Zadnji članki: Zdravje in lepota

Pisarniški stol za zdravo hrbtenico

Kategorija: Zdravo življenje
Avgust 20, 2019
V modernem svetu smo ljudje primorani preživeti veliko časa na pisarniških stolih, kar pa dolgoročno vpliva na naše zdravje. Naša hrbtenica je tista, ki nosi največje posledice naših slabih pisarniških stolov. Z izbiro pravilnega pisarniškega stola lahko povečamo cirkulacijo v naših nogah, prilagodimo lumbarno podporo, porazdelimo pritisk in zmanjšamo moteče dejavnike, ki nas ovirajo pri učinkovitosti. Katere so najpomembnejše značilnosti kvalitetnih ergonomskih pisarniških stolov? Kako zelo je…

Nevarnost sevanja pri slikanju zob

Kategorija: Zdravo življenje
Avgust 20, 2019
Kako varno je slikanje zob? Ali je primerno za otroke? Ali lahko opravimo slikanje zob na noseči ženski? Veliko vprašanj in malo odgovorov. Slikanje zob ali digitalni zobni rentgenski žarki imajo zelo nizke odmerke sevanja, ki proizvajajo le delček tistega čemur ste izpostavljeni v drugih postopkih slikanja (npr. magnetna resonanca). Če vas skrbi, ali potrebujete rentgenske posnetke, ali se sprašujete, kako škodljivo je za vaše zdravje vam predlagamo da se v temo poglobite malce globje in…

Kako do primernega zobozdravnika v »totem« Mariboru?

Kategorija: Zdravo življenje
Avgust 20, 2019
Kadar imamo težave z našimi zobmi je dobro vedeti, da imamo zobozdravnika v Mariboru, ki mi lahko zaupamo in bo naredil naš pregled in poseg kolikor se da prijeten. Kot pravi znan slovenski pregovor »po toči zvoniti je prepozno« zato vam svetujemo, da si preventivno poiščete zobozdravnika, ob katerem se boste počutili varno in boste z veseljem opravili nujno potreben poseg. Odnos pacient-zobozdravnik je dolgotrajen partnerski odnos, ki temelji na zaupanju in dobrih izkušnjah. Katere so torej…

Uživajte v koncu poletja s Huaweiem

Kategorija: Zdrave novice
Avgust 20, 2019
Huawei vabi, da konec poletja in začetek jeseni preživite ob dobri glasbi. Ob nakupu vrhunskega pametnega telefona namreč prejmete še Bluetooth zvočnik. Huawei ceni svoje uporabnike in to dokazuje z napravami, ki podpirajo njihove dejavnosti. Pa naj bodo navdušeni mladi fotografi ali ljubitelji glasbe in kulture. V času do 15. septembra bodo kupci vrhunskega pametnega telefona Huawei P30 lite ali Huawei P smartZ deležni prav posebnega darila, brezžičnega Bluetooth zvočnika!(*) Ponudba…

Naše telo kot razmetana garaža

Kategorija: Alternativa
Avgust 17, 2019
Pred kratkim smo prenavljali hišo. Ker nismo imeli časa, da bi pregledali vse potrebne in nepotrebne stvari, je vse šlo v garažo ... In če obnova traja skoraj celo leto, kakšno stvar medtem seveda nujno potrebuješ. Pa jo greš iskat in če ti je vsaj približno jasno, kam si jo pospravil, potrebuješ kar nekaj časa, da se prebiješ med škatlami, pohištvom ter stvarmi, ki že tako sodijo v garažo. Če pa se ne spomniš, kje je stvar pristala, iskanje traja precej dlje. Ob tem seveda nehote prestaviš par…
Aug 14, 2019 82

Modni nasvet za dekleta z močnimi stegni

Če ste bile obdarjeni z ženstvenimi oblinami in ste se morda kdaj zalotile z nizko…
Aug 13, 2019 24

Ali je križarjenje z ladjo varno?

Ali so križarjenja varna? To vprašanje pogosto slišimo tako kot od veteranov križarjenja…
Aug 13, 2019 33

Poletni koktajl osvežitve: Mimosa z lubenico

Brez katerega sadja si preprosto ne predstavljamo poletne osvežitve? Najbrž se strinjamo,…
Aug 13, 2019 74

Bučno olje je izdelek, ki naj ne manjka v nobeni kuhinji

Začetki Oljarne Fram segajo v daljno leto 1750, ko je začela obratovari prva oljarna…
Aug 11, 2019 35

Sok pirine trave

Sok mlade pire je skladišče naravnih vitaminov, mineralov, encimov, klorofila. Vsa ta…

Ključi energij - simboli moči

 

Da so Vilinski simboli, simboli za različna področja življenja, ki so sestavljeni iz gradnikov v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol sebi lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo imeti v svojem življenju, smo že pisali. 

Maya Peron

Pogosto jih poimenujemo tudi “ključi energij”, saj odklepajo, vzpodbudijo in sprostijo potenciale, ki jih nosimo v sebi, pa se jih pogosto sploh ne zavedamo.

Vilinski simboli so kljub (ali prav zaradi!) svoje nežnosti, Simboli moči. Ko verjamemo vanje in jim zaupamo, jih opolnomočimo in tako oni lahko opolnomočijo nas. Z vero vanje in njihovo moč, odklenemo energije in pridemo do moči, ki je v nas samih, pa se tega sploh ne zavedamo. So povezava in most med Univerzumom in našo tuzemsko dušo.

Niso čudežna palčka, pa vendar ustvarjajo čudeže – če jim le dovolimo in jim pri tem pomagamo.

Velikokrat se nam zgodi, da niti sami ne vemo, kdaj nas je življenje potegnilo vase. Dnevi postanejo rutina, izzive pa največkrat jih rešujemo na vedno isti način.

O lahkotnosti ni več sledu. Počasi se navadimo sprejeti življenje takšno, kot pač je. Da bi karkoli spreminjali, nimamo moči, v čudeže ne verjamemo več, sanjarjenja so za otroke, sanje pa że v kali zatremo. Posledica so stres, preobremenjenost, izgorelost, depresije, bolezni, slabi odnosi, žalost, brezvoljnost in vdanost v usodo. Pa ni treba, da je tako!

Samo duše smo, ki smo se nekoč (nihče ne ve točno ne kje, ne kdaj in ne v kateri dimanziji) odločile, da pridemo po to zemeljsko izkušnjo. Naše telo je nas začasni dom in ljudje zgolj igralci v tej naši izkušnji. Vsaka situacija, ki se nam zgodi, je namenjena temu, da nam pomaga stopiti na pravo pot ali ostati na njej.

Namesto, da se trudite ugajati drugim in nanje prelagati odgovornost za vašo srečo, uspeh, ljubezen, zdravje in odločitve, rajši življenje vzemite v svoje roke. Naučite se zavestno živeti, spet začnite sanjariti, svoje sanje pa spremenite v cilje. Potrudite se, da jih doseżete in na poti do njihove uresničitve, uživate. Vasa sreča je vaša dolžnost, zato je ne prepuščajte naključju. Poiščite tisto najboljše, kar se skriva v vas, povežite se z Univerzumom, dvignite svojo vibracijo ter aktivirajte moč in potenciale, ki jih že ves čas nosite v sebi.

Vilinski simboli, ključi energij, simboli moči so energijska podpora. Vez med Univerzumom in vami. Dajo upanje, pogum in zaupanje, da naredite korak, ki ga sicer morda ne bi. Podprli vas bodo pri vseh stvareh, projektih, odnosih, sanjah, željah in namenih, ki so v vaše najvišje dobro.

Nikar ne dovolite, da življenje mine, brez da bi ga sploh živeli. Nikar ne obupajte na sredi poti. Ne jemljite stvari preresno in zaupajte, da se vedno zgodi točno tako, kot je v danem trenutku najbolj prav.

Mnogi pravijo, da imamo poleti veliko časa za delo na sebi. Jaz pa pravim, da je poletje čas za počitek. Dovolite si zadihati brez skrbi, brez obremenitev in pričakovanj.

Po katerikoli poti boste že stopali, naj vas vodita ljubezen in zaupanje.