Ne spreglejte jesenskih trendov obutve

Vaša garderoba s čevlji bo slej kot prej zahtevala prilagoditev in zamenjavo poletnih sandal s toplejšimi jesenskimi čevlji. In če ste že primorani po nove čevlje, zakaj ne bi kupili takšne, kot jih narekujejo letošnji trendi za jesen?

 

 

 

 

 

Manj je več

shutterstock 1386912383

Letošnja jesen bo v znamenju minimalizma in preprostosti. Močan poudarek imajo ponovno zemeljski odtenki in čiste linije. To pomeni, preprosti in kakovostni čevlji z lahkotnimi in nežnimi detajli – bodisi raznimi našitki ali različnimi kombinacijami materialov. Za najboljši učinek takšne čevlje kombinirajte tudi s preprostimi oblačili enotnih in blagih odtenkov. Ženske izberite nežne odtenke, kot so bela, bež ali svetle barvne različice, moški pa poleg obvezne bele srajce kombinirajte oblačila v rjavih in sivih odtenkih.

 

 

Sofisticirani v semišu

editPSD 20190315 sM ara DSC5230

Semiš je značilen po svojem vpojnem, mehkem otipu in modnim izgledom. In to jesen ga lahko pričakujete prav povsod. Za najboljši učinek izberite semiš čevlje v zemeljskih tonih in jih kombinirajte z jeansom ali elegantnimi hlačami v temno modrem ali sivem odtenku. Priporočamo čevlje znamke ara, ki je dobro znana po udobju, tudi zaradi polovičnih številk in različnih širin kopit, v zadnjem času pa so dali veliko poudarka tudi na modne trende. Zraven obvezno oblecite srajco v svetlem odtenku, celoten videz pa lahko nekoliko popestrite z barvno izbiro puloverja ali jopice.

 

Bogati v rdečih tonih

shutterstock 764748169

Rdeča sporoča drznost. In ker je rdečih odtenkov skorajda neskončno, boste imele dame to jesen na voljo številne možnosti. Po našem mnenju je zajesenski čas še vedno najbolj primerna bordo rdeča barva, ki se ujema z barvo jesenskega listja in zemeljskimi odtenki narave. Izberete lahko tudi čevlje v rjavi barvi, ki dobijo na soncu čudovit rdeč lesk.

 

 

 

 

 

Športni in udobni

editPSD 20190315 sM ara DSC6370

Tudi ljubitelji sproščene obutve boste to jesen prišli na svoj račun. Športni čevlji so priljubljeni predvsem zaradi svoje izredne prilagodljivosti, saj lahko z njimi ustvarite tako strogo športen izgled kot tudi športno eleganten, za nekoliko formalnejše priložnosti. Spomladi ste jih nosili v sivi ali temno modri barvi, jeseni pa prihajajo na svoj račun športni čevlji v zemeljskih odtenkih. Te lahko kombinirate tako s temnimi kot svetlimi hlačami, zato imate toliko možnosti, kot vam dovoljuje domišljija.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

18.02.2020

Povečanje prsi

Ženske smo pogosto precej samokritične glede svojega telesa. Stremimo k temu, da smo lepe…
10.02.2020

Stran z gubami

Hočemo ali nočemo - čas neusmiljeno teče in staranju se ne more nihče izogniti. Vsako…
10.02.2020

Lepa koža tudi v neugodnih razmerah

Hladno vreme pusti posledice tudi na naši koži, zato se nikar ne čudite, če se vam bo…
29.01.2020

6 odličnih stilskih nasvetov za zelo vitke postave

Medtem, ko se nas večina sprašuje kako zmanjšati bujne obline, imajo nekatere dame ravno…
27.01.2020

V REN družini pozdravljamo novega člana:

REN PERFECT CANVAS CLEAN JELLY OIL CLEANSER. OLJNI GEL ZA ČIŠČENJE OBRAZA ZA VSE TIPE…