Kaj podariti ženski, ki ima vse?

Tukaj je! Veseli december! Mesec, obarvan z mnogimi zabavami, druženji, čas, ko ulice in trgovine krasijo lučke vseh barv, oblik in velikosti. Čas, ko v naših domovih zasijejo smrečice, in čas, ko iz marsikatere kuhinje zadiši po domačih piškotih. To je obdobje, ki prinaša obilo veselja, zadovoljstva in veliko ponovnih snidenj. Posebej pa se veselimo obdarovanja, ki prinaša veselje, optimizem, srečo in navdušenje. Za vas imamo nekaj idej za darila, da boste z njim osebi, ki jo imate neizmerno radi, polepšali dneve, tedne in celo mesece.

Sinergija mode in tehnologije
Ura kaže, da je čas za darilo! Vse navdušence nad tehnologijo presenetite s pametno uro Huawei Watch GT 2, ki se ponaša z luksuznim in elegantnim dizajnom, možnostjo povezave s pametnim telefonom, spremljanjem fizičnih aktivnosti, merjenjem srčnega utripa in številnimi drugimi funkcijami. Pametna ura Huawei Watch GT 2 jih bo popolnoma zasvojila - v modnem in funkcionalnem smislu!

Zapeljivi mehurčki
Ne pozabite, da s steklenico dobre penine podarjate tudi košček narave in ogromno vinogradnikovega in vinarjevega znanja, ki vsako steklenico oplemeniti s svojo zgodbo. Zato presenetite svoje ljubljene z vrhunsko penino rosé Vinske kleti Zlati grič, izrazito sadne arome in nežnih mineralnih not. V zlati darilni embalaži bo luksuzno darilo, nato pa aromatičen aperitiv ali osvežujoča spremljava prazničnim jedem.

Popolno darilo za žensko, ki ima vse
Rdeča barva je barva strasti in ljubezni, zato ni pravi nič čudnega, da rdeča šminka nikdar ne gre 'iz mode'. Nekaj čarobnega je v tej barvi . . Ženski poudari zapeljivost in ji podari samozavest. V času nepozabnih zabav podarite ljubiteljici poudarjenih ustnic rdečo šminko IDUN Minerals, ki bo njen nasmeh uokviril v živo rdeč odtenek, njo pa postavil za zvezdo vsake zabave!

Modna klasika
Če ste v dilemi, kaj podariti svoji boljši polovici, mami, sestri ali prijateljici, ne pozabite, da je visoko na seznamu ključnih kosov v omari vsake ženske klasična in praktična dnevna torba, v katero zlahka pospravi vse, kar potrebuje čez dan. Zato so elegantne, kompaktne in trendi, hkrati pa tudi velike torbe eno izmed najboljših modnih daril. Podarite ara »tote« torbo, ki jo krasijo enostavne in elegantne linije. Verjemite nam, takšno darilo bo postalo nezamenljiva stalnica v vsakodnevnem stilu obdarovanke.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

09.12.2019

Naredite prvi korak k družini

Si želite ustvariti ali povečati družino? Pomagajte si na popolnoma naraven način in se…
04.12.2019

Miklavževa nagradna igra se je iztekla

Pa smo zaključili še eno zanimivo nagradno igro. Izžrebali smo 6 nagrajencev, ki bodo…
02.12.2019

Vagina si zasluži, da jo negujemo in spoštujemo

Mateja Ribič je po poklicu računovodja, mama dveh sončkov in ženska, ki prebuja v sebi…
01.12.2019

Svetovni dan dneva proti AIDS-u

Že enaintrideset let na 1. decembra obeležujemo svetovni dan boja proti AIDS-u. Svetovna…
22.11.2019

Končno v Sloveniji: slušalke Huawei FreeBuds 3

Dobra dva meseca po predstavitvi na berlinskem sejmu elektronike so brezžične stereo…