Naredite prvi korak k družini

Si želite ustvariti ali povečati družino? Pomagajte si na popolnoma naraven način in se pridružite številnim zadovoljnim parom, ki jim je prehransko dopolnilo Fertility+ spremenilo življenje. V kolikor želite zanositi, si lahko na popolnoma naraven način pomagate s prehranskim dopolnilom Fertility+, ki dokazano krepi imunski sistem in lahko pomaga izboljšati plodnost.


Fertility+ je na voljo v 2 različicah (ZANJO & ZANJ), vsebuje pa številne vitamine (A, C, D, E), korenino Mace in povišane vrednosti cinka, s katerim lahko izboljša vaše možnosti za zanositev.

Najboljša izbira pri načrtovanju družine
Prehransko dopolnilo Fertility+, ki je brez glutena in laktoze, vsebuje tudi posebno patentirano vodotopno obliko antioksidanta koencima Q10 (Q10Vital®), ki ima dokazano izjemno visoko absorpcijo. Številne raziskave so dokazale, da ima antioksidant Q10 tudi pomembno vlogo pri izboljšanju plodnosti. V telesu je izjemno pomembna spojina, saj ima ključno vlogo pri nastanku celične energije. Kot zelo učinkovit naravni antioksidant se uspešno bori s prostimi radikali in tako varuje celice pred poškodbami DNK.
V prehranskem dopolnilu Fertility+ je tudi folna kislina, ki jo ginekologi ženskam priporočajo uživati že pred nosečnostjo, saj pomaga preprečiti nepravilnosti pri razvoju otrokovega živčnega sistema.
Promocijsko besedilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

13.12.2019

Kaj podariti ženski, ki ima vse?

Tukaj je! Veseli december! Mesec, obarvan z mnogimi zabavami, druženji, čas, ko ulice in…
09.12.2019

Uporaba konoplje v farmaciji

Podjetje Freyherr je farmacevtsko podjetje nove generacije, v katerem želimo - s pomočjo…
09.12.2019

Zadovoljni mikrobi

Bližajo se prazniki in z njimi obdarovanja. Vsi hitimo in kupujemo darila za bližnje in…
09.12.2019

Zdravilne rožice v bitki s prehladom

Jesen nam je že ponudila barvito paleto svoje lepote in tudi hladnejšim vremenom.…
09.12.2019

Naredite prvi korak k družini

Si želite ustvariti ali povečati družino? Pomagajte si na popolnoma naraven način in se…