Zdravje iz ekološkega medu

Ekološko kmetovanje ni le skrb za človeka, ampak je tudi skrb do narave. Deluje v skladu z naravo in s človekom, nikoli proti njima. Pri ekološkem čebelarjenju gre za medsebojni stik z naravo, čebelarjem in seveda s čebelo samo, zato nam to še toliko več pomeni.

Roman Košale

Narava vedno ve, kaj počne, zato vso znanje nenehno črpamo iz nje in tako s pomočjo Dr. Gosarjem (mladim raziskovalcem) odkrivava nove produkte s pomočjo te posebne metode, ki rastlino ohrani v naravni obliki. Naši izdelki so pripravljeni z ekološkim medom, ki ni toplotno obdelan, zato ima še večjo dodano vrednost. Med naš organizem prepozna veliko kar 3- do 4-krat hitreje kot kakšno drugo zadevo. Zato so vse aktivne snovi, ki so pomešane v med posledično še bolj učinkovite.

"Zapomnimo si! V naravi je neprecenljiva moč, potrudimo se da jo bomo obvarovali in ohranili, drugače se nam ne piše dobro."


Kaj ponujamo?
Rdeča pesa izboljšuje in čisti kri s tem, ko ji dovaja kisik. Omogoča absorbcijo ostalih vitaminov in mineralov, ki jih uživamo tekom dneva. Sok rdeče pese se veliko uporablja pri povišani telesni temperaturi, zdravljenju ledvic, jeter, žolča ter drugih bolezni, saj ima moč razstrupljanja in krepi organizem. Sveže iztisnjen sok rdeče pese je izjemno dragocen, v kombinaciji z ekološkim medom pa se učinkovitost še znatno poveča.
Rdeča pesa vsebuje 25-krat več flavonoidov kot cvetlični med. Ti povezujejo razne minerale in rodnine, daj jih naše telo sploh lahko prepozna, to je ključno. Zato se nam dokazano izboljša krvna slika.

Kombinacija eko materine dušice z eko medom ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primerna tudi za otroke od enega leta dalje.

Da lahko vršički gorskega bora kljubujejo vsem zunanjim dejavnikom (močan veter, mraz, UV žarki ...), morajo vsebovati veliko obrambnih snovi, kot so antioksidanti in eterična olja, ki jih ljudje lahko izkoristimo za zdravljenje ali lajšanje bolečin v grlu in žrelu.

Več na: www.cebelarstvokosale.com

Promocijsko besedilo

Ostali članki iz teme prehrana

17.05.2020

Starejši so pogosto beljakovinsko podhranjeni

Statistika pravi, da se življenjska doba povečuje, kar pomeni, da je vse več starejših…
14.05.2020

Kaj je vino rosé in zakaj je tako priljubljeno?

Zadnje čase veliko slišimo o naraščajoči priljubljenosti vin rosé. Ampak od kod prihaja…
08.05.2020

Vsem dosegljivi članki dr. Ostana in sodelavk o prehrani

Dr. Iztok Ostan v sodelovanju z Boženo Ambrozius in Alberto Ostan Pravzaprav je bila to…
08.05.2020

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…
25.04.2020

Zdrava jetra

Pravilno delovanje jeter je nujno za naš organizem, zato je dobro pomisliti tudi na…