Zdrave čokolade presenetljivih okusov - TORRAS

Še posebej predstavnice nežnejšega spola si nemalokrat ne znamo predstavljati življenje brez sladkih pregreh. Izmed vseh sladkih dobrot, ki so na voljo, praviloma prevladuje čokolada. Že veliko črnila je bilo prelitega o tem, da z njenim uživanjem raste nivo serotonina - hormona sreče. Zakaj se bi ji torej uprli? In če najdemo še takšno, ki ne vsebuje sladkorja in je brez glutena, potem jo resnično lahko zaužijemo brez slabe vesti.

Naj gre za navadno mlečno, z visokim deležem kakava, takšno, ki vsebuje cele lešnike, božansko sadno polnilo ali kakšno bolj eksotično – z morsko soljo ali ingverjem ... Ni pomembno. Vsaka je po svoje posebna, edinstvena. Še posebej čokolade Torras so pripravljene z namenom, da zadovoljijo še tako zelo specifičen okus posameznikov in poskrbijo, da se lahko posladkamo, ne da bi nas ob tem skrbelo naše zdravje.

Zgodba Torrasovih čokolad se je pričela že leta 1890 v Španiji. Ljubitelji teh sladic so jo hitro vzljubili, še posebej ko se je razvedelo, da so njihove linije Classic, Zelo in Stevia brez dodanega sladkorja in brez glutena. Je torej super alternativa, po kateri vsakdo poseže brez obotavljanja in slabe vesti. Okus in sestava navdušujeta, saj so izdelki vrhunski.

Izbira je pestra in zanimiva. Privoščite si lahko bio čokolade, čokolado za fondi ali kuhanje, čokoladne ploščice, tablice, namaze in še bi lahko naštevali. Presenečajo sestavine, ki se s čokolado odlično ujamejo v harmonijo okusa. Bela čokolada s kivijem, dodana črna morska sol, alge, cimet, meta in druge popestritve poskrbijo za raznolikost in poskrbijo za razvajanje naših brbončic.
Zakaj bi odlašali? Privoščite si najboljše!

Uvoznik za Slovenijo:
Mar Medica, d.o.o., Lapajnetova ulica 16, 8270 Krško
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon: 041 278 178
Promocijsko besedilo

Ostali članki iz teme prehrana

17.03.2020

Zdrava jetra

Pravilno delovanje jeter je nujno za naš organizem, zato je dobro pomisliti tudi na…
07.03.2020

Dobre črevesne bakterije za duševno zdravje

Nevrolog dr. David Perlmutter, avtor knjige Zdravi možgani, ugotavlja, da veliko duševnih…
26.02.2020

Dan ali več brez hrane

Že vrabčki na drevesih čivkajo, kako naj bi dandanes poskrbeli za zdravje in tudi za lep…
26.02.2020

Ključne so vlaknine in voda

Nutricionistka Aljo Dimic iz Holistic centra v Ljubljani nam je pojasnila, kako zelo…
22.02.2020

Izkoristite naravno moč kolagena

Kolagen je najbolj zastopan protein v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži,…