Na katerem področju vam manjka energije?

 

V prejšnji številki ste lahko prebrali, da je september odličen za nove začetke, pa tudi o tem, kako si izbrati in pravilno zastaviti cilje.
Maya Peron

Z Vilinskimi simboli ste si pomagali, da ste ugotovili kaj in zakaj si želite, potem pa jih v preprosti, razumljivi in merljivi obliki zapisali. V naslednjem koraku ste ugotovili vaše realno trenutno stanje. Pomembno je, da ga niste skušali olepšati, saj boste le tako lahko izbrali pravilne poti in Vilinske simbole, ki vas bodo na poti do cilja podprli.
Naslednji korak je, da določite aktivnosti, ki so potrebne in ugotovite, na katerem področju potrebujete vzpodbudo in energijsko podporo.

Če je cilj velik in težko dosegljiv, ga razdrobite na manjše cilje, ker, saj poznate tisto:
"Kako poješ petnadstropno torto?" "Po koščkih." Seveda ...

V tem procesu vam bo v veliko pomoč simbol za cilj (Eron Vig), namero (Net Alu) in nov začetek (Ilur Danai). Ko ste to storili, napišite, kaj pri vsakem koraku potrebujete, kaj od tega že imate, kje pa potrebujete nekaj energijske podpore.

Če za dosego cilja potrebujete izboljšanje fizične kondicije, vam bo zagotovo pomagal simbol gibanja (Alor Zei), ki vas bo vzpodbudil k telovadbi, k sprehodom, razgibavanju snovnega, pa tudi mentalnega in čustvenega telesa. Prav tako bo koristen simbol za vztrajnost (Umbir Nil) in simbol zdravja (Olan Rei), ki vpliva na izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega). Če želite izboljšati psihično kondicijo, boste posegli po simbolu za harmonijo (Shani Taer), morda za samozavest (Nia Tar), varnost in zaščito (Tarin Alb), zaupanje (Elam Lin) in vsekakor mir (Palm Solan). Pri odnosih boste verjetno potrebovali simbol za komunikacijo (KeLin), včasih sočutje (Alin Zel), morda pa boste morali postaviti jasne meje in vam bo prišel prav simbol za moč (Pin Anar).

Na takšen način poiščete ustrezne simbole tudi za vsa ostala podrocja (ljubezen, zdravje, finance ...). Četudi se zdi na prvi pogled zapleteno, v resnici ni, le začeti je treba (slovar simbolov je brezplačno dostopen na spletni strain: www.vilinskisimboli.si).
V naslednji številki se bomo posvetili konkretnim primerom, do takrat pa uživajte z ljudmi, ki jih imate radi in ... sami s sabo.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

07.11.2019

REGRESOTERAPIJA - POGOVOR Z NAŠO DUŠO

Regresoterapija je orodje, preko katerega lahko pridemo v naše sedanje preteklo življenje…
05.11.2019

Risbe našega duševnega sveta

Mandala v sanskrtu predstavlja sveti krog. Mandala je vrsta meditacije, na nek način tudi…
14.10.2019

Matrica – zibelka zdravja

Telo je sestavljeno iz nepreglednega števila samostojnih enot, celic. V celicah se…
02.10.2019

Na katerem področju vam manjka energije?

V prejšnji številki ste lahko prebrali, da je september odličen za nove začetke, pa tudi…
16.09.2019

Ajurveda in joga - za holističen pristop do življenja

Prevod besede ajurveda pomeni veda o življenju, torej ni veda o boleznih, temveč…