Program društva in turistične agencije IZVIR

Uspešno smo zaključili prvo polletje 2019 in pred nami je program do konca leta.

Konec avgusta se bomo odmaknili poletni vročini in naš program bo potekal na SMOLNIKU NA POHORJU. Od petka 23. do nedelje 25. avgusta bo delavnica Dihalne tehnike TUMMO-REBIRTH. Udeleženci delavnice se bodo naučili, kako s preprostimi koraki bistveno vplivamo na telesne, mentalne, čustvene in duhovne procese, da lahko zaživite v radosti, zdravju in harmoniji (vodita mag.Brigita Langerholc in Bojan Gorenc).
Od nedelje 25. do petka 30. avgusta bo INTENZIV RAZSVETLJENJA. Namen intenziva razsvetljenja je doživeti resnico o sebi, drugih in življenju (vodi Bojan Gorenc, mojster Intenziva razsvetljenja).

Zadnji dan avgusta (31.8.) se dobimo v BIOPARKU NIVO v Žalcu. Ogledali si bomo BIOPARK, sledi predavanje patra dr.Karla Gržana, predstavili bomo programe IZVIR ter imeli SREČANJE udeležencev jesenskega romanja na CAMINO. Po želji bomo popoldne pospremili obiskovalce na ogled Jame Pekel in na Fontano piv.

Poletja še ni konec in od 4. do 12. septembra (9 dni, 8 polnih penzionov-cenovno zelo ugodno) bomo imeli SREČANJE NA DUGEM OTOKU. Veliko bo kopanja in izletov, program vodi Mateja Palatinuš, ki bo imela vsak dan jutranje vaje za dušo in telo, po kosilu pa bo v senci vodila pogovor o našem naravnem stanju, ki je radost, blaženost, obilje in sreča. Organiziran je tudi avtobusni prevoz.

28. septembra krenemo na naše potovanje na CAMINO, ki že od srednjega veka vabi romarje iz vsega sveta; obiskali pa bomo tudi Lurd in Montserrat. Potovali bomo s kombiji in si tako ogledali veliko zanimivosti na poti, dnevno hojo pa si bodo udeleženci lahko prilagodili svojim sposobnostim in željam.

Od 10. do 24. oktobra 2019 organiziramo EZOTERIČNO INDIJO, od 24. januarja do 13. februarja 2020 pa MISTIČNO INDIJO.

V novembru, od 5. do 15., se bomo razvajali v Bosni v TERMAH KULAŠI, kjer imamo poseben program razkisanja. Gre za izredno zanimiv in poceni program, saj nam poleg bivanje v izredno lepo urejenem hotelu s tremi bazeni nudijo polni penzion in vsak dan tri terapije. Bistvo razkisanja je v izjemni zdravilni visoko alkalno sulfidno oligomineralni hipotermalni vodi, ki je edinstvena na svetu.

Organiziramo tudi redna SREČANJA Z BRACOM. Naslednja srečanja bodo v LJUBLJANI v nedeljo 22.9. ter v ROGAŠKI SLATINI v sredo 25.9. .

Sodelujemo tudi s TURISTIČNO AGENCIJO ZA DUŠO – nudimo njihove programe !

Več na: www.izvir.com; fb društvo izvir; 041 76 96 86 (Janko)

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

14.08.2019

Modni nasvet za dekleta z močnimi stegni

Če ste bile obdarjeni z ženstvenimi oblinami in ste se morda kdaj zalotile z nizko…
13.08.2019

Poletni koktajl osvežitve: Mimosa z lubenico

Brez katerega sadja si preprosto ne predstavljamo poletne osvežitve? Najbrž se strinjamo,…
07.08.2019

Naj vaši poletni spomini zasijejo tudi na fotografiji

Kako posneti čudovito fotografijo s poudarjenimi podrobnostmi iz vaše okolice? Vse…
25.07.2019

Program društva in turistične agencije IZVIR

Uspešno smo zaključili prvo polletje 2019 in pred nami je program do konca leta. Konec…
24.07.2019

Ekopraznik z ekološko tržnico

18. Ekopraznik bo počastil 20-letnico prve slovenske ekotržnice. Dogodek se bo zgodil v…