Torbice za vsako priložnost

Večini žensk se zdi nepredstavljivo, da bi zapustile dom brez torbice, v kateri imajo vse potrebne pripomočke za preživetje dneva. Jasno je, da mora biti praktična za uporabo in se ujemati s čevlji in celotnim videzom. Torbica je namreč tista pika na i, ki ima moč, da poudari videz ali ublaži žive barve.

Katera torbica je najboljša?

Večina žensk nima možnosti in privilegija, da bi lahko menjavale torbice za različne priložnosti. Za to enostavno nimajo časa in denarja. Strokovnjaki v tem primeru predlagajo, da je smiselno investirati v torbico, ki je prilagodljiva. Takšna torbica je na primer potovalna bočna torbica s številnimi žepi, ki vas lahko ob različnih priložnostih spremlja vrsto let.

Da pa ne boste v dvomih, katero torbico izbrati, vam predlagamo štiri osnovne stile torbic. Te bodo kos natrpanemu urniku vse od službe pa do poroke. Tako vam ne bo potrebno menjavati med različnimi priložnostmi. To so primeri torbic, ki so stilske, udobne in praktične za katerokoli priložnost:

Tote torbica za službo

Namesto zajetne in možate službene aktovke, lahko izberete osnovno tote torbico. Priporočamo torbice znamke ara, ki bodo odlična dopolnitev vsakega stajlinga. Glejte, da bo dovolj velika za vse vaše mape, veziva in ostale službene pripomočke. Bodite pozorni na naramnice, ki naj bodo dovolj čvrste, da bodo prenesle vso težo, ki jo boste prenašali tekom dneva. Ponovno so najboljša izbira nevtralne barve, ki se ujemajo s službeno garderobo

Prečna torbica za tekom dnevna

Prečna torbica mora imeti prostor v vaši omari, posebej za priložnosti in opravila, ko morate imeti proste roke in majhno težo na sebi. Govorimo seveda o raznih opravkih, kot je šoping, ko se veliko gibljete sem in tja. Prečna torbica je super izbira tudi za sproščene priložnosti, ko potrebujete s sabo vzeti le osnovne stvari, kot so na primer ključi, telefon in denarnica.

Pisemska torbica z ramenskim paščkom za formalne priložnosti

To morda ni najbolj praktična izbira za torbico, ki bi jo ves dan nosili s sabo, je pa najboljša izbira za formalne priložnosti, kot so službena večerja ali poroka. Ob takšnih priložnostih konec koncev ne potrebujete kaj več kot šminko, telefon in denarnico. Če ste v družbi sodelavcev, ki se vam želijo prikupiti, si lahko denarnico dovolite pozabiti doma.

Vrečasta »hobo« torbica za vse priložnosti

Te torbice so med ženskami priljubljene zaradi sproščenega videza, več-namenskosti in primernosti, tako za sproščene kot formalne priložnosti. Lahko jo nosite, ko greste po nakupih, kot tudi v službo in na večerno zabavo. Vrečasta »hobo« torbica je vsestranska - primerna je za žurerke, poslovnice in ženske z natrpanim urnikom, ki morajo tekom dneva opravljati različne stvari. Zato ni čudno, da je ta torbica dobila mesto tudi na ramenih šolark in študentk.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.05.2020

Revolucionarne metode za samozavestnejšo pomlad in poletje

Pripravite se za poletje in preverite, kaj vam ponujajo najsodobnejše tehnologije v…
27.05.2020

Poslovite se od mehkih in slabih nohtov

Smo ekološko podjetje iz vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane…
18.05.2020

Absolutna Novost! Konec s CELULITOM!

Dobrodošli med najboljšimi! Katero je skrivno orožje v boju proti zmanjšanju vidnosti…
06.05.2020

Odstranjevanje znamenj, bradavic ali pecljatih izrastkov

Koža je največji človeški organ, na katerem se lahko v času življenja pojavijo številne…
20.04.2020

Spomladanska priporočila: 6 živil, za katere bo vam vaša koža hvaležna

Ko gre za zdravje kože, velja stari rek: si to, kar ješ. Prihaja pravi čas za pomladno…