Razstrupimo črevesje

Naš organizem je zaradi nezdravega načina življenja nemalokrat preobremenjen, saj se v njem kopičijo toksini, ki so lahko razlog za nastanek marsikatere zdravstvene tegobe. Še posebej veliko škode strupi povzročajo v prebavnem traktu, ki skrbi za krepitev našega imunskega sistema. Da bi lažje ohranili zdravje in okrepili naravno odpornost telesa, moramo torej poskrbeti za detoksikacijo črevesja.

Tia Kemperle
Prečiščeno črevo bo bolje oz. bolj učinkovito opravljalo svojo funkcijo – saj se bodo preko njega koristne in nujno potrebne substance absorbirale v telo in ga ohranjalo zdravega, močnega in nenazadnje tudi bolj vitalnega. Z razstrupljanjem črevesja bomo namreč lažje izgubili odvečne kilograme, zmanjšali tveganje za nastanek bakterij in parazitov, izboljšali splošno počutje ...

Med znake s strupi preveč obremenjenega črevesja sodijo med drugim splošno slabo počutje, utrujenost, zaprtje, driska, nespečnost, gripi podobni simptomi, hormonsko neravnovesje, pridobivanje telesne teže in še bi lahko naštevali. Potruditi se moramo, da ne pride do težav in poskrbeti za preventivo, kadar pa so težave že prisotne, pa na srečo obstaja že kar nekaj načinov in tudi izdelkov, s katerimi si lahko pomagamo.

Pri podjetju Biovis so razvili Protex Complet, ki poskrbi za odstranitev strupov iz črevesja. Komplet vsebuje Protex vlaknine, Protex kapsule in Protex čaj. Vsi izdelki vsebujejo naravne sestavine (na primer trpotec, jabolčni pektin, izvleček artičoke, kumine, poprove mete, kurkume, bezgov cvet, ingver in druge), ki pomagajo doseči želeni cilj – razstrupiti prebavni trakt ter poskrbeti za zdravje in boljše počutje.
Priporočljivo je, da se izogibamo določeni hrano, kot je procesirana hrana in sladkarije, sirom, mlečnim izdelkom, alkoholu in belemu sladkorju, medtem ko je treba čim več posegati po hrani bogati z vlakninami, ribah, pustemu mesu in zelenjavi, prav tako je potrebno popiti veliko vode, saj le-ta odplakne strupe iz telesa.

Promocijsko besedilo

Ostali članki iz teme prehrana

14.10.2019

Skrbite za svoje črevesje?

Včasih moramo telesu pomagati, da lahko optimalno deluje in da naši organi čim bolje…
14.10.2019

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…
14.10.2019

7 korakov kako naravno pospešiti presnovo

Ali vam zveni znano, da se redite in v bistvu zelo malo pojeste? Ali pa imate…
14.10.2019

Manuka med

Manuka med, unikat ki navdušuje znanstvenike in premaguje najhujše bakterijeLjudje po…
14.10.2019

Izkoristite naravno moč kolagena

Kolagen je najbolj zastopan protein v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži,…