Korona kalčku ni prišla do živega

Zaradi trenutnega stanja v zvezi s korona virusom so v Kalčku posebne razmere za delo. Z ogromno truda so zaposleni poskrbeli, da je bilo v prvih dneh, ko je nastala panika zadosti blaga na policah, da kupci niso bili prikrajšani za svoje dobrine.

Velika skrb vodstva je bila, kako zaščititi svoje zaposlene pred možnostjo okužbe, saj zaščitnih sredstev ni bilo možno dobiti. Le ta so nekako pridobili od prijateljev ali pa so jih prinesli od doma. Izredno se je povečalo tudi povpraševanje po izdelkih preko spletne trgovine, kar je povzročilo ne malo sivih las zaposlenim, saj niso mogli pripraviti naročil v razumnih rokih. Je pa potrebno pohvaliti razumevanje in strpnost strank, saj jih je večina razumela situacijo in ni bilo slabe volje.

V trenutni situaciji so se pokazale tudi pomanjkljivosti v spletni prodaji, katere sedaj v Kalčku intenzivno popravljajo tako, da bo nakup preko spletnega naslova www.kalcek.si čim bolj prijazen in pregleden. Iz dneva v dan je v ponudbi vedno več izdelkov. Kot novost so uvedli tudi možnost nakupa svežega programa (mlečni izdelki, sadje in zelenjava, itd.), vendar trenutno le za področje Ljubljane in bližnje okolice. To ponudbo pa načrtujejo potem razširiti po celotni Sloveniji.

btc panorama

Pred tremi leti so v Kopru odprli trgovino, saj so hoteli omogočiti dostop do kvalitetnih ekoloških izdelkov tudi prebivalcem na obali. Žal se kljub vsemu trudu trgovina ni prijela in so bili prisiljeni sprejeti odločitev o zaprtju le te. To naj bi naredili s koncem meseca marca, a so zaradi razmer in v želji, da bi njihovi kupci tudi v izrednih razmerah lahko prišli do svojih izdelkov premaknili zaprtje na konec meseca aprila. Upajo, da bodo s primerno ponudbo v spletni trgovini omogočili svojim kupcem na obali, da bodo lahko kupili tisto kar so kupovali do sedaj v fizični trgovini.

koper novo

Poslanstvo katero so si zadali v Kalčku je, da strankam nudijo podporo pri trajnem izboljševanju njihovega načina življenja. Poslanstvo izvajajo skozi najcelovitejšo ponudbo ekoloških izdelkov, predavanj, delavnic, brezplačnih svetovalnih uric, vsebin, ki jih pripravljajo za njihovo spletno stran – članke, nasvete, recepte, informativne filmčke, ki jih delijo na njihovih spletnih straneh ter so namenjeni pridobivanju in širjenju novih znanj o vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ter uravnoteženem življenjskem slogu.

IMG-7272

Dokaz, da svoje delo opravljajo dobro s srcem in predanostjo pa je da so že več kot 30 let prvo in vodilno podjetje z ekološko prehrano v Sloveniji. S svojim poštenim odnosom do dobaviteljev in poštenim poslovanjem so že drugo leto imetniki Zlatega certifikata bonitetne odličnosti, kar jih obvezuje, da se bodo še v prihodnje trudili, da le tega obdržijo še dolga leta na veselje vseh, ki so v stiku z njimi.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

slika2 virus
21.05.2020

Terapije dr. Clark – drugačen pristop, ki prinaša rezultate

Poslanstvo dr. Hulde Regehr Clark je bilo pomagati človeštvu, zato ne preseneča, da je…
20.05.2020

Zakaj Bio-Selen+Cink?

Za oba, tako za selen kot za cink, nam je evropska agencija za varno hrano (EFSA) leta…
19.05.2020

ABOUT YOU od danes tudi v Sloveniji!

Najhitreje rastoča modna spletna trgovina nadaljuje svojo evropsko širitev Vodilna…
16.05.2020

Vsak drugi Slovenec ima previsok krvni tlak

17. maj – SVETOVNI DAN HIPERTENZIJE INTERVJU: doc. dr. Jana Brguljan Hitij, predstojnica…
15.05.2020

Mednarodni dan družin

Na današnji dan, 15. maja, obeležujemo mednarodni dan družin. Družino pogosto povezujemo…