Ključi energij - simboli moči

 

Da so Vilinski simboli, simboli za različna področja življenja, ki so sestavljeni iz gradnikov v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol sebi lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo imeti v svojem življenju, smo že pisali. 

Maya Peron

Pogosto jih poimenujemo tudi “ključi energij”, saj odklepajo, vzpodbudijo in sprostijo potenciale, ki jih nosimo v sebi, pa se jih pogosto sploh ne zavedamo.

Vilinski simboli so kljub (ali prav zaradi!) svoje nežnosti, Simboli moči. Ko verjamemo vanje in jim zaupamo, jih opolnomočimo in tako oni lahko opolnomočijo nas. Z vero vanje in njihovo moč, odklenemo energije in pridemo do moči, ki je v nas samih, pa se tega sploh ne zavedamo. So povezava in most med Univerzumom in našo tuzemsko dušo.

Niso čudežna palčka, pa vendar ustvarjajo čudeže – če jim le dovolimo in jim pri tem pomagamo.

Velikokrat se nam zgodi, da niti sami ne vemo, kdaj nas je življenje potegnilo vase. Dnevi postanejo rutina, izzive pa največkrat jih rešujemo na vedno isti način.

O lahkotnosti ni več sledu. Počasi se navadimo sprejeti življenje takšno, kot pač je. Da bi karkoli spreminjali, nimamo moči, v čudeže ne verjamemo več, sanjarjenja so za otroke, sanje pa że v kali zatremo. Posledica so stres, preobremenjenost, izgorelost, depresije, bolezni, slabi odnosi, žalost, brezvoljnost in vdanost v usodo. Pa ni treba, da je tako!

Samo duše smo, ki smo se nekoč (nihče ne ve točno ne kje, ne kdaj in ne v kateri dimanziji) odločile, da pridemo po to zemeljsko izkušnjo. Naše telo je nas začasni dom in ljudje zgolj igralci v tej naši izkušnji. Vsaka situacija, ki se nam zgodi, je namenjena temu, da nam pomaga stopiti na pravo pot ali ostati na njej.

Namesto, da se trudite ugajati drugim in nanje prelagati odgovornost za vašo srečo, uspeh, ljubezen, zdravje in odločitve, rajši življenje vzemite v svoje roke. Naučite se zavestno živeti, spet začnite sanjariti, svoje sanje pa spremenite v cilje. Potrudite se, da jih doseżete in na poti do njihove uresničitve, uživate. Vasa sreča je vaša dolžnost, zato je ne prepuščajte naključju. Poiščite tisto najboljše, kar se skriva v vas, povežite se z Univerzumom, dvignite svojo vibracijo ter aktivirajte moč in potenciale, ki jih že ves čas nosite v sebi.

Vilinski simboli, ključi energij, simboli moči so energijska podpora. Vez med Univerzumom in vami. Dajo upanje, pogum in zaupanje, da naredite korak, ki ga sicer morda ne bi. Podprli vas bodo pri vseh stvareh, projektih, odnosih, sanjah, željah in namenih, ki so v vaše najvišje dobro.

Nikar ne dovolite, da življenje mine, brez da bi ga sploh živeli. Nikar ne obupajte na sredi poti. Ne jemljite stvari preresno in zaupajte, da se vedno zgodi točno tako, kot je v danem trenutku najbolj prav.

Mnogi pravijo, da imamo poleti veliko časa za delo na sebi. Jaz pa pravim, da je poletje čas za počitek. Dovolite si zadihati brez skrbi, brez obremenitev in pričakovanj.

Po katerikoli poti boste že stopali, naj vas vodita ljubezen in zaupanje.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

13.04.2021

Nepretočnost meridianov vodi v bolezen

Tradicionalna kitajska medicina je edinstven sistem zdravljenja, ki vključuje nauk o…
06.04.2021

Ključi energij - simboli moči

Da so Vilinski simboli, simboli za različna področja življenja, ki so sestavljeni iz…
01.04.2021

Zvok - naš zdravilec

Zvok ni le sredstvo, s pomočjo katerega se lahko sprostimo, ki nas napolni z energijo in…
07.03.2021

Privoščimo si obrazni fitnes

Z novo sezono je revija Bogastvo zdravja bogatejša tudi za novo rubriko. Poimenovali smo…
06.02.2021

Energetski zastoji v našem telesu

Sodoben način življenja, službena preobremenjenost in hitenje jemljejo energijo in človek…