti jezikovne spretnosti. Imeli smo odlične izkušnje s sodelovanjem z ekipo strokovnjakov Huaweia, ki je integracijo naredila veliko bolj enostavno in smo veseli, da lahko izkušnje predstavljamo na spletnih seminarjih.«

Ekosistemu Huaweievih mobilnih storitev se je pridružilo že več kot 2 milijona razvijalcev iz vsega sveta in v 96 tisoč aplikacij integriralo HMS Core, zbirko odprtokodnih orodij za razvijalce aplikacij, s katero lahko izkoristijo vse strojne in programske zmogljivosti naprav Huawei. Kot partnerji podjetja Huawei, kot gre v primeru Mondlyja, imajo na voljo še ekskluzivne ponudbe za promocijo aplikacije.

Celosten ekosistem naprav

Aplikacijo Mondly lahko naložite na pametni telefon Huawei P smart 2021, ki je sicer le ena od naprav, ki jih je Huawei predstavil nedavno. Pridružuje se seriji telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, brezžičnim slušalkam FreeBuds Pro in FreeLace Pro s sistemom aktivnega dušenja hrupa, pametnima urama Watch GT 2 Pro in Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti ter prenosnim računalnikom MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro, ki jih odlikujejo zmogljivost, kompaktnost in tehnologija Huawei Share za hitro povezovanje z mobilnimi napravami.

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Jun 01, 2021 110

V Sloveniji na volji trije modeli usmerjevalnikov Huawei

Globalni tehnološki velikan Huawei je na slovenskem trgu predstavil najnovejšo družino…
May 15, 2021 158

»Ko bodo moči združili inženirji, družboslovci in naravoslovci, bomo dobili pametne tehnologije, ki nas bodo združevale«

CyberSociety: Posvet na temo digitalizacije družbeDigitalne tehnologije so že danes…
Apr 29, 2021 122

Priljubljena aplikacija za zdravje Health Mate zdaj na voljo v trgovini AppGallery

Huawei je naznanil partnerstvo s francoskim podjetjem Withings in razpoložljivost njihove…
Apr 23, 2021 146

Izjemne slušalke FreeBuds 4i po akcijski ceni samo do konca aprila

Huawei je pretekli teden obogatil ponudbo naprav v Sloveniji. Širokemu naboru pametnih…
Apr 19, 2021 176

Huawei v svojih trgovinah začenja s prodajo električnih avtomobilov

Na 19. mednarodnem avtosalonu v Šanghaju je globalni tehnološki velikan Huawei sporočil,…