Naše telo kot razmetana garaža

Pred kratkim smo prenavljali hišo. Ker nismo imeli časa, da bi pregledali vse potrebne in nepotrebne stvari, je vse šlo v garažo ...

In če obnova traja skoraj celo leto, kakšno stvar medtem seveda nujno potrebuješ. Pa jo greš iskat in če ti je vsaj približno jasno, kam si jo pospravil, potrebuješ kar nekaj časa, da se prebiješ med škatlami, pohištvom ter stvarmi, ki že tako sodijo v garažo. Če pa se ne spomniš, kje je stvar pristala, iskanje traja precej dlje. Ob tem seveda nehote prestaviš par vreč in škatel, tako da naslednjič še dlje iščeš želeno stvar. Ko ugotoviš, da to ne pelje nikamor, se odločiš pospraviti garažo. Pogledaš vanjo in sprva ne veš, kje bi se najprej lotil, kaj je pomembno in kako bi stvari organiziral, da bi bilo pregledno in čisto.

Tako je tudi z našim telesom; mesece in leta se nabirajo stvari, ki jih nismo predelali, zaradi pomanjkanja časa so se zgolj nalagale ena na drugo. Sem sodi celotna naša problematika: slabe prehranjevalne navade (npr. industrijsko predelana hrana, preveč sladkega itd.), kajenje, premalo vode, mineralov, hormonsko neravnovesje, nepredelana čustva. Kaj zdaj?

»Pospravljanja« se lahko lotimo sami, vendar nam to vzame veliko energije in časa. Hkrati v poplavi informacij, kaj je za nas najbolje, begamo od ene metode k drugi in se konstantno sprašujemo, ali smo se pravilno odločili in ali se to, kar počnemo, na dolgi rok obrestuje (da si ne nakopljemo še večjih težav). Bistveno lažje je, da najamemo nekoga, ki nam bo pomagal počistil našo »garažo«. Pomemben je celostni pregled našega telesa, da ugotovimo, kaj nas najbolj bremeni, kateri organi so prizadeti itd. Predvsem pa je pomembno, kako naprej, katera smer je za nas najprimernejša, da se bo telo čim prej razbremenilo in se bomo bolje počutili v svoji koži.

Kateri »čistilni servis« bomo najeli, je seveda odvisno od nas samih. Ponavadi se pozanimamo pri prijateljih ali znancih, kaj je njim ustrezalo, ali pa nas neka metoda enostavno pritegne. Tako je mene pred leti pritegnila bioresonanca. Pogosto je ljudem tuje, ko govorimo o frekvencah in nihanjih, a hkrati se jim potovanje slike in zvoka po zraku, ki so tudi frekvence, do naših naprav ne zdi nič nenavadnega.

BICOM Bioresonanca spada med alternativne oblike zdravljenja in prispeva k izboljšanju številnih zdravstvenih težav. Cilj terapije je izničiti vplive, ki povzročajo bolezen, in telesu povrniti njegove moči samozdravljenja.
Več informacij najdete na uradni strani Inštituta za bioresonanco in regulativno medicino https://www.institut-brm.si/ oz http://kapljice-zdravja.si/
Je pa treba vedeti, da tudi najboljši »čistilni servis« ne bo zmogel pospraviti naše »garaže« v celoti, če ob tem sami ne storimo nič in jo še naprej smetimo.

Lepo delajte s svojim telesom in uživajte življenje.
Katarina Gornik, mag. farm. Kapljice zdravja

Promocijsko besedilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

11.08.2019

Ključi energij - simboli moči

Da so Vilinski simboli, simboli za različna področja življenja, ki so sestavljeni iz…
01.08.2019

Magnetoterapija

Lajšati oz. odpravljati zdravstvene težave je mogoče na več načinov, med drugim tudi z…
Default Image
16.06.2019

Vse je energija in energija je vse

Da bi ugotovili, na katerem področju je naša vibracija visoka in na katerem jo je treba…
13.05.2019

Stanje globoke sprostitve

Aneta Georgieva Minova, dr. med., spec. druž. med. nam je pojasnila značilnosti…
30.04.2019

Migrene in konoplja

Migrena ni samo hud glavobol, ki se utripajoče širi iz ene točke v možganih. Običajno se…