Blefaroplastika - za zdrav, mladosten in spočit videz

Že bonton nas uči, da moramo ob komuniciranju z osebami, le-te gledati v oči. Očesni kontakt je izjemno pomemben pri vzpostavljanju trdnih, zaupanja vrednih vezi, je znak spoštovanja in kulture pogovora v našem prostoru. Kdor se tega zaveda, mu ni vseeno, kako je videti predel njegovih oči.

Leta neusmiljeno tečejo in zob časa naje tudi obraz, največkrat pa se posledice starosti kažejo na predelu okoli naših oči. Nihče si ne želi videza utrujenih oči, saj se zdi, da potem iz njih seva pust, nekoliko žalosten pogled. Še posebej je moteče, če se k temu stanju pridruži še težava s presežkom kože na vekah in pa izbočene maščobne blazinice okoli oči.

Se sprašujete, kako lahko izboljšate stanje, si povrnete samozavest, zdrav, odprt in sijoč pogled, lep in spočit videz? Ena izmed možnosti je blefaroplastika – estetski poseg, s pomočjo katerega estetski kirurgi odstranijo odvečno kožo z vek, prerazporedijo in zmanjšajo maščobne blazinice okoli oči ter pogosto tudi učvrstijo ohlapno spodnjo veko. S tem dosežejo naraven, privlačen videz, odstranijo estetsko pomanjkljivost ter sledi utrujenosti.

Razlog, zakaj se nekdo odloči za blefaroplastiko, je pogosto kombinacija izboljšanja estetike in funkcionalnosti. Če razmišljate o posegu, se lahko s plastičnim kirurgom Milošem Miloševićem, dr. med. pogovorite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Pojasnil vam bo postopek, kako se pomladite in preženete posledice stresa, neprespanosti, se znebite povešenih vek, ki povzročajo občutek težkih oči ali celo zmanjšujejo vaše vidno polje. Poseg je relativno kratek, opravi se ga v lokalni anesteziji, že isti dan pa gre lahko pacient v domačo oskrbo. Čas okrevanja je približno teden dni.

Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali preko spletnega obrazca.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

27.05.2020

Poslovite se od mehkih in slabih nohtov

Smo ekološko podjetje iz vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane…
18.05.2020

Absolutna Novost! Konec s CELULITOM!

Dobrodošli med najboljšimi! Katero je skrivno orožje v boju proti zmanjšanju vidnosti…
06.05.2020

Odstranjevanje znamenj, bradavic ali pecljatih izrastkov

Koža je največji človeški organ, na katerem se lahko v času življenja pojavijo številne…
20.04.2020

Spomladanska priporočila: 6 živil, za katere bo vam vaša koža hvaležna

Ko gre za zdravje kože, velja stari rek: si to, kar ješ. Prihaja pravi čas za pomladno…
07.04.2020

Kako do čvrste in negovane kože telesa v samo 4 korakih?

Čeprav je koža naš največji organ, je ravno koža tista, ki ji številni ne namenijo dovolj…