Izklesano telo z novim osebnim trenerjem

Se je tehtnici spet zvrtelo? So zimske pregrehe pustile sledi na vašem telesu? Vam v dnevni naglici zmanjkuje časa za vsakodnevno vadbo, obiske telovadnic? Tudi če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, ne nasedajte obljubam nizkokaloričnih hitrih diet. Te vam morda prinesejo nekaj kilogramov manj, a se le-ti hitro vrnejo in to velikokrat v večkratni meri.

Zdrav življenski slog, dovolj tekočine, predvsem vode in nekaj gibanja - brez tega ne gre. A verjemite, uravnotežen življenjski slog vas bo spet napolnil z voljo, da se do poletja vrnete v formo.

Medex je poskrbel, da vas bo to sezono izklesal vaš novi osebni trener, ki ne zahteva veliko dragocenega časa. Izberite edinstveno kombinacijo acai jagod in zelenega čaja, združenih v izdelku Acai z zelenim čajem, ki pomaga pri uravnavanju telesne teže ter pospešuje metabolizem maščob.

Acai z zelenim čajem – modra izbira za samozavesten skok v kopalke

Poleg tega, da so kapsule popolnoma naravne, brez konzervansov, barvil, arom in sladil, jih odlikuje vzajemno delovanje acai jagod in zelenega čaja. Sočne sadeže, ki uspevajo na visokih palmah Brazilije in so pravo bogastvo hranil, so v Medexu dopolnili z največjo vsebnostjo polifenolov (antioksidantov) v zelenem čaju, ki je rezultat minimalne podvrženosti čajnih listov oksidaciji. Polifenoli prispevajo k presnovi maščob, zato imajo vlogo pri uravnavanju telesne teže. S standardizacijo polifenolov v Medexu zagotavljajo stalno kakovost izdelka Acai z zelenim čajem.

Končno manj lačni!
Se tudi vi zvečer stežka uprete pregreham v hladilniku? Pri vzdrževanju primerne telesne teže ima pomembno vlogo raven krvnega sladkorja. Zeleni čaj vpliva na uravnavanje krvnega sladkorja in ohranja njegovo raven stabilno tudi po zaužitju obroka. Prav zato mu pripisujejo vpliv na zmanjšanje apetita.

Za izklesano postavo
Ste v paniki, ker je pred vrati poletje, vi pa še niste začeli s klesanjem svoje postave? Zdaj je idealni čas, da izberete osebnega trenerja nove generacije, ki odlično dopolnjuje program uravnoteženega življenjskega sloga. Kapsule z izjemno kombinacijo acai jagod in zelenega čaja so novost na našem trgu. Prispevajo k presnovi maščob in imajo pomembno vlogo pri uravnavanju telesne teže, saj vam pomagajo v bitki s prekomernim odpiranjem hladilnika.
V letošnje kopalke boste skočili zadovoljni, saj so tu kapsule Acai z zelenim čajem – odlična pomoč v vaši torbici, ki vam pomaga do izklesane postave, ki vam jo bo zavidala vsa okolica.

Ostali članki iz teme prehrana

07.11.2019

Matcha čaj - zdrava alternativa kavi

Večina izmed nas jutra začenja z nekim ritualom. Verjetno je del njega tudi skodelica…
29.10.2019

V objemu zlatih gričev ...

Slovenija ponuja ogromno možnosti za izlet na dlani in med slednje se zagotovo uvršča…
14.10.2019

Skrbite za svoje črevesje?

Včasih moramo telesu pomagati, da lahko optimalno deluje in da naši organi čim bolje…
14.10.2019

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…
14.10.2019

7 korakov kako naravno pospešiti presnovo

Ali vam zveni znano, da se redite in v bistvu zelo malo pojeste? Ali pa imate…