Modni nasvet: se morajo čevlji ujemati s torbico?

To je eno tistih modnih pravil, ki že nešteto modnih let muči dame vseh generacij, po vsem svetu. Ujemajoča obutev in torbice niso toliko vizualno mamljive, kot so tisti individualni modni pari dodatkov, ki jih vsaka posameznica uskladi po svoje in s kančkom osebne note. Ker so čevlji in torbica eden izmed najpogostejših parov pri dodatkih, bi bil pravi modni zločin preprosto uporabiti enak vzorec ali material in tu zgodbo zaključiti. Poigrajte se z vzorci in materiali in jih sestavite po svojem okusu in po svoji drzni naravi!

 

 

Barvno ujemanje

Če je vaša prva izbira pri obutvi in torbici vedno črna, popestrite kombinacijo različnih tekstur. Mešajte različne materiale in tako poskrbite za zanimiv učinek. Poskusite lakaste materiale in potisk krokodilje kože s semiš nizkimi čevlji ali usnjeno torbico s semiš gležnjarji in resami. S črno torbico gre odlično skupaj v paru obutev v nevtralnih temnih tonih, to je dejstvo. Golobje sivi salonarji, mornarski baletni čeveljci in jahaški škornji v konjak barvi, so vsi odličen primer popolne obutve za kombiniranje s črno torbico. Enako velja, če je vaša vsakodnevna torbica v rjavih tonih, ki daje odlično priložnost za monokromatsko kombiniranje dodatkov. Na primer: torbica v čokoladno rjavi in zraven karamelna barva škornjev. Popolno!

Sledimo raznolikosti

Potiskana obutev in torbice se lahko prepletajo z nevtralnimi in živimi monokromatskimi barvami. Leopardji potisk in rdeča so v pravi meri lahko še kako šik modna kombinacija. Zato ni razloga, da potiskani salonarji in rdeča torbica ne bi skupaj zakorakali na modne ulice. V nekaterih primerih sta dva potiskana dodatka, boljša kot eden – in tu smo popolnoma resni! Kačji potisk na majhni pisemski torbici je lahko opaziti ob cvetličnem potisku visokih pet, vendar pazite, da se tona in barve vsaj na eni točki ujemajo, pri tem, pa eden od dodatkov vseeno bolj ujame pogled in prevlada. Priporočamo torbice z jasnimi linijami ter trendovskimi silhuetami znamke ara, ki bodo navdušile vse ljubiteljice mode in minimalizma.

Za elegantne noči

Za večerne kombinacije izberite torbice manjših dimenzij, ki se odlično prilegajo v vašo dlan. Obute imejte bolj nežne salonarje, ki lepo poudarijo vašo silhueto in jo le še izpopolnijo. Takšne minimalne dodatke, ki ne prevzemajo celotnega videza lahko uporabimo za kombinacijo različnih barv in potiskov, saj so sami po sebi kosi ne izstopajoči in je igranje z barvami in vzorci še kako dobrodošlo. Bodite pozorni le na teksturo materiala za prefinjen videz.

 

promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

24.08.2020

Ko le ne bi tako zelo izpadali ...

Skrb za lase je nujna, če seveda želimo imeti zavidanja vredne. Le redki imajo to srečo,…
21.08.2020

Blefaroplastika - za zdrav, mladosten in spočit videz

Že bonton nas uči, da moramo ob komuniciranju z osebami, le-te gledati v oči. Očesni…
05.08.2020

Nega las poleti

Celjan Kristijan Petek, priznan profesionalni frizerski strokovnjak iz Kristijan Styling…
03.08.2020

Štrleča ušesa

Ljudje smo že po naravi nagnjeni k temu, da je vizualna podoba največkrat tista…
01.08.2020

Revolucionarne metode za samozavestnejšo pomlad in poletje

Pripravite se za poletje in preverite, kaj vam ponujajo najsodobnejše tehnologije v…