Izbrani bio izdelki najvišje kakovosti v novi preobleki

Časovna stiska, v kateri se pogostokrat znajde vsak od nas, ne sme biti razlog, da pozabljamo na zdravo in uravnoteženo prehrano. Pri Hoferju si prizadevajo ekološko vedno bolj ozaveščenemu potrošniku, ki se kljub pomanjkanju časa želi zdravo prehranjevati, ponuditi širok nabor zdravih in okolju prijazno pridelanih izdelkov.

Tako že od leta 2006 pod visokokakovostno lastno blagovno znamko Natur aktiv pri Hoferju ponujajo najkakovostnejše izdelke ekološke pridelave z nespremenljivo kakovostjo, ponudbo pa aktivno širijo v vseh izdelčnih skupinah.

Veliko pozornosti namenjajo živilom iz nadzorovane ekološke pridelave. Tako izbirajo dobavitelje, ki se pri ekološko pridelanih izdelkih vneto zavzemajo za okolju prijazen in trajnosten način kmetovanja in pridelave. Ti v skladu s strogimi ekološkimi standardi proizvajajo visokokakovostne izdelke, ki so skladni z določili Uredbe Sveta (ES) št. 834/2007, kar nadzorujejo organi, pooblaščeni za nadzor ekološke ustreznosti izdelkov.

Aktivno se zavzemajo za neoporečnost ekoloških živil, zato njihove zahteve celo presegajo zakonska določila. V svojo ponudbo izdelkov znamke Natur aktiv sprejemajo le zanesljive izdelke, ki jih dobavitelji lahko dobavljajo v zadostni količini. Lastne blagovne znamke trgovcu dodatno omogočajo neposreden vpogled, vpliv in nadzor nad kakovostjo vseh surovin ter postopkov predelave, obenem pa tudi popoln nadzor nad ceno. Tako vam je vsak dan na voljo široka izbira bio izdelkov Natur aktiv po najnižji možni ceni.

 

Nova preobleka, nespremenjena kakovost
tb natur aktivIzdelki Hoferjeve lastne blagovne znamke Natur aktiv so že na voljo v novih embalažah z osveženo, bolj sodobno podobo in novim logotipom. Dosedanjo ovalno obliko le-tega je zamenjal krog temno zelene barve z belim napisom blagovne znamke, pri čemer kakovost in vsebina tudi v prihodnje ostajata na nespremenjeni najvišji možni ravni, kar potrjuje tudi prestižna medalja QUDAL. 

Dodatno kupce v okviru posebne ponudbe od ponedeljka, 25. 7. 2016, čaka širok nabor izdelkov Natur aktiv in drugih bio izdelkov. Več o ponudbi: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-ponedeljka-25-7-2016/.

Več informacij si lahko preberete na spletni strani www.hofer.si.

Ostali članki iz teme prehrana

10.06.2020

6 pogostih mitov o vinu: katero vino h kateri jedi, pri kateri temperaturi ga postreči …

Vsi smo že slišali za tako imenovana pravila o vinu, ampak ali so ta resnična? Za vas smo…
29.05.2020

Doma narejeni musliji

Za okusne mislije potrebujete:- 150 g ovsenih kosmičev- 50 g pšeničnih otrobov- 50 g…
27.05.2020

7 pravil kombiniranja vina in hrane

Ljubitelji vina prav dobro vedo, h katerim jedem se poda katera sorta in celo letnik…
17.05.2020

Starejši so pogosto beljakovinsko podhranjeni

Statistika pravi, da se življenjska doba povečuje, kar pomeni, da je vse več starejših…
14.05.2020

Kaj je vino rosé in zakaj je tako priljubljeno?

Zadnje čase veliko slišimo o naraščajoči priljubljenosti vin rosé. Ampak od kod prihaja…