Zadnji članki: Zdravje in lepota

Kako podvojiti poslovne rezultate v 2020?

Kategorija: Zdrave novice
Januar 17, 2020
Pred nami so dnevi poslovnih zaključkov in vsaj idejnih planov za novo poslovno leto. Kako začeti pisati nepopisan list papirja, da bo leto 2020 kar najbolj dobičkonosno in prežeto s poslovnimi uspehi? Robert Rolih pravi, da je najbolj dobičkonosna poteza, kar jih lahko v prvi fazi naredite, da pričnete graditi osebno blagovno znamko. »Ta poteza vam lahko brez pretiravanja podvoji ali početveri vaše poslovne rezultate,« pravi mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision,…

6 nasvetov: kako poskrbeti za lepa in zdrava stopala tudi pozimi?

Kategorija: Lepota
Januar 17, 2020
Na splošnem so stopala pozimi manj negovana kot čez topli del leta, saj so zelo skrita. Pozabimo namreč, da se tudi pozimi ustvarjajo ugodni pogoji za razvoj glivičnih okužb kože in nohtov. Hkrati so stopala pozimi podvržena mnogim pritiskom zaradi debelih nogavic in tesne nepravilne obutve, kar privede do mnogih težav. Da bi svoje noge pozimi ohranili v najboljšem stanju in se izognili okužbam, bolečinam in estetskim napakam, naj bo nega stopal pozimi redno na vašem urniku. Izberite pravo…

Zakaj nastaja kondenz na vaših steklih in zakaj bi vas to moralo skrbeti

Kategorija: Zdravo življenje
Januar 13, 2020
Prikrita grožnja zdravju Nikoli ne prinaša nič dobrega in le redki so domovi, kjer kondenza ne poznajo. K sreči ga je mogoče učinkovito preprečiti, le prave rešitve je treba poznati. Takoj po prhanju nastane na ogledalu v kopalnici, ob daljšem kuhanju pa na oknu v kuhinji in skoraj gotovo se pogosto srečujete s kondenzom, če ste se ravno preselili v novogradnjo ali prenovili hišo. Ko je v zraku dosežena največja možna količina vodne pare pri določeni temperaturi in pride vodna para v stik z…

7 nakupovalnih zapovedi: Kako se izogniti zgrešenim modnim nakupom?

Kategorija: Lepota
Januar 10, 2020
Smo v dobi hitre mode, ki je dosegljiva na vsakem koraku in vsakomur, kar pa je s seboj privedlo še več onesnaževanja, saj na leto zavržemo na tone oblačil. O tem moramo razmišljati in se predvsem potruditi že v prvem koraku - nakupovanju. Nakupovanja se je torej potrebno lotevati z večjim razmislekom. Kaj storiti, da se nam v prihodnje zgrešeni nakupi ne bi več dogajali? Ne kupujte trendi kosov, ki vam v bistvu niti niso všeč Ko na družbenih omrežjih ali modnih portalih zasledite modne kose,…

Narava – ponudnica zdravja

Kategorija: Zdravo življenje
December 23, 2019
Čedalje bolj se zavedamo, da moramo izmed množice izdelkov na tržišču izbrati tiste, ki so zares kakovostni in ne škodujejo našemu zdravju. Vračamo se nazaj k naravi, vsemu, kar dobimo iz nje in blagodejno vpliva na naše telo in počutje. Tega se dobro zaveda tudi Manja Weingerl iz Zgornje Kungote, ki se že precej časa posveča zeliščarstvu in ustvarja t. im. zeliščne čudeže. Manja je opravila nacionalni poklicni tečaj za zeliščarja, kjer je pridobila vsa potrebna znanja iz pridelovanja,…
Dec 13, 2019 267

Kaj podariti ženski, ki ima vse?

Tukaj je! Veseli december! Mesec, obarvan z mnogimi zabavami, druženji, čas, ko ulice in…
Dec 12, 2019 250

Popoln videz za decembrske zabave

Decembrski čas nam prinese zunanji blišč v obliki bleščečih okraskov, številnih dogodkov…
Dec 12, 2019 262

Resnična junaka, ki se nista predala in sta spisala odmevni življenjski zgodbi

Čeprav sta obsojena na življenje v invalidskem vozičku, sta dokazala, da ne priznavata…
Dec 12, 2019 414

Popolna sladka popestritev praznične večerje

Čas veselodecembrskih druženj se prav zares pričenja, z njim pa nešteto razlogov, da sebe…
Dec 09, 2019 265

Uporaba konoplje v farmaciji

Podjetje Freyherr je farmacevtsko podjetje nove generacije, v katerem želimo - s pomočjo…

Modni nasvet za dekleta z močnimi stegni

Če ste bile obdarjeni z ženstvenimi oblinami in ste se morda kdaj zalotile z nizko samozavestjo glede svojih oblin, predvsem v predelu stegen vas popolnoma razumemo! Z nekaj enostavnimi namigi, ki smo jih pripravili za vas in vaše obline, pa boste v hipu zopet samozavestno korakali v svojih ozkih kavbojkah in salonarjih.

Igrajte na vaše močne točke

Vsi imamo točke in dele telesa, ki jih obožujemo in prav tako tiste, nad katerimi nismo ravno najbolj navdušeni. Najbolj pomembno je, da se osredotočimo na pozitivne točke in dele telesa, na katere pa tudi damo največji poudarek in jih postavimo v središče pozornosti. Če so najljubši del na vas vaše oči, jih poudarite z malce bleska v senčilu. Če ste ponosne na vaše lase, jih oblikujte za dovršen videz, če pa so vaša močna točka ramena in roke, jih poudarite s prijetnimi in drznimi kroji.

Zavrzite škatlaste kroje

Če ste ene izmed dam, ki imajo širše boke in močnejša stegna, se izogibajte škatlastih in ravnih krojev, saj so le te primerni za atletske postave ali nosečnice. Poudarite ozek pas in prsi, ne skrivajte svojih oblin za ravnimi kroji, ki kot zavese padajo od ramen navzdol. Namesto takšnega kroja, se držite A-linije kril, saj s tem res ne morete zgrešiti. Zapomnite si, da ve nosite oblačila in ne oblačila vas.

Čudežno spodnje perilo

Perilo za oblikovanje telesa vam bo pomagalo pridobiti pravo in čvrsto obliko silhuete ter držalo vaša stegna malce bolj stisnjena. Izberite takšnega, ki vam najbolje ustreza in preizkusite različne konfekcijske številke, da najdete tisti pravi kos, ki se vam popolnoma prilega in ravno prav objame telo.

Širše hlačnice

Kavbojke ali lahkotne hlače, ki so spodaj širše ali ravno krojene bodo ustvarile ravnovesje v vaših bokih in naredile vizualni trik, ter boke zožile. Usmerite se v temnejše barve, bež ali belo in seveda ne pozabite na odštekane salonarje in sandale. Če si želite vzorcev, pazite na to, da le te ne poudarijo bokov še bolj in da so potiski narejeni v pravih linijah- na primer, črte naj bodo navpične in nikoli vodoravne.

Krilo A-linije

Ko izbirate krila in poletne obleke, se osredotočite na kroje v A-liniji, ki prosto plapolajo okoli vaših bokov. Takšen kroj bo poudaril ozek pas in lahkotno padel čez boke in jih zakril, vendar pazite, da krilo ni predolgo glede na vašo višino.

Petke

Če boste nosili pete, bodo le te vaše noge naredile ožje in jih podaljšale, kar bo pomagalo pri triku ožjih stegen. Salonarji znamke ara v kožnih in bež tonih so zelo dobra izbira, saj še dodajo na dolžini vaših nog.

Hlače z visokim pasom

Drzna a pametna izbira, za vse dame s širšimi boki. Morda bo iskanje popolnih hlač trajalo nekaj časa, vendar se bo obrestovalo. Zopet bo poudarjen ozek pas in oprsje, v bokih pa bodo hlače, tako kot krilo v A-liniji, dobilo lepo obliko in ravno padalo ob stegnih navzdol. Enako velja za kratke hlače, ki bodo v poletnih dneh poudarile vaše lepe obline.

Pajaci in enodelni kosi

Ne mislite, da takšni kroji in vrste modnih trendov lahko nosijo le modeli z nizkimi konfekcijskimi številkami. Privoščite si drzen enodelni pajac, ki bo dajal komplimente vaši postavi. Ozek pas in padajoča tkanina v širokih hlačnicah bosta naredila čudeže. Dodajte še odprte salonarje, modno torbico in bleščeč dodatek, pa ste takoj pripravljeni za sprehod po modnih brveh!