Inkontinenca - obrzdajte težave zaradi oslabljenega mehurja

Če ste med tistimi, ki jih pestijo tegobe zaradi oslabljenega mehurja, vsekakor niste edini. Gre namreč za težavo, s katero se po svetu sooča kar okoli 420 milijonov ljudi. Četudi utegnejo biti težave, povezane z nehotenim uhajanjem urina, sila neprijetne, to nikakor ne pomeni, da ne morete živeti brezskrbnega in aktivnega življenja.


Obrzdajte težave zaradi oslabljenega mehurja
Abena Helpi d.o.o.
Nehoteno uhajanje urina zaradi oslabljenega mehurja je še vedno v veliko primerih tabu tema, o kateri neradi govorimo, vse prevečkrat pa se z njo niti ne želimo soočiti. Če pa vse to doleti tiste, ki svoj prosti čas radi preživljajo aktivno, utegne vse skupaj še toliko bolj negativno vplivati na kakovost življenja in samopodobo posameznika.


K sreči poznamo rešitev, ki ljudem kljub težavam s srednjo do zmerno težko inkontinenco omogoča sproščeno preživljanje aktivnih dni ter daljše odsotnosti od doma. Vpojne hlačke Abena Pants se namreč odlično obnesejo v primerih, ko stranišče ni vselej na voljo, pa ob športnih aktivnostih in tudi po kirurških posegih uro-genitalnega predela.


Gre za diskretne in visoko vpojne hlačke, ki kožo ohranjajo suho in imajo vdelane posebne pregrade za dodatno zaščito pred iztekanjem. Hlačke so udobne in se dobro prilegajo, obenem pa so izdelane iz sodobnih materialov, ki nevtralizirajo neprijeten vonj urina. Namenjene so tako moškim kot ženskam, na voljo pa so tudi v dveh različnih velikostih.


Ne dovolite torej, da (oslabljen) mehur prevzame kontrolo nad vašim življenjem. Z vpojnimi hlačkami Abena Pants se lahko aktivno podate v nov dan in brezskrbno zadihate s polnimi pljuči.

OSTALI ČLANKI IZ TEME HIGIENA

21.09.2021

Obvladajte inkontinenco

Zdravstvene težave so navadno tiste, ki v naša življenja ne prinašajo ničesar dobrega.…
10.05.2021

Vaši najbolj zanesljivi pomočniki v vsakem vremenu - sušilni stroji WaveActive iz Gorenja

Skrb za čisto in sveže perilo gospodinjam pogosto vzame veliko časa, ki bi ga lahko…
12.04.2021

Odpravite karies, preden bo prepozno

Karies je zelo pogosto ustno obolenje, ki ga lahko s pravilno ustno higieno in z…
26.03.2021

Pomivalni stroji, ki navdušijo še tako zahtevne gospodinje

Pomivalni stroji so tu zato, da olajšajo gospodinjska opravila, kljub temu pa jih…
25.03.2021

Odstranite zobni kamen, da ne bo ta odstranil vaših zob

Med tistimi, ki nam ni vseeno za naše zdravje, je tudi ustna higiena zagotovo pomemben…