Na poti do cilja z energijsko podporo

Zdi se, da se je poletje šele dobro začelo, pa smo že v septembru. Nov mesec, ki bo prinesel tudi jesen, je idealen za nove začetke in zato je energijska podpora Vilinskih simbolov še kako dobrodošla.

Maya Peron

Da bodo vaši začetki prijetni in predvsem, da bodo vodili k pravemu cilju, si vzemite dovolj časa za temeljit razmislek in pripravo. Najprej razmislite kaj, potem pa ugotovite še, zakaj si to želite - močnejši bo vaš "zakaj", manj izzivov boste kasneje imeli z motivacijo in vztrajnostjo. Če si nečesa żelite, ne znate pa povedati, zakaj si tega želite, bodite vztrajni in še malo pobrskajte po sebi. Cilji naj bodo vsekakor skladni z vašimi vrednotami, saj vam bodo ob uresničitvi le v tem primeru prinesli tudi notranji mir in zadovoljstvo. Iskreno razmislite tudi o svojem namenu, ki naj bo dober in iskren, predvsem pa naj se nanaša na to, kaj lahko storite, dosežete in pripomorete vi. Vaša namera naj bo resna, saj boste le trdno odločeni osvojili zastavljene cilje.

Zapišite si

Če za dosego ciljev ni treba veliko truda, jih nadomestite z zahtevnejšimi. Ko veste kaj in zakaj si želite, to zapišite. Lahko se vam zgodi, da vam bo vse popolnoma jasno, dokler ne boste skušali preliti na papir, potem pa boste obstali. Vseeno se potrudite, saj je pomembno, da so cilji preprosti, razumljivi in natančni, s tem, ko jih zapišete, pa že aktivirate energijo, ki pripomore k njihovi uresničitvi. Cilji naj bodo merljivi (da boste sploh vedeli, da ste jih dosegli), realni (seveda se morate zanje potruditi, vseeno pa morajo biti dosegljivi), z jasno definiranim časovnim okvirjem (do kdaj želite, da se to zgodi). Ko to naredite, je za vami velik korak.

Naslednji je, da ugotovite svoje dejansko stanje (bodite iskreni do sebe, ni pa vam treba tega z nikomer deliti). Ko natančno veste, kje ste in kaj je vaš cilj, je čas, da ugotovite kako boste tja prišli in kaj za to potrebujete, potem pa samo akcija in proti zmagi!

Katere izbrati?
Vilinske simbole, kot energijsko podporo uporabljajte skozi celoten proces.
Začnite s harmonijo (Shani Taer) in mirom (Pal Solan) in nadaljujte s simbolom za jasnost (Klira Bei), s katerim lahko tudi meditirate. Ko bodo cilj postavljeni, uporabite Vilinski simbol za nov začetek (Ilur Danai), ki vas bo uskladil z energijami, ki so potrebne za nov začetek in poskrbel, da bo le-ta kar se da lahkoten. V nadaljevanju izberite simbole vezano na svoje cilje in strategije, ki vodijo do njih. Splošni in za vsakogar primerni so se zagotovo uspeh (Tir Kairi) – da vas energijsko in miselno premakne v krog zmagovalcev, sreča (Kaler Adali) – ker jo, ne glede na to kako dobro ste pripravljeni, vedno potrebujete vsaj kanček, zaupanje (Elam Lin) – da boste zaupali sebi in procesu življenja, pogum (Klas Nair) – da vas ne bo ohromil strah, Altres Etari (bogastvo, blaginja, blagostanje) – da boste preskrbljeni z vsemi materialnimi stvarmi, ki jih potrebujete, dosega cilja pa vam bo prinesla blagostanje in blaginjo, Zemlja (Eor Kli) – da boste svoje ideje, sanje in energijo lahko prizemljili ter gradili na trdnih temeljih, hkrati pa boste z njegovo vibracijo pomagali tudi materi Zemlji, ljubezen (Amar Nat) – ker je najpomembnejša in najmočnejša sila in vse kar delamo z ljubeznijo, raste in dela svet lepši.

Ostale simbole izberite po potrebi (kreativnost, materializacija, odgovornost, modrost, hitrost, komunilacija, privlačnost ...).
Ne pozabite, da je življenje lepo, dragoceno in kratko. Ne tvegajte, da boste na smrtni postelji obžalovali stvari, ki se jih niste upali storiti. Največ tvega, kdor nič ne tvega.
Imejte se radi.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

11.05.2020

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
30.04.2020

Posvetite se izbiri pravih odločitev

Kot bi mignil, je v deželo prišla pomlad in že smo se znašli v mesecu aprilu, ki nas…
04.04.2020

Kristali - zdravilna moč iz globin zemlje

Moč kristalov so poznali in uporabljali že v starem Egiptu in antični Grčiji. Dandanes pa…
29.03.2020

Brez zdravil nad seneni nahod

V Centru zdravljenja alergij in tradicionalne kitajske medicine imamo rešitev za težave,…
29.03.2020

Terapevtska hipnoza

VSE JE V GLAVI, slišimo od uspešnih ljudi. Pri sebi pa neuspešno iščemo ključ do sreče in…