Zadnji članki: Zdravje in lepota

Modni trendi, ki so zaznamovali 2019 in ki nas bodo spremljali tudi naslednje leto!

Kategorija: Lepota
November 14, 2019
Modno leto 2019 nam je prineslo vse od romantičnih kreacij do kosov, navdihnjenih z moško garderobo. Poleg novih in nepričakovanih trendov letos so se vrnili tudi modni klasiki in to v novi, nepremagljivi izdaji z modernim premikom v kroju, barvah ali detajlih. Prinašamo vam pet največjih trendov, ki so zaznamovali 2019 in ki bodo tudi naslednje leto našli mesto v modnem svetu in v naši garderobi. Dotik usnjaUsnje od glave do pet? Zakaj pa ne! Ta trend je to leto preplavil vse modne prestolnice…

Katero vino postreči ob krepčilni solati ali najbolj priljubljenih testeninah?

Kategorija: Prehrana
November 14, 2019
Martinov teden je v polnem teku in, kdaj, če ne zdaj, je pravi trenutek, da izberemo vina, ki nas bodo spremljala na prihajajočih decembrskih zabavah in magičnih druženjih v krogu najdražjih na eni strani, na drugi strani pa poiščemo vino, ki lahko pospremi hitro pripravljene in najbolj priljubljene vsakodnevne jedi. Izbira je ogromna, a obstaja vino, ki se s svojo aromatičnostjo, kiselkasto svežino in večplastnostjo do popolnosti spaja s širokim naborom jedi in nevsiljivo steče po grlu.…

Modna klasika: zakaj izbrati čevlje v nude odtenkih?

Kategorija: Lepota
November 07, 2019
Čevlji v nude odtenkih so verjetno najbolj vsestranski ženski čevlji, ki jih lahko kupite - brez njih zagotovo ne bi bilo modnih ikon! Za vse vas, ki še vedno dvomite, da je lahko par nude petk vaša najboljša investicija v čevlje, smo pripravili nekaj najboljših nasvetov in trikov, s katerimi se vam ne bo nikoli več zataknilo ob izbiri pravih čevljev za svoj stajling. Kaj pravzaprav sploh so nude čevlji? Izraz pokriva široko paleto kožnih barv, od blede porcelanaste do bogatega espresso…

Začnemo z analizo in strateškim načrtom

Kategorija: Alternativa
November 07, 2019
Vilinski simboli so nežno, a mogočno orodje, s pomočjo katerega spoznavamo sebe, odkrivamo in krepimo svoje potenciale, znova občutimo svojo notranjo moč, dvigujemo in spreminjamo vibracije ter tako soustvarjamo svoje življenje.Maya Peron Lahko jih izbiramo glede na naše cilje, vrednote in želje, po trenutnem navdihu ali tehtnem premisleku, lahko pa z njimi delamo tudi velike transformacije in osebne premike.Spoznala sem gospo, ki kljub temu da je "imela vse", ni imela volje do življenja.Lotili…

V iskanju prave diagnoze ...

Kategorija: Zdravo življenje
November 07, 2019
Grosupeljčan Rok Ljubič je bil povsem običajen najstnik. Poln energije in življenja je doštudiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in se zaposlil kot revizor. Bil je ponosen in zagnan, saj je kmalu po opravljeni fakulteti dobil dobro zaposlitev. V tistem trenutku se mu še ni sanjalo, da se bodo bolečine in motnje v notranjih organih, ki jih čuti že od četrtega letnika fakultete, stopnjevale v agonijo in mu življenje postavile na glavo.Tia KemperleSprva simptomi še niso bili tako resni, vendar…
Nov 07, 2019 128

Poznate koristi rdeče pese?

Rdeča pesa deluje pozitivno za zdravje, zato bi se morala pogosteje znajti na našem…
Nov 07, 2019 57

ZARADI PITNE VODE – VEČ KROMA V HRANO

Desetletja so že številna prizadevanja usmerjena v obvladovanje sladkorne bolezni.…
Nov 07, 2019 69

Matcha čaj - zdrava alternativa kavi

Večina izmed nas jutra začenja z nekim ritualom. Verjetno je del njega tudi skodelica…
Nov 07, 2019 103

Ležišče, ki prinaša zdravje in udobje

Poznate orgonite? Energijo, s katero je mogoče doseči tisto, kar v hitrem tempu življenja…
Nov 07, 2019 48

Kako preprečiti poškodbe?

Pravijo, da nesreča čaka na vsakem koraku. Ne glede na naša leta, nas lahko doleti…

Ključi energij - simboli moči

 

Da so Vilinski simboli, simboli za različna področja življenja, ki so sestavljeni iz gradnikov v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol sebi lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo imeti v svojem življenju, smo že pisali. 

Maya Peron

Pogosto jih poimenujemo tudi “ključi energij”, saj odklepajo, vzpodbudijo in sprostijo potenciale, ki jih nosimo v sebi, pa se jih pogosto sploh ne zavedamo.

Vilinski simboli so kljub (ali prav zaradi!) svoje nežnosti, Simboli moči. Ko verjamemo vanje in jim zaupamo, jih opolnomočimo in tako oni lahko opolnomočijo nas. Z vero vanje in njihovo moč, odklenemo energije in pridemo do moči, ki je v nas samih, pa se tega sploh ne zavedamo. So povezava in most med Univerzumom in našo tuzemsko dušo.

Niso čudežna palčka, pa vendar ustvarjajo čudeže – če jim le dovolimo in jim pri tem pomagamo.

Velikokrat se nam zgodi, da niti sami ne vemo, kdaj nas je življenje potegnilo vase. Dnevi postanejo rutina, izzive pa največkrat jih rešujemo na vedno isti način.

O lahkotnosti ni več sledu. Počasi se navadimo sprejeti življenje takšno, kot pač je. Da bi karkoli spreminjali, nimamo moči, v čudeže ne verjamemo več, sanjarjenja so za otroke, sanje pa że v kali zatremo. Posledica so stres, preobremenjenost, izgorelost, depresije, bolezni, slabi odnosi, žalost, brezvoljnost in vdanost v usodo. Pa ni treba, da je tako!

Samo duše smo, ki smo se nekoč (nihče ne ve točno ne kje, ne kdaj in ne v kateri dimanziji) odločile, da pridemo po to zemeljsko izkušnjo. Naše telo je nas začasni dom in ljudje zgolj igralci v tej naši izkušnji. Vsaka situacija, ki se nam zgodi, je namenjena temu, da nam pomaga stopiti na pravo pot ali ostati na njej.

Namesto, da se trudite ugajati drugim in nanje prelagati odgovornost za vašo srečo, uspeh, ljubezen, zdravje in odločitve, rajši življenje vzemite v svoje roke. Naučite se zavestno živeti, spet začnite sanjariti, svoje sanje pa spremenite v cilje. Potrudite se, da jih doseżete in na poti do njihove uresničitve, uživate. Vasa sreča je vaša dolžnost, zato je ne prepuščajte naključju. Poiščite tisto najboljše, kar se skriva v vas, povežite se z Univerzumom, dvignite svojo vibracijo ter aktivirajte moč in potenciale, ki jih že ves čas nosite v sebi.

Vilinski simboli, ključi energij, simboli moči so energijska podpora. Vez med Univerzumom in vami. Dajo upanje, pogum in zaupanje, da naredite korak, ki ga sicer morda ne bi. Podprli vas bodo pri vseh stvareh, projektih, odnosih, sanjah, željah in namenih, ki so v vaše najvišje dobro.

Nikar ne dovolite, da življenje mine, brez da bi ga sploh živeli. Nikar ne obupajte na sredi poti. Ne jemljite stvari preresno in zaupajte, da se vedno zgodi točno tako, kot je v danem trenutku najbolj prav.

Mnogi pravijo, da imamo poleti veliko časa za delo na sebi. Jaz pa pravim, da je poletje čas za počitek. Dovolite si zadihati brez skrbi, brez obremenitev in pričakovanj.

Po katerikoli poti boste že stopali, naj vas vodita ljubezen in zaupanje.