Nova linija veganskih proteinov in obrokov

Slovensko podjetje Nutrisslim predstavlja novo linijo veganskih produktov, ki so jo poimenovali Just the Vegan Force. 100% Beljakovine na rastlinski bazi in Superživila.

Nova linija veganskih beljakovinskih napitkov in obrokov, za ljudi ki želijo več od vsakodnevne prehrane. Je linija najkakovostnejših izdelkov, ki vsebujejo zgolj ekološke sestavine. Linija je popolnoma veganska, brez glutena, soje in mleka, prav tako pa ne vsebuje nikakršnih gensko spremnjenih organizmov ter dodanih rafiniranih sladkorjev.

Nutrisslim veganski proteini vsebujejo vseh 9 esencialnih amino kislin, prav tako pa so bogati z vsemi tremi razvejanimi amino kislinami (BCAA). Kot taki predstavljajo odličen obrok po vadbi, ki vam bo pomagal pri regeneraciji in rasti mišičnega tkiva.

Veganskim obrokom je poleg mešanice rastlinkih beljakovin dodana tudi mešanica super živil, tako da je dosežena optimalna hranilna sestava uravnoteženega obroka. Še vedno je ohranjena visoka vsebnost beljakovin, poleg tega pa še polno vitaminov in mineralov. Uporabljena so super živila, bogata z mikro hranili: konopljini proteini, moringa, kakav, ječmenova trava.

Mešanice najbolj hranljivih super živil, ki zagotovijo telesu kakovostna hranila in boljšo vzdržljivost na življenjski poti.

Uporabljene so Beljakovine iz različnih rastlinskih virov:

rastlinske beljakovine1

Grahovi proteini so zelo lahko prebavljivi, zato ne povzročajo napihnjenosti po zaužitju, medtem ko imajo riževi proteini izvrstno razmerje esencialnih in neesencialnih aminokislin. Chia semena in kvinoja imajo prav tako zelo ugodno hranilno sestavo. Privoščite si okusen shake po napornem treningu ali pa zgolj nadomestek kakovostnih beljakovin.

Ekološki beljakovinski shaki na rastlinski bazi, so resnično izvrstnega okusa! Kremasti in okusni!

veganski proteini1

Zakaj so rastlinske beljakovine boljše od živalskih?

• Zaradi lažje prebavljivosti. Rastlinske beljakovine so lahko prebavljive in v želodcu ne puščajo težkega občutka.

• V primerjavi z živalskimi beljakovinami, rastlinske niso visoko procesirane in tako ohranijo bogato hranilno sestavo.

Hitrejša regeneracija mišic po vadbi. Ker presnova rastlinskih beljakovin zahteva manj energije, je lahko telo več vloži v regeneracijo mišic. Prav tako je regeneracija hitrejša, ker se aminokisline iz rastlinskih beljakovin hitreje absorbirajo v krvni obtok in dosežejo mišice.

Telesa ne zakisajo. Ob razgradnji živalskih beljakovin se tvorijo spojine, ki telo zakisajo in spodbujajo notranja vnetja. Rastlinske beljakovine delujejo alkalno in telesa ne obremenjujejo.

Raziskava je pokazala, da imajo beljakovine rastlinskega izvora enako ugoden učinek na mišice kot tiste živalskega izvora.

(Promocijsko sporočilo)

Ostali članki iz teme prehrana

18.02.2020

Priprava živil po jin in jang postopku

Helena Golenhofen, svetovalka za feng šuj, nam je pojasnila nekoliko drugečen pristop k…
16.02.2020

Ali poznate zdravilne učinke cimeta?

Cimet so kot začimbo zelo cenili in ji pripisovali številne zdravilne učinke že v starem…
12.02.2020

Izjemne razsežnosti globalno zmagovalnih prehranskih dopolnil

Ko imate katerokoli zdravilo v škatli, je neživo, ko ga pa zaužijemo, začne delovati in…
10.02.2020

Zdrave čokolade presenetljivih okusov - TORRAS

Še posebej predstavnice nežnejšega spola si nemalokrat ne znamo predstavljati življenje…
10.02.2020

Recept za sladico zaljubljenih

Se pripravljate, da bi sami skuhali in pripravili romantično večerjo? Ni se treba truditi…