Kako bomo čim bolj modne v letošnjem poletju?

Vroče mestne ulice, peklensko vroči avtomobili, sopara in lepljivi pot oblačila kar lepijo na naše telo. Prav zato za poletno modo za vroče dni vztrajno ostajajo neke osnovne zakonitosti udobja, ki se jih držimo ne glede na modne trende.

Romantične bluze
Bluze so večne in so vedno dobra investicija. Brezčasne, rahlo prosojne, bele in čipkaste bluze so sinonim neverjetne elegance in zračnosti. To poletje lahko izbirate široke bluze, ki spominjajo na 80-ta, bluze z volani, naborki in volumni ter bluze s cvetličnimi in črtastimi vzorci.

Poletne obleke in krila
Letošnje, nekoliko bolj ohlapne poletne obleke, lahko nosite v vseh dolžinah in barvah. Glede na izbor kroja, materiala, vzorca in barve vsaka zase ponuja svojo poletno zgodbo. Poletna krila z visokim pasom, v kombinaciji z majicami, zatlačenimi za pas in lakotnimi bluzami z naborki, pa so postala priljubljena poletna modna kombinacija.

Klasična črtasta majica
Poletja si skorajda ne moremo predstavljati brez črtaste majice. Vzorec prihaja iz Francije, kjer so ga prvi nosili mornarji, kasneje pa ga je Coco Chanel uveljavila kot stalnico v svetu mode. Tako v poletnih mesecih posezite tudi po črtastih mornarskih oblekah, črtastih hlačah in drugih črtastih modnih dodatkih.

Poletne hlače
Kadar se vam dolge hlače zdijo prevroče, se odločite za modne kolutke, ki imajo široke, zračne in običajno tričetrtinske hlačnice. Spojite jih z lahkotnim topom ali plisirano bluzo in takoj se boste počutile modno in udobno. V letošnji sezoni izstopa tudi modni kombinezon, ki je zelo praktičen in zagotavlja celovito podobo. Popestrimo ga lahko z modnim pasom ali aktualnim, večjim kosom, modnega nakita.

Poletni šal ali ruta
Kot nepogrešljiv poletni dodatek priporočamo tudi lahkoten šal ali ruto, ki ju lahko kot ogrinjalo odlično uporabite v hladnih, klimatiziranih prostorih. Sicer pa ju lahko zavežete na sebi lasten način – tudi okoli glave ali figice, okoli vratu ali z njim okrasite držalo na torbici.

Večni jeans
In kakšno bi bilo poletje brez jeansa v aktualnih modnih različicah? Obvezni modni kos so kratke ali dolge raztrgane hlače iz večnega modrega denima, lahko tudi v beli različici, ki so v letošnji sezoni obvezno nezarobljene.

Poletna obutev
V letošnjem poletju bomo hodili modno in udobno. Obujte lahkotne, odprte sandale, športne copate ali natikače (priporočamo izjemno udobne modele znamke ara). Sandale pogosto krasijo modni trakovi, ki jih preprosto zvežete okrog gležnjev. Modne espadrille s klasično nizko ali polno visoko peto ter modni športni copati v vseh barvah zagotavljajo neizmerno udobje v vročih poletnih dneh. Cvetlični potiski in razni vzorci so obvezna stalnica na poletnih čevljih, v letošnji sezoni pa lahko na čevljih opazimo tudi simpatične sadne vzorce.

Mala poletna torbica
V letošnjem poletju so ljubke male torbice zavzele osrednjo mesto in morda so prav zaradi svoje majhnosti prijetno nosljive v vročih poletnih dneh. Preprosto navdušujejo s svojo ljubko majhno obliko, kontrastnimi barvami in zanimivimi modeli, ki včasih mejijo na izstopajoč modni dodatek.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.05.2020

Revolucionarne metode za samozavestnejšo pomlad in poletje

Pripravite se za poletje in preverite, kaj vam ponujajo najsodobnejše tehnologije v…
27.05.2020

Poslovite se od mehkih in slabih nohtov

Smo ekološko podjetje iz vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane…
18.05.2020

Absolutna Novost! Konec s CELULITOM!

Dobrodošli med najboljšimi! Katero je skrivno orožje v boju proti zmanjšanju vidnosti…
06.05.2020

Odstranjevanje znamenj, bradavic ali pecljatih izrastkov

Koža je največji človeški organ, na katerem se lahko v času življenja pojavijo številne…
20.04.2020

Spomladanska priporočila: 6 živil, za katere bo vam vaša koža hvaležna

Ko gre za zdravje kože, velja stari rek: si to, kar ješ. Prihaja pravi čas za pomladno…