Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista, urejanje termina in potem čakanje na specialistično obravnavo. Pa veste, da se lahko obrnete na zdravstveno osebje asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki namesto vas poišče izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizira hiter dostop do specialista?

Kljub hitremu tempu življenja in številnim obveznostim, 39-letna Anja vsak dan naredi nekaj za svoje zdravje. V družini vse spodbuja k redni telesni aktivnosti in pravilni prehrani, saj se zaveda, da le zdravi lahko opravimo vse naše obveznosti uspešno. Na vsakem koraku pa se lahko srečamo s številnimi nepredvidljivostmi in tako se je tudi Anji na sončnem sobotnem izletu pripetila nezgoda, saj je nerodno padla in pojavile so se močne bolečine v kolenu. Ker se stanje ni izboljšalo, je obiskala osebnega zdravnika in prejela napotnico za specialistični pregled pri ortopedu.

Naj ima zdravje vedno prednost

Pred časom je Anja sklenila zavarovanje Specialisti+, zato je lahko enostavno poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka in zdravstveno osebje ji je organiziralo termin pri specialistu. V nekaj dneh je opravila pregled pri ortopedu, ki jo je napotil na slikanje z magnetno resonanco (MR). Kopijo izvida je poslala v Zdravstveno točko, kjer so ji organizirali tudi termin za to diagnostično preiskavo, in na podlagi izvida magnetne resonance jo je ortoped napotil na fizioterapijo. V Zdravstveni točki so ji nato organizirali fizioterapijo, nastale stroške specialistično ambulantnih pregledov, diagnostike in fizioterapije pa je krila zavarovalnica. Anja si je tako s hitro specialistično zdravstveno obravnavo zagotovila hiter povratek v aktivno življenje.

Vaš partner za zdravje

Ne dovolite, da vam v primeru poškodbe ali bolezni dodatne skrbi povzroča še predolgo čakanje na specialista. Zagotovite si, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje, zato obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si in si pravočasno uredite zavarovanje, ki vam najbolj ustreza: Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda.

Za vse informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 64 in z veseljem vam bodo pomagali.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

01.12.2020

Pogovorite se z zdravnikom na daljavo

Ko se vam pojavi zdravstvena težava in iščete odgovore na vaša vprašanja na spletu, boste…
27.11.2020

5 idej za izvirna praznična darila na daljavo

Še čisto malo in začel se bo december, praznični mesec, ki navadno poka po šivih od…
26.11.2020

K zdravniku specialistu kar s pomočjo video klica

Si predstavljate, da imate nasvet zdravnika specialista o vaši osebni težavi tako rekoč…
25.11.2020

Preventiva je najboljša naložba v zdravje

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o preventivi kot naložbi v…
24.11.2020

Sejem AGRA se seli na splet

Revija Bogastvo zdravja nudi vsem razstavljavcem - oglaševalcem sejma AGRA poseben…