Različni simboli za različne situacije

Se včasih najde kdo, ki me vpraša, če res verjamem, da "ti znakci" delajo čudeže.
"Ti znakci" so Vilinski simboli in so zapisi čiste energije, ideogrami različnih vrednot in stanj, ki jih želimo v svojem življenju. Sami po sebi ne storijo prav ničesar, ko pa jim namenimo svojo pozornost in energijo, ter se dela z njimi lotimo z jasno namero in vero vanje, potem se stvari začnejo spreminjati in čudeži dogajati.

Maya Peron

Simboli so primerni za vsakogar in v vsaki situaciji, vendar različni ljudje v enaki situaciji, potrebujejo različne simbole – katere, pa je odvisno od njihovih izkušenj, vzorcev, čustvenih stanj, stopnje osebnostne zrelosti ... Če želite v svojem življenju imeti ljubezen, lahko preprosto izberete simbol za ljubezen, ga nosite blizu sebe in vaša vibracija se bo spremenila. Večkrat ga boste pogledali, se ga dotaknili ali ga vizualizirali, hitreje in močneje se bo vaša vibracija spreminjala in bolj boste pozorni na znake in spremembe, več se jih bo pojavljalo. Dejstvo je, da se bo ob uporabi simbola Amar Nat vaša vibracija začela usklajevati z vibracijo ljubezni, pa tudi to, da je ljubezen eden najširših in vsesplošnih pojmov. Pomembno, da jasno definirate svoj cilj, saj se vam v nasprotnem primeru lahko zgodi, da ne boste dosegli pričakovanih učinkov. Da je pričakovati nekaj, česar,vsaj mislih, niste jasno izrazili in opredelili utopično, pa se verjetno strinjate?

Kadar resnično želite rezultate, je pametno, da najprej jasno zapišete, kaj sploh želite, potem pa ugotovite, kje trenutno ste. Morda imate naporen partnerski odnos, pa boste ugotovili, da je velik del odgovornosti na vaši strani, kar je morda posledica, da še sami sebe ne cenite dovolj in delujete in svoje negotovosti. Ob uporabi simbola za ljubezen, boste tudi sami sebe začeli imeti raje in morda si boste priznali, da se oklepate napačnega odnosa? V tem primeru boste star odnos zaključili, ga preboleli in se pripravili na novega, pri čemer vas bodo v različnih fazah, podprli različni simboli. Ko se boste odločili, da v svojem življenju želite več uspeha, boste izbrali simbol Tir Kairi. Morda boste ugotovili, da vam manjka še nekaj znanja ali kreativnosti in uporabili Ulim Shin (učenje) in Katal Karan (kreativnost), morda boste prišli do zaključka, da vam manjka samozavesti (Nia Tar), morda pa imate vse, pa vam na koncu zmanjka samo košček sreče (Kaler Adali)? Simbol za zdravje (Olan Rei) lahko uporabite kot podpora različnim terapijam, lahko pa kot podporo za vzpostavitev in ohranjanje zdravih odnosov. Lahko za zdravljenje vašega fizičnega ali astralnega telesa.

Imeti Vilinske simbole in z njimi poceti nič, je priblizno tako, kot poleg sebe imeti daljinski upravljalnik in pričakovati, da se bo sam od sebe premaknil program- prav na tistega, ki ga želimo, pa čeprav ne vemo, katerege želimo.

Ni ga izziva, pri katerem ne bi našli vsaj enega Vilinskega simbola, ki bi vas podprl, vendar v prvi vrsti potrebujete pogum (Klas Nair), da se spremebe sploh lotite, da naredite korak naprej in stopite iz cone udobja. Ne vem sicer, zakaj se ji tako reče, saj največkrat sploh ni udobna, pa se tega niti ne zavedamo, ker smo se nanjo tako zelo navadili.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

11.05.2020

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
30.04.2020

Posvetite se izbiri pravih odločitev

Kot bi mignil, je v deželo prišla pomlad in že smo se znašli v mesecu aprilu, ki nas…
04.04.2020

Kristali - zdravilna moč iz globin zemlje

Moč kristalov so poznali in uporabljali že v starem Egiptu in antični Grčiji. Dandanes pa…
29.03.2020

Brez zdravil nad seneni nahod

V Centru zdravljenja alergij in tradicionalne kitajske medicine imamo rešitev za težave,…
29.03.2020

Terapevtska hipnoza

VSE JE V GLAVI, slišimo od uspešnih ljudi. Pri sebi pa neuspešno iščemo ključ do sreče in…