Vse je energija in energija je vse

Da bi ugotovili, na katerem področju je naša vibracija visoka in na katerem jo je treba dvigniti, ne potrebujemo znanja kvantne fizike, ampak je za začetek dovolj, da od daleč pogledamo svoje življenje. Na tistih področjih, kjer je naša vibracija visoka nam stvari lepo tečejo in smo z njimi zadovoljni, na področjih, kjer je naša vibracija nizka, pa prihaja do zapletov in preprek. Eno od izjemno učinkovitih orodij za dvig vibracije so Vilinski simboli.

Maya Peron

če se odločite, da v svojem življenju potrebujete in želite več ljubezni, boste vsekakor izbrali simbol z vibracijo ljubezni - Amar Nat. Lahko je v obliki amuleta, lahko ga narišete na kamenček, kos lesa ali preprosto na list papirja in ga nosite blizu sebe. Ko ste simbol narisali, se ga dotaknite in nekajkrat izgovorite njegovo ime Amar Nat (ki je mantra simbola in aktivira njegovo delovanje) ter v mislih povejte kaj želite in prosite za pomoč. Preciznejši boste, hitrejši in natančnejši bodo rezultati. Priporočljivo je, da svoje želje, cilje in namere (ročno) zapišete - gre za prenos energije misli v fizični, snovni svet, kjer želimo kreacijo oz. rezultat. Včasih je dovolj, da uporabimo samo en simbol, največkrat pa ne. Če smo izbrali simbol ljubezni, da bomo izboljšali partnerski odnos, nam bo v veliko podporo verjetno tudi simbol za razumevanje Mer Inlan, simbol za komunikacijo Ke Lin, čutnost Peler Nim, zaupanje Elam Lin, harmonijo Shani Taer, morda tudi odpuščanje Ulur Barol, celjenje Elat Aeranat in potrpežljivost Astrab An.
Da bi izbrali prave simbole, je treba najprej odkriti prave vzroke ter se začeti ukvarjati z njim. Prepogosto namreč rešujemo posledico, namesto da bi se lotili pravega vzroka, ki je srčika težav.

Vilinski simboli z dvigovanjem vibracije nepreklicno spreminjajo naša življenja, njihova (morda še večja) moč pa je tudi v tem, da nas pripravijo do tega, da se poglobimo sami vase, razčlenimo situacije, začnemo zavestno živeti, da usmerjamo svojo energijo in pozornost v rešitve in ne več na težave.

In če ostanemo pri partnerskem odnosu – prva namera, s katero uporabimo simbol ljubezni, bi morala nepreklicno biti "imeti rad samega sebe", ker je to preprosto predpogoj za vse lepe stvari, ki prinesejo srečo, zadovoljstvo, mir, blagostanje in ... ostanejo!

Da pa bi lahko imeli radi sami sebe, se moramo najprej spoznati, si odpustiti, se sprejeti, se razumeti in vedeti, da smo duhovna bitja, ki smo prišla po zemeljsko izkušnjo in zato je vse natančno tako, kot mora biti. Ne da se prehiteti in ne da se izsiliti. Ko smo zreli in je naša vibracija prava, se sestavi vse. Do takrat pa korak, za korakom. Vsak dan, vsako uro in vsako sekundo. Z ljubeznijo in zaupanjem ... Ni vedno lahko, je pa vredno.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

12.02.2020

Hipnoza

Podzavestni um deluje kot računalnik telesa. V podzavestnem umu se nahaja popolni spomin,…
09.12.2019

Različni simboli za različne situacije

Se včasih najde kdo, ki me vpraša, če res verjamem, da "ti znakci" delajo čudeže."Ti…
07.11.2019

Začnemo z analizo in strateškim načrtom

Vilinski simboli so nežno, a mogočno orodje, s pomočjo katerega spoznavamo sebe,…
07.11.2019

REGRESOTERAPIJA - POGOVOR Z NAŠO DUŠO

Regresoterapija je orodje, preko katerega lahko pridemo v naše sedanje preteklo življenje…
05.11.2019

Risbe našega duševnega sveta

Mandala v sanskrtu predstavlja sveti krog. Mandala je vrsta meditacije, na nek način tudi…