Nič več stresa!

Se želite znebiti stresa, ki na vas preži vsakodnevno? Imate občutek, da vam primanjkuje energije ? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je kot na mestu za vas FITNESS COFFEE ANTIOXIDANT kava. Izdelek , ki na mednarodnih izborih dosega najvišja odlikovanja vam bo pomagal v boju z stresnim življenjem. Predvsem je pomembno poudariti, da na naraven način, brez gensko spremenjenih organizmov , brez konzervansov, brez sladkorja pomaga premagovati vsakodnevne stresne situacije. Izdelek je patentiran in nosi zaporedno številko patenta 0001361629.
Vsebnost FITNESS COFFEE ANTIOXIDANT kave je sestavljena iz visokokakovostne kave Arabice in dodanih 16 zelišč in dišavnic. Med dodanimi zelišči in dišavnicami najdemo:
 grenka in sladka pomaranča;
 meta in poprova meta;
 klinčki in cimet
 citronka in sladki koren;
 zeleni čaj; zeleni janež in janež
 ingver in kardamom;
 kurkuma in listi vedno zelenega drevesa

Vse sestavine ki so kontroliranega porekla in je njihovo sledljivost mogoče tudi preveriti se predeluje po kriterijih HACCP za živila.
Pravilna kombinacija sestavin zagotavlja počasno in enakomerno sproščanje energije skozi daljše obdobje in preprečuje nihanje , ki ga občutimo ob pitju navadnih komercialnih kav.
Prednost kave je v količini Antioksidantov, ki jih ta vsebuje, njihova količina pa presega vrednost klasičnega zelenega čaja za 300 % . Ker vemo, da so antioksidanti nujno potrebni za normalno delovanje našega organizma , jih s pitjem kave najlažje vnesemo v telo. Nadzorovane znanstvene študije na Švedskem ( Dr. Björn Carlmark, Bearco KB/ Dr. Magnus Nylander; MN Biocare; Stockholm) so pokazale višino antioksidanta glede na živilo.

količina antioksidantov 1

Za optimalen učinek proizvajalec priporoča pitje najmanj 3 skodelic kave na dan. Količina je tako preračunana za osebo, ki na dan potrebuje 2000 kcal. Količina popite kave v mejah 3-5 skodelic ne vpliva na spanec zaradi nižje vsebnosti kofeina.
Uporabniki pa se razveselijo tudi drugih učinkovitosti uživanja FITNESS COFFEE ANTIOXIDANT kave , saj med njene pozitivne učinke lahko prištejemo :
 višji nivo energije ker deluje kot stimulans
 pospešuje metabolizem in prebavo
 regenerira mišice po športni vadbi
 raztaplja maščobe v vašem organizmu
 pomaga pri izgubi telesne teže
 razstruplja toksine v telesu
 zmanjšuje škodljive vplive , ki jih povzroča pitje klasične kave
 nadomešča nezdravo pitje energijskih pijač
 preprečuje nihanje nivoja sladkorja v krvi
 zmanjšuje občutek lakote

Priprava kave je na način , kot ga uporablja vsak posameznik za svojo najljubšo kavo. Lahko jo pripravimo na način "tuške" kave, kot esspreso s kavnimi aparati, kot filter kavo... Kava je 100 % naravna, izdelana v Italiji in ni instant.

Ostali članki iz teme prehrana

07.11.2019

Poznate koristi rdeče pese?

Rdeča pesa deluje pozitivno za zdravje, zato bi se morala pogosteje znajti na našem…
07.11.2019

Matcha čaj - zdrava alternativa kavi

Večina izmed nas jutra začenja z nekim ritualom. Verjetno je del njega tudi skodelica…
29.10.2019

V objemu zlatih gričev ...

Slovenija ponuja ogromno možnosti za izlet na dlani in med slednje se zagotovo uvršča…
14.10.2019

Skrbite za svoje črevesje?

Včasih moramo telesu pomagati, da lahko optimalno deluje in da naši organi čim bolje…
14.10.2019

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…