Potovanja z dodano vrednostjo

Skrajni čas je, da si privoščite nekaj zase, odmik od vsakodnevnih skrbi in obveznosti, sprostitev in doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili. Prav je, da se nagradite, razveselite in se odločite za nekaj, kar vas bo obogatilo, kar bo popestrilo vsakodnevno monotonost in vas navdušilo. Prepustite se profesionalcem Zen Zone potovanj, da vas vodijo .... Vodijo po poteh daljnih dežel, raziskovanj in notranjega miru. Dovolite, da vam na zanimiv in eksotičen način pokažejo pot do zdravja in dobrega počutja ...

Potovalna agencija Zen Zone je prva specializirana slovenska potovalna agencija za zdravilna potovanja po Aziji in Evropi. Ker se vedno bolj kaže trend, da vse več ljudi potuje z namenom, da bi si preventivno okrepili zdravje, izboljšali imunski sistem, znižali telesno težo, se razstrupili in si povrnili energijo, so se v agenciji odločili slediti sodobnim smernicam v turizmu in zdravstvu. Dejstvo je namreč, da če z namenom povrnitve zdravja in dobrega počutja odpotujemo, je več verjetnosti, da se bomo popolnoma posvetili svoji zdravilni misiji, izklopili vse, kar nas tare doma in dosegli boljše učinke zdravljenja. Dokazano je tudi, da že samo doživetje drugih dežel blagodejno vpliva na duševne in telesne procese, zakaj torej ne bi spakirali kovčkov in se odpravili do novih dogodivščin in izkušenj, ki vas bodo še dolgo po prihodu domov bogatile?

Namen potovanj je ponuditi sproščujoč, zdravilen program, bodisi razstrupljevalni, pomlajevalni, shujševalni, antistresni ali individualnim potrebam prilagojen program. Hrana v resortih je okusna in zdrava, vedno lokalno pridelana, ponekod celo organska iz domačega vrta. Vsi programi vključujejo jogo in meditacijo, saj je cilj obiska tujih dežel umik od hitrega tempa in stresnega življenja v čim bolj zeleno, pomirjeno in estetsko okolje, kjer ekipa izkušenih zdravnikov in terapevtov vodi gosta k popolni sprostitvi z masažami, kopelmi, savnami in drugimi uživanji.

Organizirani programi se razlikujejo od klasičnih turističnih programov, saj omogočajo globok vpogled v lokalno kulturo in način življenja ter spodbujajo trajnostni razvoj države. Raziskujete in spoznavate lahko Indijo, Šrilanko, Indonezijo, Tajsko, Italijo, v kratkem se boste lako razvajali še v Kolumbiji, Kostariki in nekaterih evropskih deželah.

Pozdravite se na potovanju
Prepričanje v prvi zdravilni potovalni agenciji Zen Zone je, da je razstrupljanje bolj učinkovito, kadar zamenjamo okolje, odpotujemo tja, kjer vladata mir in sproščeno vzdušje. Prav s poslanstvom krepitve zdravja in dobrega počutja ter preventive in medicinskega wellnessa na potovanju se je smiselno pridružiti programom, ki jih ponuja Zen Zone in se podati na razstrupljanje v najboljše ajurvedske in wellness resorte v Aziji in Evropi, ker se lahko prepustite masaži z olji, poskusite sveže pripravljene ajurvedske obroke, se odločite za dihalne in meditativne tehnike, jogo, vodno aerobiko, za zdravljenje z zelišči ali celo izdelovanje tempeljskih darov iz cvetja ...

Posameznik se lahko resnično posveti le skrbi zase in na enem mestu pridobi vso nego in pozornost, ki jo potrebuje za zdravo in prijetno zdravilno ter nepozabno izkušnjo.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

04.05.2021

Spletni pogovor o zdravljenju krvnih rakov s CAR-T celično terapijo

STAklub Slovenske tiskovne agencije v sodelovanju s Slovenskim združenjem bolnikov z…
30.04.2021

MikroMOBILNOST – lahkotnost in svoboda gibanja

MikroMOBILNOST je trend, mokro mobilna prevozna sredstva pa vsakdanja izbira, ko sami ali…
30.04.2021

Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista…
30.04.2021

Glasovno upravljanje in igranje iger na platformi NEO je vedno bolj popularno

Uporabniki platforme NEO na TV največ iščejo risanke, filme, serije in igralce, vedno…
29.04.2021

Iščemo 10 besed, ki navdihujejo Slovenijo!

Komunikacijska agencija Sidera letošnjo pomlad praznuje deseti rojstni dan in ob tej…