Izgubljanje kilogramov z zeleno kavo

Že kar nekaj časa se predvsem med pripadnicami ženskega spola sliši debata o zeleni kavi, ki naj bi dokazano uspešno vplivala na nadzor telesne teže. Mnoge so namreč prepričane, da je z njeno pomočjo mogoče izgubiti odvečne kilograme, pridobiti nazaj vitko postavo ter hkrati poskrbeti za boljše počutje.
Tia Kemperle

Toda dejstvo je, da ni vsaka zelena kava Svelte kava. Prava formula zelene kave, ki se imenuje COFFEA Chanephora, prihaja iz Avstralije, kjer jo ljudje množično uživajo v obliki kapsul (in ne napitkov, kot je to priljubljeno predvsem na našem tržišču). V Avstraliji od koder Svelte prihaja je Svelte zelena kava najbolj prodajni artikel za hujšanje, saj prodajo kar 200.000 izdelkov na mesec. Zelo dobri rezultati se kažejo tudi pri nas, saj dokazano uspešno vpliva na nadzor telesne teže, zato je njenih uporabnikov, ki so nad njo navdušeni, čedalje več.
Kadar govorimo o zeleni kavi, mislimo na kavna zrna, ki še niso popražena in ne vsebujejo kofeina, zato so primerna tudi za mladostnike in osebe z visokim krvnim tlakom. Poleg tega ne vsebuje glutena, škroba, laktoze..., zato strokovnjaki zagotavljajo, da je primerna malodane za vsakogar, saj stranskih učinkov ni. Dejstvo pa je, da ker kavna zrna niso pražena, ohranijo visoko vsebnost klorogenske kisline, ki je naravni antioksidant.
Kaj je klorogenska kislina?
Aktivna sestavina v Blooms zrnu zelene kave je klorogenska kislina. Le-ta spodbudi vaše telo k temu, da začne kot vir energije uporabljati shranjene maščobne celice in posledično pripomore k temu, da se bistveno manj porabljenih ogljikovih hidratov uskladišči v zaloge. Zelena kava zato velja za eno bolj poznanih shujševalnih učinkovin. O njeni učinkovitosti pričajo tako uporabniki kot številne raziskave in študije. Njeno moč ji daje ravno ta naravna snov - klorogenska kislina.
Zelena kava je najbolj priljubljena med osebami, ki se borijo s povečano telesno težo in se težko uprejo hrani, se ne morejo gibati in vsem, ki se zavedajo, da prekomerna telesna teža ni samo estetska težava, ampak predstavlja pomemben dejavnik tveganja za številne bolezni. Prve spremembe so hitro opazne. Zmanjša se potreba po hrani, uredi se prebavi, telo se preoblikuje ... Potrebno jo je zaužiti pol ure pred obrokom in nato le še opazovati njene pozitivne učinke, ki se sčasoma pojavijo.

SVELTE-ZELENA KAVA V KAPSULI!
Svelte zelena kava v kapsuli je na voljo v lekarnah in Sanolaborju ter na www.algena.si. Za dodatne informacije pokličite na tel. 041/790 404!

Ostali članki iz teme prehrana

14.10.2019

Skrbite za svoje črevesje?

Včasih moramo telesu pomagati, da lahko optimalno deluje in da naši organi čim bolje…
14.10.2019

Se vam zdi, da se redite brez razloga?

Včasih so ljudje bežali pred napadi zveri, danes bežimo pred stresom Vsi ga poznamo in…
14.10.2019

7 korakov kako naravno pospešiti presnovo

Ali vam zveni znano, da se redite in v bistvu zelo malo pojeste? Ali pa imate…
14.10.2019

Manuka med

Manuka med, unikat ki navdušuje znanstvenike in premaguje najhujše bakterijeLjudje po…
14.10.2019

Izkoristite naravno moč kolagena

Kolagen je najbolj zastopan protein v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži,…