Dan na off s Kayo Solo in aplikacije, ki žejno izpijejo baterijo vsakega pametnega telefona…. razen…..

Izzvani telefon: Huawei nova 9
Mučiteljica: Kaya Solo
Video dvoboja Kaye in Huawei nova 9 pametnega telefona si lahko ogledate na njenem YT kanalu.

V teh kratkih in hladnih dneh je udoben kavč še toliko bolj vabljiv in nič slabega ni, če se tu in tam pocrkljamo z dnevom, ko sta naša najboljša prijatelja pižama in pametni telefon.
Eden največjih sovražnikov takšnega plana je prazna baterija! V teoriji jo seveda lahko napolnite, ampak saj veste – tako ste privezani na kavč ali posteljo z metrom polnilnega kabla. Zjutraj smo prijetno naspani in pripravljeni na maraton najljubše serije na Netflixu, naš pametni telefon pa se je prebudil s skoraj prazno baterijo. Huawei nova 9 je ustvarjen za tiste, ki se nam to pogosto dogaja, saj ima neverjetno hitro polnjenje in v času, ko boste opravili z jutranjim tušen in kuhanjem kave, vas bo že pričakal s polno baterijo.
Udobno se namestite, pripravite prigrizke in poležavanje s telefonom v roki se lahko prične.

Kaya Solo je poosebljen strah in trepet vsake baterije, saj so njena pričakovanja in zahteve precej visoke. Ob pitju jutranje kave se prileže ogromna porcija TikTok video vsebin – ideje, inspiracija, smeh, morda celo nova znanja ali kuharske veščine. Tukaj najdete praktično karkoli, zato ne bodite presenečeni, če bo čas ob aplikaciji tekel šprinte. Se je vaš pametni telefon segrel in je baterija že dodobra načeta? Kaya in Huawei nova 9 še brezskrbno uživata.

Vse, ki si likate lase ali si celo vzamete čas za celoten ritual nege obraza – precej samotno opravilo, kajne? Kaj pa, če bi čas izkoristile za nekaj, kar vam bo dvignilo utrip in pognalo kri po žilah? Nastavite božično playlisto na aplikaciji Youtube, zapojte in zaplešite. Baterija bo že zmogla.

Aplikacije za urejanje slik in videov so kot najstniki – vedno lačne. Morda vas na vašem pametnem telefonu čaka kup fotografij, ki čakajo na urejanje in razvijanje, zakaj ne bi izkoristili časa in energije za to opravilo?

Ko že ravno imate v rokah telefon, naročite še dostavo kosila, vmes pa vam bo družbo delala najljubša serija na aplikaciji Netflix (Kayin izbor je How I met your mother). Seveda ne pozabite na obvezno fotko vašega kosila, ki mora takoj preplaviti vse kanale, na katerih ste prisotni.

Čas je za dooolg video klic s prijatelji, nikar ne pozabite všečkati še vseh njihovih objav in zdaj?

Predlagam, da sedaj le navlečete toplo trenirko, se zavijete v šal, oblečete bundo in se odpravite na sprehod. Upamo, da je vašemu telefonu ostalo dovolj energije še za večerni film. Tudi Kaya se je po slabih 5 urah vdala in Huawei nova 9 ima še skoraj tretjino kapacitete baterije. Kaj pa vaš pametni telefon?

Poglejte baterijski maraton Kaye Solo.

Ostali članki iz teme oprema

Jan 18, 2022 139

Zgodovina telefonov serije Huawei P: Desetletje izjemne mobilne telefonije

Vse od daljnega leta 2012 so pametni telefoni serije P vedno znova želi priznanja za…
Dec 14, 2021 200

Dan na off s Kayo Solo in aplikacije, ki žejno izpijejo baterijo vsakega pametnega telefona…. razen…..

Izzvani telefon: Huawei nova 9Mučiteljica: Kaya SoloVideo dvoboja Kaye in Huawei nova 9…
Dec 13, 2021 293

Vrhunske pametne ure Huawei Watch GT 3 na voljo v Sloveniji

Težko pričakovane pametne ure Huawei Watch GT 3 so od ponedeljka, 13. decembra, na voljo…
Nov 12, 2021 281

Nika nam je predstavila novega!

Niko Zorjan, energično prekmursko glasbenico, je omrežil novi. Spoznala ga je na Dunaju…
Nov 09, 2021 190

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…