Zaplešimo v 2021 obuti v prave čevlje

Še čisto, čisto malo in zgodila se bo ona najtežje pričakovana noč v letu – noč, ko se staro prevesi v novo, ko pometemo stran z navlakami preteklosti in se optimistično zazremo v prihodnost. Čeravno bo silvestrovanje letos zagotovo drugačno, v prvi vrsti predvsem bolj mirno in preživeto v ožjem, najverjetneje kar družinskem krogu, pa ga velja tudi letos napraviti nepozabnega: s kreativno novoletno večerjo, z izbiro steklenice vrhunske penine, z modnim in glamuroznim stajlingom in seveda s pravim, slavnostni priložnosti primernim, parom čevljev.

Nadomestite poletno sonce z rdečo

Rdeča bo v prostor vnesla poletje in zbrane grela namesto poletnega sonca. Poleg tega boste z drznimi rdečimi gležnarji ara v imitaciji krokodila, sploh, če jih boste združili še z rdečo šminko na ustnicah, letu 2020, ki se poslavlja, drzno in samozavestno za vedno pomahali v slovo.

Fotka 01ara

Bleščic in sijočih materialov ni nikoli preveč

Tako, kot smo zapisali v naslovu: bleščic ni nikoli preveč, sploh pa ne decembra. Zato si nadenite z bleščicami posuto srebrno obleko, za nameček pa ji dodajte še svetleče srebrne škornje ara. Upajte si pretiravati, kot da bi želeli privabiti vse poglede tega sveta. Zakaj pa ne – zaslužite si!

Fotka 02 ara

Nazaj k naravi

Novo leto je pravzaprav praznik, ki so ga Mezopotamci praznovali ob spomladanskem enakonočju. Z njim so simbolno počastili ponoven prihod življenja, ko se dan začne daljšati in se rastline začno pripravljati na nov ciklus rasti. Zakaj ne bi z izbiro »oversize« karo plašča z napihnjenimi rokavi ter semiš gležnarjev ara v odtenkih rjave narave na ta praznik počastili tudi mi?

Fotka 03 ara

Zlata, ki te ljubim, zlata

In seveda na ta morda celo najstarejši praznik na svetu – prvič so Mezopotamci novo leto praznovali okoli 2.000 let pred našim štetjem – ne sme umanjkati niti ena izmed najžlahtnejših kovin na svetu – zlato. Pa četudi samo v obliki zlate tiare na glavi, zlate verige okoli vratu ali pa elegantne zlate torbice ara v manjši ali večji izvedbi.

Fotka 4 ara

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

24.01.2021

5 trikov, kako preživeti dlje časa v čevljih z visoko peto

Ljubimo visoke pete! Noge so videti daljše in zapeljive, vse modne kombinacije bolj…
23.01.2021

Skrivnost pravilne nege las

Lepi lasje so zdravi lasje. Poskrbimo, da bo naša pričeska ne le čudovita navzven, ampak…
22.01.2021

Kakšna oblačila izbrati, če ste močnejše postave?

S pravilno izbiro oblačil se boste počutili lepši, bolj zapeljivi in boste svoje…
21.01.2021

Ali veste katere so to navade zdravih in srečnih ljudi?

Ni skrivnost, da je čas, v katerem živimo, zelo zahteven. Hkrati moramo imeti uspešno…
20.01.2021

Modne navdušenke so izbrale čevlje Ara!

Ženske smo rade lično urejene, še zlasti pa smo izbirčne, ko pride do obuval. Naša…