Kjer se združita vzhodno in zahodno znanje medicine


Predstavljamo vam CHI WELL POINTER (v nadaljevanju CWP), ki odpravi bolečine in veliko drugih tegob tako, da na rahlo pritisnemo na točko bolečine ali težave ter jo stimuliramo. CWP je zelo priročen in učinkovit inštrument za lastno uporabo, ki deluje po načelu akupunkturnih točk, ki jih brez prebadanja kože stimuliramo s pomočjo naravnega in osredotočenega magnetizma, dolgih infrardečih valov in tvorjenja anionov.

O nastanku CWP CWP je izumil dr. Či Kjung Kim, izreden znanstvenik iz Južne Koreje. Nastanek naprave je spodbudila huda bolezen njegove žene, ki je doživela možgansko krvavitev. Nad ženo so obupali tako njegovi prijatelji - vzhodnjaški kot zahodnjaški zdravniki, ki so mu zatrdili, da bo žena dokončno ostala v vegetativnem stanju. Delovanje energije CHI Dr. Či Kjung Kim je začel vneto prebirati medicinske knjige o možganih in ožilju, ki so jih napisali vzhodnjaški in zahodnjaški zdravniki. Ugotovil je, da bolezen nastane kot posledica zastoja energije či v telesu, kar je tudi osnova akupunkture. Ugotovil je, da je energija či vseprisotna. Po številnih poskusih je prišel do izjemnega odkritja in izumil način, kako zbrati energijo či iz okolice. Razvil je nekakšni anteni sympalens, ki nenehno privlačita energijo in jo okrepil s pomočjo heksagonalne oblike naprave. To odkritje je nastalo na podlagi raziskav japonskega znanstvenika Jamata Takoja iz leta 1985. Tako okrepljen či prodira na mestu dotika v telo in se v njem nalaga. Prednosti CWP Ena izmed velikih prednosti CWP je, da je zelo preprost in ne zahteva tehničnega znanja uporabnika. Ne potrebuje servisa ali dodatnega vira energije in je zaradi velikosti priročen in prenosen. V praksi je uporaba preprosta, konici inštrumenta narahlo pritisnemo naboleče mesto ali akupunkturno točko. Po navadi zaznamo ščemenje, zbadanje ali (pekočo) bolečino, kar je znak, da se blokada sprošča. Pogosto učinek delovanja občutimo po končani terapiji. S posebnim dodatkom ga uporabljamo tudi pri otrocih in živalih. Koristni učinki uporabe CWP Učinkovit je za odpravo različnih bolečin, npr. v vratu, hrbtu, komolcu, kolenu, pri išiasu itd. Med drugim odpravlja bolezenska stanja, kot so: visok oz. nizek pritisk, prehlad, gripa, vnetje sinusov, alergije, zaprtje, prebavne in ginekološke težave. Ena izmed najpomembnejših lastnosti CWP-ja je močan razstrupljevalni učinek telesa. O ugledu in učinkovitosti CWP-ja priča več kot 60 zlatih priznanj, prejetih za inovacije na številnih mednarodnih sejmih. Več o praktični uporabi CWP-ja in osebni izkušnji lahko izveste na 3 urnih delavnicah s terapijo

ŠTIRJE PRINCIPI DELOVANJA CWP SISTEM HEKSAGONALNIH LEČ. Prvi princip je že omenjena uporaba heksagonalnih leč.
DOLGI INFRARDEČI VALOVI - to valovanje je v medicini znano kot učinkovit način za širjenje kapilarnih žil, povečanje cirkulacije krvi, krepitve metabolizma in povečanja obnovitvenih sposobnosti.
NARAVNO MAGNETNO POLJE. Dr. Či Kjung Kimu je pri raziskavah uspelo ustvariti usmerjeno magnetno polje in je svoj izum patentiral na svetovni ravni. Odkril je, da ko se ustvari magnetno polje pravokotno na vodni tok (naše telo vsebuje več kot 70 % tekočine), nastane šibek električni tok, ki pa je dovolj močan, da odstrani toksine in obloge (odvečen kalcij, natrij, holesterol ...) iz telesa.
NEGATIVNI IONI. Negativni ioni (anioni) so nujno potrebni, da popravijo poškodovano tkivo, delujejo proti prostim radikalom in so zadolženi za vnos kisika v celice. CWP vsebuje poseben črn prah, ki oddaja negativne ione.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

12.02.2020

Hipnoza

Podzavestni um deluje kot računalnik telesa. V podzavestnem umu se nahaja popolni spomin,…
09.12.2019

Različni simboli za različne situacije

Se včasih najde kdo, ki me vpraša, če res verjamem, da "ti znakci" delajo čudeže."Ti…
07.11.2019

Začnemo z analizo in strateškim načrtom

Vilinski simboli so nežno, a mogočno orodje, s pomočjo katerega spoznavamo sebe,…
07.11.2019

REGRESOTERAPIJA - POGOVOR Z NAŠO DUŠO

Regresoterapija je orodje, preko katerega lahko pridemo v naše sedanje preteklo življenje…
05.11.2019

Risbe našega duševnega sveta

Mandala v sanskrtu predstavlja sveti krog. Mandala je vrsta meditacije, na nek način tudi…