ENDOVITAL ponuja harmonijo sožitja z naravo in je rešitev za vaše zdravje

Podjetje Endovital se razvija na podlagi vizije, ki temelji na naravnem, ekološkem in slovensko proizvedenih izdelkih. Izdelki, ki so danes na trgu vsebujejo čebelje produkte, surovi sok rdeče pese in smrekove vršičke. So v celoti produkt domačega znanja in razvoja ter proizvedeni v Sloveniji. Podjetje vključuje pridelavo in končno pripravo izdelkov, vse na bazi ekološkega dela, kar dokazuje certifikat za ekološko pridelavo in predelavo, ki ga podjetje poseduje že od leta 1998. Izdelki imajo status prehranskih dopolnil in so dostopni v vseh lekarnah v Sloveniji, v trgovinah z zdravo prehrano in Sanolaborju. Skupna značilnost izdelkov ENDOVITAL je, da krepijo imunski sistem celotnega organizma, izboljšujejo kri s povečano absorpcijo železa v krvi in so pomemben vir energije.


Pristni mešani med oplemeniten s cvetnim prahom je kot dodatke namenjen ljudem nad prvim letom starosti. Izdelek je sestavljen iz medu, ki nastaja pri ekološkem čebelarjenju. Prav tako mu je dodan cvetni prah iz ekološkega čebelarjenja. Priporoča se slabotnim, rekonvalescentom po težjem obolenju, slabokrvnim in ljudem, ki so izpostavljeni večjim telesnim in umskim obremenitvam. Otrokom do enega leta starosti pripravka ne priporočamo. Vedno pričnemo z majhnim odmerkom in postopoma preidemo na priporočeno količino. Enako postopamo tudi pri starejših osebah.


Ekološki sirup rdeče pese za odrasle in otroški sirupa rdeče pese vsebujeta surovi sok rdeče pese. Rdeča pesa je pridelana po standardih ekološkega pridelovanja na izbranih ekološko neoporečnih področjih Slovenije. Visoki standardi pridobivanja zagotavljajo vrhunsko kvaliteto Ekološkega otroškega sirupa rdeče pese. Priprava sirupa rdeče pese temelji na postopku naravne stabilizacije soka rdeče pese, ki ga je razvil ustanovitelj Endovitala Anton Fabjan. Ekološki otroški sirup rdeče pese vsebuje energije narave in na človekovo telo deluje energetsko širokospektralno. Zato ga priporočamo kot dodatek h prehrani slabokrvnim, slabotnim, rekonvalescentom po prestani bolezni, ter ljudem, ki sicer uživajo energetsko polno hrano.


Ekološki Macerat iz smrekovih vršičkov v medu vsebuje energije narave, kozmosa in ljudi, ki sodelujejo pri nastanku pripravka. Vsaka materija ima svoj energijski zapis, ki se na okolico manifestira z določeno lastnostjo. Smrekovi vršički so bili nabrani v kočevskih gozdovih. Med, ki je dodan v procesu maceracije, je pridelan po ekoloških standardih Biodar. Izdelek maceriramo na Endovitalovi ekološki kmetiji. Priložena lesena žlička je narejena in priložena z namenom ohranjanja macerata pri uživanju.


Ekološki medeni sirup 250 ml je odlična kombinacija medu, k ima zaradi specifične sestave visoko kvalitetno vrednost in zaradi vitamina C deluje krepčilno, pomaga proti izčrpanosti in utrujenosti ter pripomore k ohranjanju normalne funkcije imunskega in živčnega sistema. Vitamin C deluje tudi kot močan antioksidant ter tako pomaga telesu nevtralizirati škodljive proste radikale. V izdelku je dodan jabolčni kis, ki v razredčeni obliki ugodno vpliva na prebavo.
Na trgu lahko dobite še ekološki med, ekološki cvetni prah in ekološka tinktura propolisa.

Vse o Endovitalu lahko najdete na spletni strani www.endovital.com, lahko nas pokličete na 05 99 34 819, pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali nas obiščete na naslovu v Kopru, Vanganelska cesta 3j, 6000 Koper.
Izdelki so na voljo v lekarnah, Sanolaborju in trgovinah z zdravo prehrano.
www.facebook.com/endovital.si/

Ostali članki iz teme prehrana

07.11.2019

Poznate koristi rdeče pese?

Rdeča pesa deluje pozitivno za zdravje, zato bi se morala pogosteje znajti na našem…
07.11.2019

Matcha čaj - zdrava alternativa kavi

Večina izmed nas jutra začenja z nekim ritualom. Verjetno je del njega tudi skodelica…
29.10.2019

V objemu zlatih gričev ...

Slovenija ponuja ogromno možnosti za izlet na dlani in med slednje se zagotovo uvršča…
14.10.2019

Skrbite za svoje črevesje?

Včasih moramo telesu pomagati, da lahko optimalno deluje in da naši organi čim bolje…
14.10.2019

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…