Z roko v roki do ozdravitev

Jovan Tasić, zdravilec in zdravnik tradicionalne medicine je eden od najuspešnejših evropskih zdravilcev, ki si je Slovenijo izbral za drugi dom. Po šestnajstih letih pri nas in številnih dokumentiranih ozdravitvah, neozdravljivo bolnih, predvsem otrok, nadaljuje svoje delo z ogromnim uspehom in pravi, da ga številni uspehi opogumljajo in dajejo vzpodbudo za delo, ki je zelo naporno.

Sara Sočan

Njegova knjiga v slovenskem jeziku Odpisani ponovno hodijo je prevedena v osem tujih jezikov. Med drugim tudi v arabščino.
Za svoje delo je prejel ogromno priznanj, predvsem društva za cerebralno paralizo iz Ljubljane, Zlato plaketo Štajerske skupnosti Maribor, predlog za amabasadorja Unicefa ...

Kako se spominjate obdobja v Sloveniji?
Zelo sem ponosen na obdobje, ki sem ga preživel z delom v Sloveniji, saj smo dosegli neverjetne uspehe in ozdravitve neozdravljivo bolnih otrok z avtizmom, epilepsijo, cerebralno paralizo in drugimi nevrološkimi težavami. Naj izpostavim tudi odrasle z multiplo sklerozo, poškoeh po prometnih nesrečah, možganske kapi in druge težave pri katerih uradna medicina, na žalost ne more več pomagati.
Sodelujete z uradno medicino?
Uradna medicina je prišla do določenih meja in se je na neki točki ustavila. A z roko v roki s tradicionalnimi metodami zdravljenja, te točke ni, je le vejica in zgodba se lahko nadaljuje. Vse ozdravitve in rezultate imamo dokumentirane z izvidi uradne medicine in izjavami pacientov. Dober zdravilec je ravno tisti, ki sodeluje z uradno medicino in da sebe v celoti, katerega predvsem otroci in preostali pacienti čutijo.
Kako naj se obranimo bolezni?
Sevanje negativnih energij s človeka na sočloveka je najbolj strupeno in zagotovo prej ali slej povzroči bolezen, zato moramo srca odpreti ljubezni in življenju, biti pozitivni ter plemeniti. Živeti moramo brez zamer, se obrniti k sočloveku in naravi.

Pričevanja:
Grigor Dončevski
Grigor je danes star 7 let, ki do čestega leta ni govoril, zaradi avtizma. V Centru dr. Tasić je po enem letu rednih terapij je spregovoril in se uspešno vpisal v prvi razred redne osnovne šole.
Zahvala Grigorove mame po uspešno končanem prvem razredu.
Dragi doktror Tasić, rada bi se vam zahvalili za vse kar ste naredili za Grigora, da otrok spregovori in komunicira ter funkcionira v vsakodnevnem življenju. On je po vaših terapijah povsem drug otrok. Sedaj toliko govori, da ga ne moremo ustaviti. Hvala vam in dragemu Bogu, ker ste spremenili njegovo in naše življenje, saj smo končno postali srečna in sproščena družina. Mama Angelika Dončevska.

Zejnillahi Fitim
Fitim je star 21 let z diagnozo cerebralna paraliza. Po dveletnih terapijah v Centru Tasič je fant vstal iz vozička in naredil prve korake. Fitim je na zdravljenje prispel v vozičku. Dolgoletne naporne terapije, fizioterapevtov in družine v Franciji je doprinesel dobro fizično kondicijo in ohranjeno psiho. Že po prvih terapijah so bili vidni rezultati, saj se je že bolje in lažje dvigoval iz vozička. Sedaj pa ob pomoči rolatorja dela prve korake.

TEODORA NIKOLIĆ
Spregledala je.
Štiriletna Teodora Nikolić je bila slepa že od rojstva. Starša sta jo vozila na vse konce na zdravljenje.
Tako so prepotovali Srbijo, Jeruzalem, Rusijo in Slovenijo. Na žalost so bili vsi poskusi neuspešni. Teodora še vedno ni videla. Zadnje upanje, ki so ga še gojili je bil eden najbolj znanih evropskih zdravilcev, doktor tradicionalne medicine Jovan Tasić. Po štirih dneh terapij, se je zgodil dobesedno čudež. Teodora je spregledala. Najprej je zaznala svetlobo!
Njen vid se še razvija in uspešno napreduje. Srečna Teodora je navdušena in hvaležno objema in daje poljubčke dr. Tasiću. Starša sta presrečna.

DEJAN PAMUKLICKI
Shodil je pri desetih letih.

Dejan je deset letni deček, ki prihaja iz Bolgarije. Diagnoza epilepsija, ga je tako močno ohromila, da ni bil zmožen samostojne hoje. Po terapijah pri dr. Tasiću, Dejan samostojno stoji in hodi. Bogu hvala.

JAGUP NADZAKU
Ponovno na svojih nogah.

Jagup Nadzaku je po štirih letih ponovno na svojih nogah.
Po hudi prometni nesreči in trimesečne globoke kome GCS3 (Glasgow koma skala) z lestvico od 3-15, kjer 3 pomeni najhujšo napoved, komo in smrt. Zdravniki so podali predlog, da se Jagupa izključi z aparatov in da je v takem stanju, da je najbolj primerno njegove organe darovati. Starša se k sreči s predlogom nista strinjala. Njegova koma se je kasneje na srečo spremenila v obliko budne kome, ki je trajala kar štiri mesece. Nato je nastopila bitka za ozdravitev. V center dr. Tasića so ga pripeljali decembra 2017. Po vsakem obisku v centru so zdravniki v Bernu opazili vidne napredke in izboljšave Jagupovega zdravstvenega stanja. Novembra 2018 se je Jagup ponovno oglasil v centru dr. Tasića, kjer je prvič po štirih letih samostojno vstal iz vozička! Presenečenje je bilo neizmerno. Naslednji dan je ob pomoči dr. Tasića naredil nekaj korakov.

LANA FAJZIĆ
HOJA IN VELIK NAPREDEK.

Naša ljubljenka Lana Fejzić z diagnozo cerebralna paraliza je stara tri leta in pol. Pred tremi meseci ( po petih terapijah) v centru dr. Tasić je samostojno shodila. Njena hoja je tako močno napredovala, da samostojno, lepo in hitro hodi. Včasih se zgodijo tudi padci, ki Lane ne zmedejo, saj se samostojno pobere in nadaljuje z gibanjem in hojo. Bogu hvala.

KAJA MERNIK
Triletna Kaja je deklica z diagnozo SMA (spinalna mišična atrofija), se v Centru Tasić zdravi od januarja 2018. Kaja ni hodila, težko se je premikala in imela je tusi slab glas ter težave z mišicami. Rok ni mogla dvigovati. Po vsaki terapiji se je njono stanje vidno izboljševalo. Sedaj se že plazi po tleh, stoji in hodi ob opori, dvigbe se v klečeč položaj, jakost glasu se je povečala, roki dvigne nad glavo in sama zmore obleči majici, je povedala mama Mateja.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

16.06.2020

Za vsako bolezen rož'ca raste

Darjan Lapanje Izvorno slovensko ime za mesec junij (rožnik) je že samo po sebi dovolj…
11.05.2020

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
30.04.2020

Posvetite se izbiri pravih odločitev

Kot bi mignil, je v deželo prišla pomlad in že smo se znašli v mesecu aprilu, ki nas…
04.04.2020

Kristali - zdravilna moč iz globin zemlje

Moč kristalov so poznali in uporabljali že v starem Egiptu in antični Grčiji. Dandanes pa…
29.03.2020

Brez zdravil nad seneni nahod

V Centru zdravljenja alergij in tradicionalne kitajske medicine imamo rešitev za težave,…