ENDOVITAL ponuja harmonijo sožitja z naravo in je rešitev za vaše zdravje

Podjetje Endovital se razvija na podlagi vizije, ki temelji na naravnem, ekološkem in slovensko proizvedenih izdelkih. Izdelki, ki so danes na trgu vsebujejo čebelje produkte, surovi sok rdeče pese in smrekove vršičke. So v celoti produkt domačega znanja in razvoja ter proizvedeni v Sloveniji. Podjetje vključuje pridelavo in končno pripravo izdelkov, vse na bazi ekološkega dela, kar dokazuje certifikat za ekološko pridelavo in predelavo, ki ga podjetje poseduje že od leta 1998. Izdelki imajo status prehranskih dopolnil in so dostopni v vseh lekarnah v Sloveniji, v trgovinah z zdravo prehrano in Sanolaborju. Skupna značilnost izdelkov ENDOVITAL je, da krepijo imunski sistem celotnega organizma, izboljšujejo kri s povečano absorpcijo železa v krvi in so pomemben vir energije.


Pristni mešani med oplemeniten s cvetnim prahom je kot dodatke namenjen ljudem nad prvim letom starosti. Izdelek je sestavljen iz medu, ki nastaja pri ekološkem čebelarjenju. Prav tako mu je dodan cvetni prah iz ekološkega čebelarjenja. Priporoča se slabotnim, rekonvalescentom po težjem obolenju, slabokrvnim in ljudem, ki so izpostavljeni večjim telesnim in umskim obremenitvam. Otrokom do enega leta starosti pripravka ne priporočamo. Vedno pričnemo z majhnim odmerkom in postopoma preidemo na priporočeno količino. Enako postopamo tudi pri starejših osebah.


Ekološki sirup rdeče pese za odrasle in otroški sirupa rdeče pese vsebujeta surovi sok rdeče pese. Rdeča pesa je pridelana po standardih ekološkega pridelovanja na izbranih ekološko neoporečnih področjih Slovenije. Visoki standardi pridobivanja zagotavljajo vrhunsko kvaliteto Ekološkega otroškega sirupa rdeče pese. Priprava sirupa rdeče pese temelji na postopku naravne stabilizacije soka rdeče pese, ki ga je razvil ustanovitelj Endovitala Anton Fabjan. Ekološki otroški sirup rdeče pese vsebuje energije narave in na človekovo telo deluje energetsko širokospektralno. Zato ga priporočamo kot dodatek h prehrani slabokrvnim, slabotnim, rekonvalescentom po prestani bolezni, ter ljudem, ki sicer uživajo energetsko polno hrano.


Ekološki Macerat iz smrekovih vršičkov v medu vsebuje energije narave, kozmosa in ljudi, ki sodelujejo pri nastanku pripravka. Vsaka materija ima svoj energijski zapis, ki se na okolico manifestira z določeno lastnostjo. Smrekovi vršički so bili nabrani v kočevskih gozdovih. Med, ki je dodan v procesu maceracije, je pridelan po ekoloških standardih Biodar. Izdelek maceriramo na Endovitalovi ekološki kmetiji. Priložena lesena žlička je narejena in priložena z namenom ohranjanja macerata pri uživanju.


Ekološki medeni sirup 250 ml je odlična kombinacija medu, k ima zaradi specifične sestave visoko kvalitetno vrednost in zaradi vitamina C deluje krepčilno, pomaga proti izčrpanosti in utrujenosti ter pripomore k ohranjanju normalne funkcije imunskega in živčnega sistema. Vitamin C deluje tudi kot močan antioksidant ter tako pomaga telesu nevtralizirati škodljive proste radikale. V izdelku je dodan jabolčni kis, ki v razredčeni obliki ugodno vpliva na prebavo.
Na trgu lahko dobite še ekološki med, ekološki cvetni prah in ekološka tinktura propolisa.

Vse o Endovitalu lahko najdete na spletni strani www.endovital.com, lahko nas pokličete na 05 99 34 819, pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali nas obiščete na naslovu v Kopru, Vanganelska cesta 3j, 6000 Koper.
Izdelki so na voljo v lekarnah, Sanolaborju in trgovinah z zdravo prehrano.
www.facebook.com/endovital.si/

Ostali članki iz teme prehrana

10.06.2020

6 pogostih mitov o vinu: katero vino h kateri jedi, pri kateri temperaturi ga postreči …

Vsi smo že slišali za tako imenovana pravila o vinu, ampak ali so ta resnična? Za vas smo…
29.05.2020

Doma narejeni musliji

Za okusne mislije potrebujete:- 150 g ovsenih kosmičev- 50 g pšeničnih otrobov- 50 g…
27.05.2020

7 pravil kombiniranja vina in hrane

Ljubitelji vina prav dobro vedo, h katerim jedem se poda katera sorta in celo letnik…
17.05.2020

Starejši so pogosto beljakovinsko podhranjeni

Statistika pravi, da se življenjska doba povečuje, kar pomeni, da je vse več starejših…
14.05.2020

Kaj je vino rosé in zakaj je tako priljubljeno?

Zadnje čase veliko slišimo o naraščajoči priljubljenosti vin rosé. Ampak od kod prihaja…